Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Małysz: Mocy mam za dużo, technikę zgubiłem

IP: *.CNet.Gawex.PL 23.12.08, 10:21
    Dla polskiego sportu i kibiców Pan Adam zrobił tak dużo, jak mało
    który sportowiec w ostatnich latach. Tej radości, której nam
    dostarczył, nikt juz nie odbierze. Mam nadzieję, że będzie jeszcze
    lepiej - przykład Martina Shmidta. Jak nie to trudno. Powodzenia p.
    Adamie!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Blaise Małysz: Mocy mam za dużo, technikę zgubiłem IP: *.gl.digi.pl 23.12.08, 10:38
        moc, technika, bułka z bananem... Adam skacz nie pi....l
        • manhu Re: Małysz: Mocy mam za dużo, technikę zgubiłem 23.12.08, 14:56
          Tacy jak ty nic nigdy nie osiągną, w sam raz się nadajesz do łopaty. Jak się nie analizuje błędów to ciężko jest coś poprawić. Dlatego zawsze tłukłem (w gry) kumpla podobnego do ciebie, który miał potencjał taki jak ja, co potwierdzały rekordy, powinny być remisy, a były miazgi rzędu 70%:30% i niemal każda półgodzinna sesja była wygrana przeze mnie.

Małysz niech myśli co poprawić, a nie głupio skacze czy trenuje, skoro ma aż tyle mocy to jeszcze się nie skończył, ale techniki też się nie da szybko poprawić, możliwe że wcale, bo zapewne dopiero Japonię sobie odpuści.
        • robertw18 Ciemna strona mocy!!! 23.12.08, 14:56
          P. Małysz chyba idzie w stronę p. Górskiego ze swoimi powiedzonkami. Niedługo będzie miał zasób powiedzonek wystarczający na to, żeby go gdzieś wsadzić. Ostatnio powiedział coś w tym duchu, że "jak się w głowie zapętli, to nie ma latania". Poprzednio było już coś takiego, że "jak jest moc, a nie ma techniki, to błąd większy". A przecież było podstawowe: "Nie rozumiem, co się dzieje". To już niedługo pewnie będzie mianowany w Polsce na jakieś odpowiedzialne lub przynajmniej oceniające stanowisko, jak p. Rabczewska.
          Pozdr.
      • Gość: b Adam! mam pomysł! zmień trenera!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 10:53
        :/
      • Gość: miko Ciekawa matematyka IP: 81.190.124.* 23.12.08, 10:58
        138,5 - 122 = 1,5
        • manhu Re: Ciekawa matematyka 23.12.08, 14:49
          Pomyliłeś przecinki!!!
          13,85 - 12,2 = ~1,5 :)
      • buk-humor-dziczyzna koorva jaki Batman - 33 kg jak zmoknie- jak czołg 23.12.08, 11:02
        koorva jaki Batman - 33 kg jak zmoknie- jak czołg
      • Gość: rachmiszcz Adaśko - zgubiłeś technikę i nie umiesz liczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.08, 11:23
        Z 10-15 metrów zrobił się jeden metr? Jakoś tego nie zauważylem. Ile
        jest 138 odjąć 119? Adaśko, w przerwach pomiędzy ćwiczeniem techniki
        poćwicz odejmowanie pisemne;-)
      • Gość: ll Małysz: Mocy mam za dużo, technikę zgubiłem IP: *.chello.pl 23.12.08, 11:28
        Za dużo mocy... bo za mało Izy.... spuść z krzyża a pomoże. Się rozluźnisz i
        prędkość na progu będzie większa... a i waga tez mniejsza.
      • Gość: bury A GDZIE INNI?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.08, 11:33
        przez tyle lat jak Małysz skacze, nie udało się znaleźć nikogo na jego miejsce!!
        o co tu chodzi? nie stać Polski na kolejnego skoczka? znów będziemy czekać ileś
        tam lat?Małysz już zrobił wystarczająco dużo, pewnie sam ma już dość i
        najchętniej skończyłby karierę ale wtedy wszystko by siadło, a tak to wykręcą z
        niego jeszcze parę złotych. Wszyscy "specjaliści" nie mieli by o czym gadać a
        pan Apollo nie miałby kaski od sponsorów na czapeczce.
        Małysz skończ karierę dopóki jesteś królem!! bo zniszczą cię!
      • Gość: kudlaty Małysz: Mocy mam za dużo, technikę zgubiłem IP: 81.255.90.* 23.12.08, 12:16
        musza mu ASR podkrecic, bo mu narty przy starcie z powodu naddatku
        mocy buksuja.
      • Gość: (gość portalu) Adam! Dziabnij żonkę w świeta to moc opadnie!!! IP: *.ip.netia.com.pl 23.12.08, 12:36
      • olias Małysz: Mocy mam za dużo, technikę zgubiłem 23.12.08, 12:44
        ale mnie rozśmieszył. zdecydowanie I nagroda w każdym konkursie
        krasomówczym.
      • arkadia1996 Re: Małysz: Mocy mam za dużo, technikę zgubiłem 23.12.08, 12:46
        Taa,zrobił już dużo. Na jego miejscu już bym nie skakał
        • Gość: Kazio Re: Małysz: Mocy mam za dużo, technikę zgubiłem IP: *.nrth.cable.ntl.com 23.12.08, 13:20
          Adas, jak masz duzo mocy to idz ze swoja zona do lozka i ja na cos
          pozytecznego wykorzystaj bo na skoczni juz ci nie wychodzi.
          Dzieki za wiele wspanialych przezyc ale czas chyba te skoki juz
          skonczyc.
      • Gość: jej Małysz: Mocy mam za dużo, technikę zgubiłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.08, 13:21
        moc ma dzięki fizjlogowi, technikę dzięki kruczkowi i mateji - to
        miłe, że ci dwaj skoczkowie podzielili się wiedzą z Małyszem i
        wprowadzili go w tajniki skoków.
      • Gość: sid Małysz: Mocy mam za dużo, technikę zgubiłem IP: 78.88.19.* 23.12.08, 13:32
        Adaś , może już czas zakończyć...
      • Gość: fan Małysz: Mocy mam za dużo, technikę zgubiłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.08, 14:10
        Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść
      • 12.12a1 Małysz: Mocy mam za dużo, technikę zgubiłem 23.12.08, 14:54
        Jesli Malysz ma moc,a technika poszla w las to nalezy Kruczkowi podziekowac.Loj
        Adas,Adas ladnie to tak kablowac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka