czarnooki-kot 05.01.09, 21:04 nic nie trwa wiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxl Słabe zainteresowanie PŚ w skokach w Zakopanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 21:29 Ma sie rozumiec ze jak pogoda nie dopisze na zawodach to pan nadarkiewicz szef komitetu organizacyjnego i tak pieniedzy za zwrot biletów nie wzruci to po co ryzykowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Ło Jezusicku, co na to hołota z Tatr? IP: *.chello.pl 07.01.09, 08:58 Znowu górole zaczną wyjezdzac do Hameryki po dulary = o ruchu bezwizowym do USA możemy zapomnieć przez następne 20 lat. Dziekujemy hołoto z Gór Odpowiedz Link Zgłoś
holzgaz Słabe zainteresowanie PŚ w skokach w Zakopanem 05.01.09, 21:52 Nie da się więcej dudków wycisnąć z Adama i tak tyle lat żerowaliście na nim góralskie dusigrosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad.ludwik02 Re: Słabe zainteresowanie PŚ w skokach w Zakopane? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.01.09, 22:56 ADAMa zakopiańczycy kochają nie dla dutków! A jak wystartuje Klimek Murańka, tym bardziej na Krokiew przyjdą zobaczyć, czy pokona tych naszych nieszczęsnych seniorów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hole Re: Słabe zainteresowanie PŚ w skokach w Zakopane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 00:25 A może , warszawka żeruje zaczynając od COS-u a kończąc na TVP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam oto małyszofani w całej okazałości IP: 83.143.98.* 05.01.09, 23:51 Małyszofani (stawiani za wzór jako przeciwieństwo nazi-kibolom chodzącym na mecze piłki nożne) okazali się zwykłymi kibicami sukcesu. Jak Adam nie wygrywa, to nie będzie jechał pokibicować. Odpowiedz Link Zgłoś
hotin Re: oto małyszofani w całej okazałości 06.01.09, 21:56 Gość portalu: Adam napisał(a): > Małyszofani (stawiani za wzór jako przeciwieństwo nazi-kibolom chodzącym na > mecze piłki nożne) okazali się zwykłymi kibicami sukcesu. > Jak Adam nie wygrywa, to nie będzie jechał pokibicować. Pokibicuj też pozostałym ,,nielotom",wożącym swe dupy za frico ,po całej Europie!Dosyc zbijania kasy na Małyszu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Słabe zainteresowanie PŚ w skokach w Zakopanem IP: *.chello.pl 06.01.09, 12:04 Tym bardziej nie rozumiem podwyżki cen biletów ehh... Pojechałabym, bo do miana "małyszofana" mi daleko, ale mam sesję. Tut mir Leid. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Słabe zainteresowanie PŚ w skokach w Zakopanem IP: *.pools.arcor-ip.net 06.01.09, 14:00 WIERNY GDY JEST PORAZKA DUMNY ZE ZWYCIENSTWA TAKICH KIBICOW POPIERAM !W ZAKOPCU BEDA TYLKO KIBICE !WSZYSTKO SIE KONCZY I ZYCIE SIE KONCZY NIEZAPOMINAJMY !!!!!!POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIBOLI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Ze swojej ortografii też jesteś dumny? 07.01.09, 02:25 mniej stadionów - więcej książek - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolojabolo jak to? IP: 78.157.188.* 06.01.09, 21:45 Dzisiaj chciałem kupić bilety na stronie kupbilet i pisało że brak? Mógłby mi ktoś podpowiedzieć gdzie można przez internet kupić bilety?! Odpowiedz Link Zgłoś
hotin Re: jak to? 06.01.09, 21:52 Gość portalu: kolojabolo napisał(a): > Dzisiaj chciałem kupić bilety na stronie kupbilet i pisało że brak? > Mógłby mi ktoś podpowiedzieć gdzie można przez internet kupić > bilety?! Przeczytaj mój link poniżej Twojego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bz Re: jak to? IP: *.pools.arcor-ip.net 07.01.09, 20:53 Orbis ZAKOPANE BEZ PROBLEMOW. Odpowiedz Link Zgłoś
hotin Słabe zainteresowanie PŚ w skokach w Zakopanem 06.01.09, 21:49 A resztę biletów wykupi OZN w Zakopanem ,by Walter Hopfer zaś przydzielił organizację na przyszłośc !Ps.A te ceny biletów na tych naszych ,,nielotów" to ustalał Apollo Tajner? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Słabe zainteresowanie PŚ w skokach w Zakopane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 14:18 Z mojego doświadczenia wynika, że jest to buraczano-ludowa impreza,w oparach przetrawionego alkoholu, w tumulcie przekraczającym wszelkie normy bhp, przy którym nie można zrozumieć sensu słów spikera, a żeby coś zobaczyć należy stać przez 2h na jednej nodze. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viva kruczek Słabe zainteresowanie PŚ w skokach w Zakopanem IP: *.gdynia.mm.pl 06.01.09, 22:13 a kogo opchodzom skoki polskich skoczkuw nieudacznikuw lepiej pujść na wudke Odpowiedz Link Zgłoś
peter.hound Słabe zainteresowanie PŚ w skokach w Zakopanem 06.01.09, 22:20 Mnie Małysz wkurza już od kilku lat. Jak mu nie idzie, to winne jest wszystko, tylko nie on.. do błędów się człowiek przyznać nigdy nie umiał. A po zawodach w Z-nem usłyszymy w RMF-ie: "Cóż.. nie wyszło.. najlepszym się zdarza.. Co? Zapłacili 70 złotych? Cóż.. zdarza się.. najlepszym.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaccek Najpierw to podziękuj Małyszowi, że tyle lat IP: *.xdsl.centertel.pl 06.01.09, 23:06 przynosił nam emocje i radość. Podziwiam go, że w ogóle chce mu się jeszcze skakać- przecież gdyby nie on to skoki w ogóle by w Polsce upadły. TVP musiała by zrezygnować z tego badziewia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Słabe zainteresowanie PŚ w skokach w Zakopane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 09:25 popieram Małysz to pasożyt i egoista gwiazde z siebie robi i zada wkurza mnie tez buc a jaki głupi palant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don balon Słabe zainteresowanie PŚ w skokach w Zakopanem IP: *.kalisz.mm.pl 06.01.09, 22:23 Nareszcie! Dmuchany balon pęka...Ciekawe ile osób wyżywiło się na pańskiej ciężkiej pracy panie Adamie? Co na to Tajner i spółka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtc Za to wejściówki na treningi i kwalifikacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 22:36 idą jak świeże bułeczki. Jedyna okazja zobaczyć polskich skoczków! Odpowiedz Link Zgłoś
turysta86 Czemu tu się dziwić? 06.01.09, 22:41 Typowi kibice sukcesu, a potem Wyborcza pisze jak to niedobrzy kibice Lecha robią selekcję w swoich szeregach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad.ludwik02 Słabe zainteresowanie PŚ w skokach w Zakopanem? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.01.09, 22:48 Słabe zainteresowanie PŚ w skokach w Zakopanem? Chyba tylko wśród pseudokibiców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: progtom Co w tym dziwnego? IP: *.139.146.108.koba.pl 06.01.09, 22:59 Ludzie chcieliby jechać się pocieszyć, a nie na stypę. Każdy o tym wie, tylko durnia klei, żeby naiwnych na kasę naciągnąć. Tak jak skoczkowie (i inni sportowcy) mają kibiców w dupie (bo tak jak każdy pracują za kasę, a kibic-konsument ewentualnie jest kartą przetargową przy ustalaniu wysokości kontraktu), tak i kibice szukają radości dla siebie. Dyscyplina może być jakakolwiek: była moda na koszykówkę, siatkówkę, ręczną, skoki narciarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio robak Tylko Adam Małysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 23:14 Tylko Adam Małysz nie skacze tak jak dawniej. Tylko Adam Małysz nie ma 22lat tak jak dawniej! Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Słabe zainteresowanie? 07.01.09, 00:07 Przyjadą kibice z Austrii i znów będzie biało-czerwono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johannes Re: Słabe zainteresowanie? IP: *.pools.arcor-ip.net 07.01.09, 13:21 Tylko Lenin wiecznie zywy! Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Ciekawe czy na złe filmy też chodzicie? 07.01.09, 02:22 Żeby nie zostać tylko "widzami sukcesu"? Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Niech skoczą Tajner z Kruczkiem. 07.01.09, 07:55 Każdy swoją kolejkę, to rozwiąże problem polskich skokow. Odpowiedz Link Zgłoś
wissenwertes Nareszcie! 07.01.09, 09:05 Nareszcie, nareszcie! Nigdy nie zrozumie co jest interesujacego w tych skokach? Malysz jest gitara, ale skoki jako sport narodowy Polakow? Napiszcie prosze! Pytalem zony, pytalem matki,a one mowia wloz gacie w kratki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibi Tylko wieczność jest wieczna IP: *.p.lodz.pl 07.01.09, 10:20 Zrozumiemy to dopiero po śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Adam M." "Adam M." IP: *.ip.netia.com.pl 07.01.09, 10:44 "Adam M." (T. Tymański) powiedział Pan: "ZSYŁAM MADA wam, oto ACWABZ ZSAW oto ZSAJSEM TRAN" i dodał, że: "AKSLOP W EIPUD TSEJ, ĄKSLOP IZDĄZR ŚIEW, ZSYŁAM MADA CĘIW" Adam Małysz, Adam Małysz jest w porządku Adam Małysz, Adam w porządku jest Adam Małysz, Adam Małysz jest w porządku Adam Małysz, Adam w porządku jest powiedział Pan: "KINHCIM AŁAIC ŁAD, HCIKTSYZSW ILOB DAZ, AZDAŁW IZDOR ŁAK" i dodał, że: "AKSLOP W EIPUD TSEJ, ĄKSLOP IZDĄZR ŚIEW, ZSYŁAM MADA CĘIW" Adam Małysz, Adam Małysz jest w porządku Adam Małysz, Adam w porządku jest Adam Małysz, Adam Małysz jest w porządku Adam Małysz, Adam w porządku jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BaRReT Re: "Adam M." IP: 62.69.220.* 21.02.09, 13:55 Na której Płycie znajduje się ten kawałek ? Słyszałem go w radio. Proszę o jakieś informacje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Słabe zainteresowanie PŚ w skokach w Zakopanem IP: *.icpnet.pl 07.01.09, 11:02 i takie wlasnie u nas jest zainteresowanie skokami. nikt sie tym nie interesuje, malysz nie wygrywa, to i nie ma chetnych. zupelnie mnie to nie dziwi. pozostaje tylko zlosc na naszych rodakow, ktorzy interesuja sie tylko tym co w danej chwili jest popularne albo co daje nam powod do chwaly. tyle w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic mam tylko nadzieję, że badziewiaki małyszofani IP: 83.238.137.* 07.01.09, 11:16 nie pojawią się z trąbkami na meczach reprezentacji Polski w el. do ME w piłce nożnej. selekcja lecha na wyjazdach jak najbardziej słuszna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Słabe zainteresowanie PŚ w skokach w Zakopanem IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.09, 11:26 trzeba najpierw zrobić drogi, zapewnić miejsca noclegowe oraz odpowiednią liczbę restauracji, a dopiero potem zabierać się za konkurs świata. bylem na sylwestra w Zakopanem i na pewno drugi raz tego błędu nie popelinie. Odpowiedz Link Zgłoś