Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ciężary: Albo Szymon Kołecki w kadrze, albo szef

31.10.08, 08:52
    Okazuje sie ,ze caly polski sport to uklady ukladziki.Reka reke myje,dyletanci
    na stanowiska,bo to przeciez oni sa sola polskiego sportu,zawodnik jest tylko
    wyrobnikiem.Polskie piekielko i ciag nieporozumien.
    Obserwuj wątek
      • Gość: poe Ciężary: Albo Szymon Kołecki w kadrze, albo szef IP: 121.34.158.* 31.10.08, 08:58
        Może niesforny i niezależny, ale wicemistrz olimpijski! I to jedyny
        sztangista, który nie zawiódł na ostatnich Igrzyskach. Mówi to coś,
        o tym jak pan Ch. pełni obowiązki szefa wyszkolenia... no i ogólnie
        jak ten związek funkcjonuje...

Pozdrowienia dla Szymona. Oby więcej polskich sportowców miało taki
        charakter!
        • Gość: Patryk32 Ciekawe co będzie za 25-30 lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 09:25
          Ci twardogłowcy, którzy dziś we wszystkich zwiazkach sportowych szkodzom swoim dyscyplinom, to w znacznej mierze byli sportowcy, nierzadko wybitni. Bronią, cholera wie po co, obecnych układów nie chcąc usunąć się w cień, o czym ciężarowcy wiedzą chyba najlepiej... prezes P. był prezesem od wojny do, zdaje się 2006 roku...

Ciekaw jestem, czy Szymon kiedy już zakończy karierę też bedzie miał monopol na rację i czy działać bedzie zgodnie ze znanymi mu standardami? Oby nie!

Pozowdzenia Panie Szymku i szybkiego powrotu do zdrowia i wyskiej formy!
          • Gość: rozpieprzcie uklad Re: Ciekawe co będzie za 25-30 lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 10:40
            Szymon, Marcin, jestesmy z wami, rozpie...ie te uklady
            • Gość: gall anonim kazdy chce ugrac swoje IP: *.domainunused.net 31.10.08, 11:49
              Kolejni dzialacze (kolko wzajemnej adoracji,) wymieniaja sie tylko stolkami, bo
              to im sie znudzilo i potrzebuja czegos nowego.

A zawodnicy,chca przeforsowac swoich trenerow ( i to za niedlugo kazdy swojego).
              To co teraz zawodnicy beda sobie wybierac trenerów?

Panie Kolecki pamietamy!!! i to nie tylko medale,ale takze .... pan wie co.
        • ko_menta_tors Re: Ciężary: Albo Szymon Kołecki w kadrze, albo s 31.10.08, 10:57
          Gość portalu: poe napisał(a):

> Może niesforny i niezależny, ale wicemistrz olimpijski! I to
          jedyny sztangista, który nie zawiódł na ostatnich Igrzyskach. Mówi
          to coś, o tym jak pan Ch. pełni obowiązki szefa wyszkolenia... no i
          ogólnie jak ten związek funkcjonuje...
          >
          > Pozdrowienia dla Szymona. Oby więcej polskich sportowców miało
          taki charakter!

Wśród "funkcjonariuszy" zapasów jest niejaki pan Smalcerz, któremu
          pan Kołecki jeszcze nie dorównuje i dłuższy czas nie dorówna,
          Szanowny Krytyku. jest jeszcze kilku innych byłych zawodników z
          duzymi osiągnięciami...
      • ko_menta_tors Re: Ciężary: Albo Szymon Kołecki w kadrze, albo s 31.10.08, 10:54
        janus-z333 napisał:

> Okazuje sie ,ze caly polski sport to uklady ukladziki.Reka reke
        myje,dyletanci na stanowiska,bo to przeciez oni sa sola polskiego
        sportu,zawodnik jest tylko wyrobnikiem.Polskie piekielko i ciag
        nieporozumien.

Rozumiem, że Kołecki do polskiego sportu się naie zalicza? On nic
        nie ma na sumieniu, nieprawdaż? Żadnego dopingu, anaboliki tylko
        dopuszczalne?../ Pozdrawiam tak myslących
      • Gość: krystsOczywiście Ciężary: Albo Szymon Kołecki w kadrze, albo szef IP: *.knc.pl 31.10.08, 11:26
        Oczywiście szkoda zawodnika Kołeckiego, ale ja go nie lubię jako człowieka.
        Butny, zarozumiały gbur.Buntuje innych zawodników. A czy zapomniał ile razy
        został złapany na koksach. Wszyscy dookoła to tuszowali.Inni zawodnicy byli
        słusznie zawieszani w zawodach, a on?. On miał plecy. Cwaniak, który ze
        wszystkimi jest skonfliktowany!!!!!. Kończący się zawodnik, który już nie
        pojedzie na następną olimpiadę, ale jeszcze chce pomącić. Należy porozmawiać ze
        wszystkimi zawodnikami, co sądzą o Kołeckim.Pracowałem kiedyś w pobliżu tego
        ancymonka i strach pomyśleć,co on jeszcze wymyśli.Oczywiście potrzebne są duże
        zmiany w każdym Związku, ale trzeba to robić kulturalnie i z klasą, której nie
        ma pan Kołecki
      • guru133 Ciekaw jestem po co w ogóle i komu są 31.10.08, 12:01
        potrzebni t.zw. trenerzy kadry, skoro z zawodnikami głównie pracują trenerzy
        klubowi a od pewnego poziomu sportowcy - tak jak n.p. Korzeniowski,
        wielokrotny złoty medalista olimpijski - świetnie radził sobie bez żadnych
        trenerów.
      • Gość: no co? Ciężary: Albo Szymon Kołecki w kadrze, albo szef IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 12:02
        co pamietamy, co? bo nie wiem o co ci chodzi? ze go w koks wrobily?
        a sznurowales dzisiaj buty, upadles i glowa w beton sie uderzyles?
        Szymon jestes the best chlopak
        • Gość: magnum Re: Ciężary: Albo Szymon Kołecki w kadrze, albo s IP: *.knc.pl 31.10.08, 12:40
          To prawda, że się koksił/koksi/!!!! Kilka razy został złapany, ale ten
          znienawidzony przez niego związek ratował mu dupę. Pracowałem w pewnej
          miejscowości, gdzie wszyscy mieli dosyć Kołka i jego sposobów na życie i
          kręcenia koksami.

też kibic sportowy
      • Gość: edek Ciężary: Albo Szymon Kołecki w kadrze, albo szef IP: *.netia.pl 31.10.08, 12:25
        TAk, całe środowisko sportowe jest podobne. Mam dużą styczność z ludzmi z awf'u,
        i to co mogę powiedzieć to wielki syf. Większość ludzi myśli tylko o kasie,
        wszystko załatwia się dzięki znajomością, układom, etc. Dla mnie żenada. A tych
        co mówią po angielsku to na palcach można liczyć. Raz mnie poprosiła znajoma,
        wielka działaczka sportowa aby poszedł z nią do knajpy, bo przyjechał tam ktoś z
        Anglii a ona ani be ani me.
        Dla mnie nie dziwne że poziom sportu jest taki marny w naszym kraju, bo całe to
        środowisko trzeba by jakoś pozmieniać. Szkoda im tylko tych prawdziwych
        zapaleńców, oddających część swojego życia sportowi, chwałą im za to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka