Gość: tenisista IP: *.chello.pl 03.11.08, 12:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdegustowany Słabo oglądała, finał był w zeszłym roku znakomity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 13:37 Denny wywiad, głupie pytania, Radwańska też w słabej formie intelektualnej. A to pytanie z zielonym stolikiem to zwykły prymitywizm i bałamutnictwo. Ciekawe ile jeszcze razy będzie ta bzdura wałkowana. Stary R krzywdę jej samym otwarciem gęby. Chlapnie jakiegoś pawiana i potem dziewczyna musi się do tych idiotyzmów odnosić, niestety również za sprawą mało inteligentnych pytających. A do tego jeszcze bubek zwany tenisistą ma kolejny napad głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aragon Karykatura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 15:44 Agnieszka lepiej wypada na korcie niż w wywiadach. Choć styl samej Jankovic jest nachalno promocyjny, mimo to karykatura jest zwyczajnie nie na miejscu. Po prostu rywalce należy się szacunek. Tak to już jest że słabsi nie przepadają za Nr1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Słabo oglądała, finał był w zeszłym roku znak IP: *.c3-0.nwt-ubr2.sbo-nwt.ma.cable.rcn.com 04.11.08, 20:55 Co za brak kultury wypowiedzi. opamietaj sie czlowieku i nie zasmiecaj tematu ktory ciebie nie dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: Słabo oglądała, finał był w zeszłym roku znak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 21:36 Wypowiedź była w temacie, a ty nerwowo podrygujący pieniaczu woreczek z lodem na łeb sobie wsadź, temperatura ci spadnie i poczujesz się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w1ktor Re: Radwańska: Nikomu źle nie życzę, ale... IP: *.chello.pl 03.11.08, 14:42 "to po co go oglądać? lepiej pisać o mężczyznach". gdybys chociaż rozumial to co piszesz, to bys nigdy tutaj nie zajrzał i pozostawil kazdemu rozstrzygać samemu co dla niego jest ciekawe, wchodz na fora i ogłupiaj tylko meski tenis w tenisie się kibicuje za kims, a nigdy przeciw komuś, i nigdy nie miesza sie sportu kobiecego(obojetnie ktorej dyscypiny sportu) z męskim, ani nie wartościuje "przypadkowo jak Radwańska dziś jest w 10. chcąc wiedzieć gdzie będzie Radwańska za rok, radzę prześledzić "sukcesy" rankingowe tych tenisistek" - pisanie idiotyzmow i bezinteresowna zawisc, nic nie kosztuje, tylko tchorz i cham to potrafi, nie napisaleś co zrobisz jak bedzie inaczej ? daj na to choćby zastaw finansowy, tylko podly tchorz i kanalia moze wypisywać takie rzeczy nie ponoszac żadnego ryzyka i odpowiedzialności za słowa. tradycyjnie kasuję bo wszystko co piszesz jest zwyczajnie podłe. w1ktorchmia.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Radwańska: Nikomu źle nie życzę, ale... IP: *.gen.com.pl 03.11.08, 15:29 ja też kasuje, ale bez czytania, gorąco polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki kreacja bełkotu IP: *.klc.vectranet.pl 04.11.08, 12:04 tytuł to typowa dla GW kreacja bełokotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: kreacja bełkotu IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.11.08, 12:15 "kasa, misiu, kasa..." Takie czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do arthur Re: do: w1ktor napisał(a): IP: *.chello.pl 04.11.08, 13:25 czytaj ze zrozumieniem, a nie bedziesz musial sam sie brzydko wyrazać:) 1)opisalem jak sie moze zachowywac tchorz, cham i kanalia i kazdy kto sie tak zachowuje zasluguje w pelni na te nazwy, a Ty wykorzystujsz sytuacje, bo nie ma juz wpisu do ktorego się odnosiłem ( bardzo brzydko:)) 2)nazwy tchorz, cham i kanalia, są w powszechnym użyciu i maja okreslone znaczenia w słowniku, rzecz w tym, aby je stosowac adekwatnie do sytuacji i ja tak zrobilem i nadal to podtrzymuję, kazdy ma to na co zasługuje:) 3)Ty uznales ze zasluguję na nazwę "bydlak", za samo uzycie slow ktore Cię raża, nie bacząc czy uzylem ich stosownie do sytuacj, bo nie podales zadnego argumentu, ze uzylem tych slow nie zgodnie z prawda, tylko wnoslsz pretensje o samo ich uzycie 5) więc na jakiej zasadzie uzywasz slowa "bydlak", ja uzylem slow adekwatnych do zachowania "tenisisty"( i jestem gotowy to samo mu powiedziec w cztery oczy, jak zrezyguje z anonimowosci:), a Ty mnie nazwales bydlakiem za samo uzycie danych słów, rozumiesz coś z tego:)? 6) przyznajesz sobie prawa wyjatkowe?, Ty mozesz uznac ze ktos zasluguje na nazwe "bydlak", a odmawiasz tego samego prawa innym, rozumiem ze jest to objaw Twojej mądrości 7) teraz ja mogę spokojnie Cię nazwac "bydlakiem" i "glupcem" bo na to zasłużyłeś, ale wiem że jesteś ograniczony i tego nie zrobię (wyzwiska z ust kogoś ograniczonego nie maja żadnej wartości:) Wniskuje po logice tej i poprzednich Twoich wypowiedziże, że jesteś łagodnie pisząc w ciemię bity, więc nie sądzę, abyś zrozumiał to co napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arthur Re: do: w1ktor napisał(a): IP: *.rev.stofanet.dk 04.11.08, 13:42 przyznam, ze slowo "bydlak" wyrwalo mi sie spontanicznie ale nie znalazlem w tym momencie ciekawszego okreslenia na twoja "inteligencje", mam jednak do ciebie prosbe madry kolego, badz tak dobry i uszanuj poglady innych nawet, jesli dotycza twojego idola i sa bardzo krytyczne, czyz nie na tym polega demokracja nie wspominajac o zwyklej kulturze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do arthura Re: do: w1ktor napisał(a): IP: *.chello.pl 04.11.08, 14:47 1)co do zwyklej kultury, to najpierw sam sie do niej stosuj , 2)spontanicznosc(nie pierwszy raz:)) to nie jest zadne wytlumaczenie,chyba ze sie ma 3 latka:) 3)ja mam zasade - najpierw przemysl pozniej pisz. Dlatego nie wycofuje sie z tego co napisalem, i zawsze to powtorzę w cztery oczy i z uzasadnieniem. 4)nie uzywam wyzwisk (wczesniej polemizuje bez mocnych slow), tylko nazywam rzeczy po imieniu, jak na to zaslugują(staram sie) i to dopiero wtedy jak jest recydywa i zadnych objawów poprawy i nie zamierzam biernie znosic chamstwa, szerzenia nienawisci, pomowień, insynuacji, tylko dlatego, ze Ty sobie tego życzysz. 4)nigdy nie uzywam anonimowego internetu do atakowania kogokolwiek (kto bezpodstawnie z premedytacja nie atakuje innych), gdyz według mnie tak robią ludzie pozbawieni honoru, znajdz mi jeden taki post? 5)a Ty tak robiles wczesniej, wiec wiem dlaczego stajesz w obronie takich kanali jak tenisista, kanali to slowa adekwatne do tego co robi, a nie wyzwisko:), Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arthur Re: do: w1ktor napisał(a): IP: *.rev.stofanet.dk 05.11.08, 09:36 OK, poczekajmy do nastepnego sezonu, ten sie juz konczy i Radwanskiej juz nie uda sie zagrac w Masters pomimo zlych zyczen pod adresem konkurentek, czytales ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do arthur Re: do: w1ktor napisał(a): IP: *.chello.pl 05.11.08, 12:49 czytalem "nikomu zle nie zycze":) więc oczywiscie jest odwrotnie niz piszesz, ale to nic nowego, widzisz i slyszysz tylko to co chcesz:) rola rezerowej jest taka a nie inna, w poprzednich latach inne zawodniczki tez byly rezerowymi i nawet korzystaly na kontuzjach innych i nikt nie robil z tego problemu. Jesli masz o to pretensje to zglos to pod adresem tych co ustalaja te reguly. Rozumie ze lubisz hipokryzje, kazdy wie w jakiej roli jedzie rezerowy i nic nie trzeba mowic, aby wiedzieć na co czeka. Jeszcze żadena zawodniczka sie nie zbuntowala i nie odmowila roli rezerowej. Nie sadze aby ktorakolwiek z obecnych tenisistek to zrobila:) wiec Radwanska nie jest lepsza od innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do arthur Re: do: w1ktor napisał(a): IP: *.chello.pl 05.11.08, 13:16 "poczekajmy do nastepnego sezonu, ten sie juz konczy" aha, moze się mylę, ale czy w tym zdaniu nie kryją sie calkowicie bezinteresowne zle życzenia ? w sporcie kibicuje sie za kims a nie przeciw komus, wiec tacy ludzie jak Ty mi sa zupelni obcy. Nigdy w zyciu nie wchodzilem na fora zwiazane ze sportowcami( a jestem kibcem jakies 3o lat), ktorzy z jakichś powodow mi nie odpowiadali, interesowali mnie tylko Ci ktorym kibicowałem i dlatego nie rozumię i nigdy nie zrozumię takich jak Ty, ktorzy wchodza na fora, aby zademonstrowac swoja niechec wobec kogokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arthur Re: do: w1ktor napisał(a): IP: *.rev.stofanet.dk 05.11.08, 16:38 kibicuje sie tym, ktorych sie lubi i w stosunku do nich jest sie bezkrytycznym, to twoja dewiza pisze sie o tych, ktorych sie nie lubi i w stosunku do tych jest sie krytycznym, to moja dewiza ale jako sie rzeklo, poczekajmy do nastepnego sezonu .. nie, tu nie ma ukrytej zlosliwosci a li tylko trzezwa ocena mozliwosci (krytykowanej a przez ciebie bezkrytycznie lubianej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do arthur Re: do: w1ktor napisał(a): IP: *.chello.pl 05.11.08, 17:23 "pisze sie o tych ktorych sie nie lubi" - moze to jest Twoja dewiza, dla mnie to jest zwyczajna podlosc i marnosc charakteru. Jesteś nienawistnikiem i czym tu się chwalić:) Jak nienawistnik moze cokolwiek trzeźwo oceniać?. Tylko się zbłaznisz :) Moja dewiza jest prosta w sporcie sie kibicuje( chwali się lub gani temu ktoremu sie kibicuje) za kims, a nie przeciwko komus ( oczywiscie jeśli nie jest się chorym nienawistnikiem:)). Nigdy nie byłem bezkrytyczny wobec nikogo. Ty jako zakompleksiony malkontent kazdego kto nie jest taki jak Ty , uważasz za bezkrytycznego, ale to nie moj problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arthur Re: do: w1ktor napisał(a): IP: *.rev.stofanet.dk 06.11.08, 08:35 widzisz, ja Radwanska ani lubie ani nie lubie, powiedzmy tak - jest mi ona zupelnie obojetna, patrze na nia lub nie jak na kazda inna i dlatego moge byc obiektywnie krytyczny, lubie tenis, dobry tenis juz od piecdziesieciu lat, nie wiem czy cie matka juz wowczas splodzila, moim pierwszym "idolem" byl niezapomniany Skonecki znany wowczas bardziej ze slyszenia niz widzenia ale takie byly czasy, wizualnie ogladam tenis od okolo 30 lat, w tym czasie przezylem wiele wielkich gwiazd i nie przypominam sobie abym cieszyl sie kiedykolwiek z czyjegos upadku, wiec napewno nie bede tez cieszyl sie z porazek Radwanskiej, o upadku mowic za wczesnie ale czy musze byc jej bezkrytycznym fanem, li tylko dlatego, ze wywodzi sie z tego samego kraju co i ja ? mnie jako Polakowi jej image nie jest do niczego potrzebne, w srodowisku w ktorym sie obracam cenia mnie jako Polaka i bez Radwanskiej czy Kubicy, wiec powtarzam, sukces Radwanskiej jest przypadkowy, jej pozycja jest przypadkowa i nie przeklada sie na jej wyniki na korcie, ok nie jej wina, ze taka jest metoda liczenia punktow w rankingu niemniej oceniajac na trzezwo i bez euforii jej wartosc sportowa, Radwanaka na tej pozycji byc nie powinna, jej wypowiedz "nikomu zle nie zycze ......, ale mam nadzieje zagrac przynajmniej trzy mecze w Masters" jest ponizej pasa, zupelnie jak Golota bijacy swiadomie przeciwnika w jaja i robiacy mine niewiniatka, zreszta ona troche nawet do niego podobna, nie tylko z wypowiedzi !!! ale jako sie rzeklo, poczekajmy do nastepnego sezonu, zycze jej sukcesow, prawdziwych sukcesow a nie szczesliwych losowan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: do: arthur: IP: *.centertel.pl 06.11.08, 10:52 > wiec powtarzam, sukces Radwanskiej jest przypadkowy, jej pozycja > jest przypadkowa i nie przeklada sie na jej wyniki na korcie, > ok nie jej wina, ze taka jest metoda liczenia punktow w rankingu > niemniej oceniajac na trzezwo i bez euforii jej wartosc sportowa, > Radwanaka na tej pozycji byc nie powinna, No to pięknie wykombinowałeś. Na początku Twojej wypowiedzi było jeszcze coś o obiektywizmie a później bajki o niesprawiedliwości rankingu. Zaproponuj więc taki sposób liczenie punktów(chętnie poczytam!), który będzie odzwierciedlał "prawdziwy układ sił". Czytać już mi się nie chce jak kolejny forumowicz wypisuje dyrdymały o niesprawiedliwości zajmowanych miejsc w rankingu WTA i ATP. Są zasady, są miejsca, są punkty jest pozycja...a co ma być głosowanie kibiców. Radwańska może się nie podobać fizycznie, rzecz gustu mnie się podoba, można krytykować jej styl gry, chociaż styl jest finezyjny techniczny dla mnie efektowny, brakuje mocy, brakuje...jednak jej sukcesy w naszym pełnym nieudaczników kraju są fantastyczne. Czy stać ją na dalszy progres w kolejnym roku, Bóg wie nawet trener ojciec ma watpliwości ale wredniackie gadanie jest głęboko niesprawiedliwe(oględnie mówiąc). Pzdr. PS. Wypowiedź Agnieszki(jeśli prawdziwa?) dotycząca jej ewentualnego udziału w Mistrzostwach oczywiście bardzo niestosowna dlatego dziwna. Nigdy nie zauważyłem u niej krzty arogancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do arthur Re: do: w1ktor napisał(a): IP: *.chello.pl 06.11.08, 11:21 Zakladasz ze jestem fanem Radwanskiej - a ja jestem kibicem a nie fanem, zakladasz ze jestem jej kibicem bo jest Polka( Ty byś sie nigdy na tym forum nie pojawil gdyby Polką nie byla, wiec równie dobrze Twoje malkontenctwo wynika z faktu ze jest Polką),)ja kibicuje Radwanskiej glownie dlatego ze gra stylem gry ( i mam nadzieje ze bedzie w nim coraz lepsza, jest mloda i ma rezerwy) ktory zawsze preferowalem i ciesze się ze jest Polką, zakladasz ze jestem bezkrytyczny, a ja nie patrzę ani krycznym ani łaskawym okiem lecz obiektywnym na ile tylko mnie stac i stosuje jednakowe kryteria w stosunku do wszystkich zawodniczek. Ty sobie przypisujesz obiektywizm, a wszystkim innym ktorzy maja inne oceny subiektywizm :) Powinnes wiedziec ze ludzie roznia się w ocenach innych( nawet patrząc zupelnie z boku, a Ty sobie to tylko wmawiasz), dotyczy to rowniez ekspertow, wybitnych tenisitow etc i zawsze przyszlosc rozstrzyga kto mial racje, a TY z góry zakladasz swoj rzekomy obiektywizm i subiektywizm innych. Czemu nie odwrotnie? "mnie jako Polakowi jej image nie jest do niczego potrzebne, w srodowisku w ktorym sie obracam cenia mnie jako Polaka i bez Radwanskiej czy Kubicy" - mi też nie , skąd zalozenie że inni go potrzebują?, bo maja inne gusta, czy inną oceną czyjegoś potencjalu niz Ty? Zdanie o przypadkowosci sukcesow AR potwierdza wszystkie moje oceny Twojej osoby. Skrajny subiektywizm wynikajacy z poza sportowych uprzedzen, ktore przenosisz na AR, a o ktorych wolisz nie pisac. a)ranking jest ten sam od lat, jesli nie oddaje on ogolnej sily gry zawodniczek, to dotyczy to wszystkich zawodniczek jednakowo( teraz i w przeszłości). b)Na świecie nie ma nic doskonalego( mozna sie tylko kusic na rzeczy najlepsze z mozliwych), wiec ten ani zaden inny ranking nie jest i nie bedzie doskonaly, ale to dotyczy wszystkich zawodniczek jednakowo. c) przedkladasz swoje subiektywne oceny nad obiektywne fakty, oznacza to ze nie stosujesz jednakowych kryteriow wobec wszystkich czyli kierujesz sie uprzedzeniami( moze zalezy Ci aby pozbawiać "imagu" AR, bo jest Polką) d) piszac o zawodniczce ktora grą przez caly rok doszla do 10 pozycji na swiecie( nie bedac najpierw wysoko rozsawiana)i uzyskala duza przewage nad 11(gdyby nie wycofala sie Henin bylaby 11 z duza przewagą nad 12), ze jest ona przypadkowa dowodzisz skrajnego subiektywizmu(znana polska zawisc i malkontenctwo pomimo pobytu za granica) Oczywiscie kazda zawodniczka zasluguje na taki ranking jaki wywalczyla sobie gra w przekroju calego sezonu. Oczywiscie styl gry AR odziela ziarna od plew , Twoja ocena gry AR dwodzi jedynie ze masz bardzo pospolite gusta tenisowe i żadnych kompetencje do oceny gry zawodniczek, skoro w ocenach nawet nie uwzgledniasz faktów:) To że AR bedąc slabsza w sile serwisu i uderzen od wielu zawodniczek doszla tak wyskoko dowodzi tylko sily jej gry, i tego że sila gry i sila fizyczna to nie jest jedno i to samo, choc wielu tak się wydaje i pomawiaja AR o mityczne szczescie:) Co bedzie z AR w nastepnym roku tego niekt nie wie, jeśli nie obnizy lotow to moim zdaniem utrzyma bez problemu zblizone miejsce do obecnego, ale mam nadzieje ze bedzie lepiej. Co do szczesliwych losowan to zwykle klamstwo:) AR wlasnie miala srednie losowania wielkoszlemowe, a juz bardzo kiepskie w US open a w przyszlym roku bedzie wyzej rozstawiona wiec i losowania beda lepsze:). Nie rozpatruje sie szczescia-nieszczescia w losowaniach jednej zawodniczki osobno, tylko w prownaniu z innymi. To tylko kolejny dowod Twojego subiektywizmu, brak jednakowych kryteriow ocen. Dwa ciwrcfinaly wielkoszlemowe w 1 sezonie to sa bardzo prawdziwe sukcesy, wiele nwet dobrych zawodniczek moze tylko o tym pomazyc, a nie mozna tego oceniac pomijajac faktu, ze Polska nie miala ani wielkich tradycji ani wielkich sukesow tenisowych, ani nie stwarza dobrych warunkow dla tych co chca osiagnąc sukcesy( a najgorsi są polscy "kibice" tacy jak Ty, ktorzy bedac zwyklymi malkontentami wmawiają w siebie "obiektywny krytycyzm", cokolwiek to znaczy). "nikomu zle nie zycze ......, ale mam nadzieje zagrac przynajmniej trzy mecze w Masters" to Twoja interpretacja tej wypowiedzi jest ponizej pasa, kazda zawodniczka ktora jedzie jako rezerowa musi jechac z checia gry bo inaczej po co by jechala? Ty po prostu sie czepiasz co dowodzi znowu Tojego subiektywizmu. Taka sytuacje stwarzaja reguly gry a nie same zawodniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezun Niech Krauzego zastąpią Kaczyńscy. IP: *.104.192.213.cable.satra.pl 04.11.08, 16:05 Współfinansować powinien Ziobro. To oni są autorami afery która zniechęciła Krauzego do zajmowania się filantropią w Polsce. Nie można przez całe życie być nieodpowiedzialnym. Odpowiedz Link Zgłoś
wawa_wawa_wawa ha ha ha 04.11.08, 16:47 oni dla kasy sa zdolni wszystko zrobic... zazdrosni chciwi beznadziejni... szkoda czasu na te "gwiazdy".......................... Odpowiedz Link Zgłoś
first-pepe 2 rzeczy 04.11.08, 18:39 Po pierwsze: Kolejny żenujący tytuł na głównej stronie, który ma przyciągnąć swoją "kontrowersją" do zwiększenia częstotliwości klikania na link, do tego nie mający nic wspólnego z treścią samego wywiadu. Najgorsze jest to, że do bardzo sympatycznej i lubianej w światku tenisowym Agnieszki przylgnie zupełnie nieprawdziwa łatka, że jakoby nie lubi ona Jeleny Jankovic. Coś takiego dziennikarzyny nazywa się pomówienie i jest karane!! (polecam lekturę Kodeksu karnego) Po drugie Rzuccie ludziska okiem na to:-): www.sonyericssonwtatour.com/2/multimedia/default_video.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re ona raczej nie lubi Jeleny IP: *.gemini.net.pl 06.11.08, 13:12 Podajże wiosną w wywiadzie powiedziała że Jelena jest za głośna i że wszystkie dziewczyny w szatni jej nie lubią. Przyznasz że to niezbyt eleganckie, bo jakim prawem wypowiada się za inne tenisistki? Poza tym, na zagranicznych forach rysunek Agnieszki został odebrany jednoznacznie - że nie lubi Jankovic, padały pytania czy były między nimi zatargi, zatem coś w tym musi być, skoro wielu osobom to samo przychodzi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś