Gość: kj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 22:46 Napewno już nigdy goryla nie będę oglądał . To mój protest . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wirone To by było cudowne.. 02.01.09, 23:23 ..gdyby zmienili werdykt.. Wałujew nie jest bokserem, to co on sobą prezentuje jest żałosne. Holyfield wyglądał przy nim wspaniale, takich bokserów chce się oglądać, a nie kręcące się w miejscu małpy bez pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: To by było cudowne.. IP: *.ms.lnet.pl 03.01.09, 00:48 Tym bardziej, że taka małpa powinna go zmieść z ringu a nie potrafiła tego zrobić i jedynym sukcesem było to, że wytrwała do końca walki. To świadczy o klasie Holyfilda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majozior Re: To by było cudowne.. IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.09, 00:51 Nie ma zadnych szans na zmiane werdyktu. Odpowiedz Link Zgłoś
nietyp WBA zbada werdykt w walce Wałujew - Holyfield 03.01.09, 07:30 Postawcie sie w roli tych trzech facetow!!! - Ja, na widok tego "goryla" dalbym mu zwyciestwo jeszcze przed wejsciem na dechy! Tak by mi kazal instynkt zamozachowawczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skob Re: WBA zbada werdykt w walce Wałujew - Holyfield IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.09, 12:15 niemożna w rzadnym razie pozwolić aby rozbity powalony goryl zapaskudzał maty ringowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Probabilis WBA zbada werdykt w walce Wałujew - Holyfield IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 09:21 Walka Wałujew- Holyfield była najgorszą jaką oglądałem od kilku lat. Żadnemu z pięściarzy nie należy się tytuł mistrza świata. Odpowiedz Link Zgłoś
kryjek Nie będzie zmiany werdyktu -sędziowie na bruk. 03.01.09, 12:18 Werdyktu nie mogą już zmienić , Jest to święte i koniec . Mogą jedynie za taki werdykt wyrzucić sędziów punktowych na zbity pysk . Nie wiem czy w przeszłości już coś takiego było ,ażeby zmieniono werdykt z tego tytułu po jakimś czasie .Oczekuję na informację . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker WBA zbada werdykt w walce Wałujew - Holyfield IP: *.chello.pl 03.01.09, 16:54 To totalna klapa zeby tacy sędziowie sędziowali walkę o mistrzostwo świata.Osobiśćie oglądałem walkę i uważam że Walujew nie wygrał więcej niż 2 rundy.Moim zdaniem powinno dojś do rewanżu który będą sędziować sędziowie a nie ....> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GONG Re: WBA zbada werdykt w walce Wałujew - Holyfield IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 00:46 Nikomu nie nalezalo sie zwyciestwo!jeden nie trafial a drugi tylko uciekal i unikal walki.dyskwalifikacja dla obu pajacow.... Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ps WBA zbada werdykt w walce Wałujew - Holyfield 04.01.09, 14:36 Hollyfield był absolutnie genialny!!! Kiedy widziałam w tv zwiastun tej walki, to było mi go żal, bo pomyślałam, że olbrzym Wałujew zmiecie go z powierzchni ziemi w pierwszej rundzie. A tymczasem- Rosjanin nie pokazał nic. Przez całą walkę wyglądał jaby nie wiedział o co chodzi i tak naprawdę to wygrał dwie rundy. Sędziowie- sportowa wpadka roku! Na takim poziomie, takie rzeczy są niedopuszczalne. Chociaż trafna była uwaga, że na ich miejscu każdy osadziłby tak samo. Nikt z ludzi przy zdrowym zmyśle nie chciuałby zaznać złości Wałujewa :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walos160857 WBA zbada werdykt w walce Wałujew - Holyfield IP: 89.238.36.* 07.01.09, 12:14 Tytuł należy się dla Holyfielda!!!.Atakich sędziów to trzeba pozbawiać praw do sędziowania czegokolwiek!!!.W Polsce też,żeby była jasność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voytek1981 WBA zbada werdykt w walce Wałujew - Holyfield IP: 212.244.127.* 14.01.09, 00:33 To było oszustwo.Troglodyta nie jest bokserem.To po prostu rosyjski wynalazek.Żadnej techniki,żadnej kondycji,żadnego stylu walki.Vałujew to po prostu jarmarczny siłacz.Hollyfield jest jeszcze sprawną,potężną machiną do produkcji widowiskowych KO.Pięściarz z najwyższej półki.Pokazał Rosjaninowi jak daleko mu jeszcze do miana boksera.Jestem zszokowany werdyktem sędziów.Pieniądze za sprzedane punkty wystają im wręcz z kieszeni.SZczerze wierzę w sprawiedliwy koniec całej tej sprawy,chociaż świat i tak zna prawdziwego zwycięzce tego pojedynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skob WBA zbada werdykt w walce Wałujew - Holyfield IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.09, 12:36 raz jeszcze proszę nie można pokazywać rosyjskiego mutanta w ringu, niszczy piękno sportu -a boksu rażąco. no , trudno skandale radzieckie przenoszone są na rigi amerykański Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek WBA zbada werdykt w walce Wałujew - Holyfield IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 20:31 Dyskwalifikcja dla obu osiłków - jeden za udawanie ze walczy,drugi za uciekanie i unikanie walki. Odpowiedz Link Zgłoś