janus-z333 31.10.08, 08:52 Okazuje sie ,ze caly polski sport to uklady ukladziki.Reka reke myje,dyletanci na stanowiska,bo to przeciez oni sa sola polskiego sportu,zawodnik jest tylko wyrobnikiem.Polskie piekielko i ciag nieporozumien. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poe Ciężary: Albo Szymon Kołecki w kadrze, albo szef IP: 121.34.158.* 31.10.08, 08:58 Może niesforny i niezależny, ale wicemistrz olimpijski! I to jedyny sztangista, który nie zawiódł na ostatnich Igrzyskach. Mówi to coś, o tym jak pan Ch. pełni obowiązki szefa wyszkolenia... no i ogólnie jak ten związek funkcjonuje... Pozdrowienia dla Szymona. Oby więcej polskich sportowców miało taki charakter! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk32 Ciekawe co będzie za 25-30 lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 09:25 Ci twardogłowcy, którzy dziś we wszystkich zwiazkach sportowych szkodzom swoim dyscyplinom, to w znacznej mierze byli sportowcy, nierzadko wybitni. Bronią, cholera wie po co, obecnych układów nie chcąc usunąć się w cień, o czym ciężarowcy wiedzą chyba najlepiej... prezes P. był prezesem od wojny do, zdaje się 2006 roku... Ciekaw jestem, czy Szymon kiedy już zakończy karierę też bedzie miał monopol na rację i czy działać bedzie zgodnie ze znanymi mu standardami? Oby nie! Pozowdzenia Panie Szymku i szybkiego powrotu do zdrowia i wyskiej formy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozpieprzcie uklad Re: Ciekawe co będzie za 25-30 lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 10:40 Szymon, Marcin, jestesmy z wami, rozpie...ie te uklady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall anonim kazdy chce ugrac swoje IP: *.domainunused.net 31.10.08, 11:49 Kolejni dzialacze (kolko wzajemnej adoracji,) wymieniaja sie tylko stolkami, bo to im sie znudzilo i potrzebuja czegos nowego. A zawodnicy,chca przeforsowac swoich trenerow ( i to za niedlugo kazdy swojego). To co teraz zawodnicy beda sobie wybierac trenerów? Panie Kolecki pamietamy!!! i to nie tylko medale,ale takze .... pan wie co. Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: Ciężary: Albo Szymon Kołecki w kadrze, albo s 31.10.08, 10:57 Gość portalu: poe napisał(a): > Może niesforny i niezależny, ale wicemistrz olimpijski! I to jedyny sztangista, który nie zawiódł na ostatnich Igrzyskach. Mówi to coś, o tym jak pan Ch. pełni obowiązki szefa wyszkolenia... no i ogólnie jak ten związek funkcjonuje... > > Pozdrowienia dla Szymona. Oby więcej polskich sportowców miało taki charakter! Wśród "funkcjonariuszy" zapasów jest niejaki pan Smalcerz, któremu pan Kołecki jeszcze nie dorównuje i dłuższy czas nie dorówna, Szanowny Krytyku. jest jeszcze kilku innych byłych zawodników z duzymi osiągnięciami... Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: Ciężary: Albo Szymon Kołecki w kadrze, albo s 31.10.08, 10:54 janus-z333 napisał: > Okazuje sie ,ze caly polski sport to uklady ukladziki.Reka reke myje,dyletanci na stanowiska,bo to przeciez oni sa sola polskiego sportu,zawodnik jest tylko wyrobnikiem.Polskie piekielko i ciag nieporozumien. Rozumiem, że Kołecki do polskiego sportu się naie zalicza? On nic nie ma na sumieniu, nieprawdaż? Żadnego dopingu, anaboliki tylko dopuszczalne?../ Pozdrawiam tak myslących Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystsOczywiście Ciężary: Albo Szymon Kołecki w kadrze, albo szef IP: *.knc.pl 31.10.08, 11:26 Oczywiście szkoda zawodnika Kołeckiego, ale ja go nie lubię jako człowieka. Butny, zarozumiały gbur.Buntuje innych zawodników. A czy zapomniał ile razy został złapany na koksach. Wszyscy dookoła to tuszowali.Inni zawodnicy byli słusznie zawieszani w zawodach, a on?. On miał plecy. Cwaniak, który ze wszystkimi jest skonfliktowany!!!!!. Kończący się zawodnik, który już nie pojedzie na następną olimpiadę, ale jeszcze chce pomącić. Należy porozmawiać ze wszystkimi zawodnikami, co sądzą o Kołeckim.Pracowałem kiedyś w pobliżu tego ancymonka i strach pomyśleć,co on jeszcze wymyśli.Oczywiście potrzebne są duże zmiany w każdym Związku, ale trzeba to robić kulturalnie i z klasą, której nie ma pan Kołecki Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Ciekaw jestem po co w ogóle i komu są 31.10.08, 12:01 potrzebni t.zw. trenerzy kadry, skoro z zawodnikami głównie pracują trenerzy klubowi a od pewnego poziomu sportowcy - tak jak n.p. Korzeniowski, wielokrotny złoty medalista olimpijski - świetnie radził sobie bez żadnych trenerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no co? Ciężary: Albo Szymon Kołecki w kadrze, albo szef IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 12:02 co pamietamy, co? bo nie wiem o co ci chodzi? ze go w koks wrobily? a sznurowales dzisiaj buty, upadles i glowa w beton sie uderzyles? Szymon jestes the best chlopak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnum Re: Ciężary: Albo Szymon Kołecki w kadrze, albo s IP: *.knc.pl 31.10.08, 12:40 To prawda, że się koksił/koksi/!!!! Kilka razy został złapany, ale ten znienawidzony przez niego związek ratował mu dupę. Pracowałem w pewnej miejscowości, gdzie wszyscy mieli dosyć Kołka i jego sposobów na życie i kręcenia koksami. też kibic sportowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Ciężary: Albo Szymon Kołecki w kadrze, albo szef IP: *.netia.pl 31.10.08, 12:25 TAk, całe środowisko sportowe jest podobne. Mam dużą styczność z ludzmi z awf'u, i to co mogę powiedzieć to wielki syf. Większość ludzi myśli tylko o kasie, wszystko załatwia się dzięki znajomością, układom, etc. Dla mnie żenada. A tych co mówią po angielsku to na palcach można liczyć. Raz mnie poprosiła znajoma, wielka działaczka sportowa aby poszedł z nią do knajpy, bo przyjechał tam ktoś z Anglii a ona ani be ani me. Dla mnie nie dziwne że poziom sportu jest taki marny w naszym kraju, bo całe to środowisko trzeba by jakoś pozmieniać. Szkoda im tylko tych prawdziwych zapaleńców, oddających część swojego życia sportowi, chwałą im za to. Odpowiedz Link Zgłoś