Gość: drendriu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.01.09, 14:57 Gratulacje!Brawo Pani Justyno! Pelen profesjonalizm! I to juz od dlugiego czasu na swiatowym poziomie. 3mam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.krisk Joszka, może przestań pieprzyć jak potłuczony? 24.01.09, 16:09 Ani to mądre, ani nawet zabawne. Zawsze zastanawiam się, co to za głupki trolluja na rozmaitych forach - i z czego to ich głuptactwo się bierze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Justyna Kowalczyk: Po prostu byłam mocna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 16:12 podoba mi się ta dziewczyna! :) ...ze sparafrazuję jednego z najtragiczniejszych polskich komentatorów pana zydorowicza, który zwykł mawiac coś w tym stylu - 'podoba mi się ten chłopak!' Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Joszka, proszę, idź ty po prostu do lekarza... 24.01.09, 17:38 Niestety, nie mogę ci pomóc: nie jestem doktorem od idiotów, tylko nauk technicznych. Może jakiś weterynarz skróci twoje męki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narciarz Justyna Kowalczyk: Po prostu byłam mocna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 18:10 Oby tak dalej!!! Odpowiedz Link Zgłoś