Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zakopane i MAłysz

IP: *.*.*.* 16.01.02, 17:00
    Jestem mieszkańcem Zakopanego i zastanawiam się co pozstanie z tego miasta po
    przejściu takiej nawałnicy kibiców jaka nas czeka? Kulury polscy bice nie mają,
    są to wręcz bandyci i wandale, o znajomości zdrowego kibicowania nie wspomnę.
    Próbkę tego mozna było ogłądać w Harachowie. Mam obawy o własny dom, samochód,
    rodzinę i nie jest to jedyna opinia ludzi mieszkających w Zakopanem.
    Mówi się wręcz o strachu. Jeśli mamy płacić taką cenę za popularność Adama, to
    lepiej niech puchar odbywa się tam, gdzie polskich kibiców jest mało.

Obserwuj wątek
      • Gość: Jubba Re: Zakopane i MAłysz IP: *.*.*.* 16.01.02, 17:08
        Gdyby nie turyści to wy górale mieszkalibyście w swoich szałasach w lesie i
        bzykali owce, bo wszystkie kobiety by od was uciekły. Żyjecie dzięki nam i jak
        przyjedziemy do Zakopca to macie nam się podlizywać i usługiwać. Żaden
        Warszawiak nie ruszy góralki, bo to gruba spasiona, śmierdząca świnia, co tylko
        czuć od niej oborą i wódą. Dla mnie taka dziura jak Zakopiec mogłaby wogóle nie
        istnieć. Jak Ci nie pasuje to się wyprowadz, tylko się umyj i kup coś do
        ubrania przed wyjazdem w cywilizowany świat, pastuchu cherbaciany.
        • Gość: Luxc Re: Zakopane i MAłysz IP: 213.17.164.* 16.01.02, 21:02
          Urodziłem się w Warszawie, ale jak czytam wypowiedź takiego buraka, jak Jubba
          to zaczynam się tego wstydzić. Zakopane jest zajebistym miastem, a polskie
          Tatry są jeszcze lepsze. Całe szczęście, że takie tłumoki jak ty tam nie jeżdżą.
          • lhp Re: Zakopane i MAłysz 17.01.02, 09:30
            Zgadzam sie z przedmowca, takie wypowiedzi oraz zachowanie osobnikow pokroju
            Jubby utrwalaja przekonanie, ze kazday, ktory przyjedzie z Warszawy to dekiel.
            A przyjezdzaja do Zakopanego tylko w celu nawalnia sie tanim "slowackim"
            alkoholem, oraz wycieczki "tam i z powrotem" Krupowkami z calym ekwipunkiem
            narciarskim, chociaz nie maja zielonego pojecia o jezdzie na nartach.
            A Zakopane jest wspanialym miastem, tylko szkoda, ze nie wladze miasta nie
            pomysla o rozbudowie zaplecza narciarskiego, a czekanie w ogonku do kolejki na
            Ksaprowy doprowadza mnie do szalu.

pzdr

• Gość: Andrzej Re: Zakopane i MAłysz IP: 195.27.162.* 17.01.02, 11:30
            Gość portalu: Luxc napisał(a):

> Urodziłem się w Warszawie, ale jak czytam wypowiedź takiego buraka, jak Jubba
            > to zaczynam się tego wstydzić. Zakopane jest zajebistym miastem, a polskie
            > Tatry są jeszcze lepsze. Całe szczęście, że takie tłumoki jak ty tam nie jeżdżą
            > .

... Jubba i Janek to ta sama osoba - doskwiera jej po prostu jakis maly
            kompleksik i gada sama ze soba.

• Gość: Luxc Re: Do Andrzeja IP: 213.17.164.* 17.01.02, 13:53
              Tak myślałem, bo adres niby ten sam, ale i tak mnie wqrwił.
              pozdr
      • Gość: lalka Do biednego Zakopianczyka IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.02, 09:36
        Janek, moze ja czegos nie wiem. Jesli tak to mnie oswiec. Kto chcial tego PS w Zakopanem????????Warszawka? Krakowek? A moze po prostu Ci sami,
        ktorzy chcieli olimpiady w Zakopcu, czyli Wy, mieszkancy tego pieknego miasta. Jesli tak Janek, to sza. W koncu nie byle jaka kasa trafi do kieszeni
        gorali. I mam juz dosc podsycania atmosfery zagrozenia i strachu!!!!Jesli sie faktycznie boisz, to wyjedz na te dwa dni. I tyle
        • cowabanga Re: Do biednego Zakopianczyka 17.01.02, 10:53
          Gość portalu: lalka napisał(a):

> Janek, moze ja czegos nie wiem. Jesli tak to mnie oswiec. Kto chcial tego PS w
          > Zakopanem????????Warszawka? Krakowek? A moze po prostu Ci sami,
          > ktorzy chcieli olimpiady w Zakopcu, czyli Wy, mieszkancy tego pieknego miasta.
          > Jesli tak Janek, to sza. W koncu nie byle jaka kasa trafi do kieszeni
          > gorali. I mam juz dosc podsycania atmosfery zagrozenia i strachu!!!!Jesli sie
          > faktycznie boisz, to wyjedz na te dwa dni. I tyle

Możesz mieć dosyć bo Ciebie bezpośrednio to nie dotyczy. Człowiek ma swoje zdanie
          i tyle - nie każdy w Zakopanem cieszy się z tej imprezy. Mi też by się nie
          podobało jakby pewnego dnia liczba gości w moim mieście przekroczyła liczbę jego
          mieszkańców z czego część to gawiedź puszczająca wiatry i szukająca okazji do
          wyładowania swoich chorych emocji i robiąca burdel zgodnie z zasadą "nasrać i
          uciec bo i tak jutro mnie tu nie będzie bo będę w domu prał dresy". I takie IMHO
          niestety jest nastawienie częsci kibiców tak zwanych wybierajacych się na zawody.
          • Gość: lalka Re: Do biednego Zakopianczyka IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.02, 14:51
            A ja myslalam, ze do Zakopanego jada cale rodziny-z dziecmi malymi zakochanymi w Adamie M. I te rodziny placic beda w zakopianskim rodzinom za
            noclegi (dwa x normalna stawke). I kupowac beda u zakopianskich rodzin kielbaski. I piwko. I Czapeczki, kubki, polskie flagi i co tam jeszcze chcesz.
            "Na papiezu" w Zakopanym ludzi bylo 10 razy tyle. I co??????Zakopianczycy na tym stracili??????????
            Napisze jeszcze raz-ci wszyscy, ktorzy sie boja niech wyjada. Albo sie zabarykaduja w swoich domach. Bo przyjezdza bydlo ze Stolycy i z Krakowa.
            Beda chlac, bic Szwabow po ryjach (z ich braku pewnie Zakopianczykow), wyc i robic dym. I co tam jeszcze chcesz. Odpowiada????????Tak bedzie? Bo ja
            mysle, ze bedzie inaczej. Normalnie. Ale nie napisze juz na ten temat ani slowa. Chcecie tak siebie widziec,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka