juve_maciek 12.11.03, 20:55 1-0 :). Bąk strzelił. Tylko mnie te trąbki na trybunach na nerwy działają... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: juve Re: Polska-Italia IP: *.net.autocom.pl 12.11.03, 21:09 ledwo nasi 2 bramke srzelili i juz sie 2-1 zrobilo. ale zaskoczyli mnie nasi dosyc mocno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: Polska-Italia IP: *.lublin.mm.pl 12.11.03, 21:42 do przerwy 2-1. na razie jestem w ciezkim szoku ;) tylko nie piszcie, ze Wlochom sie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki (Trapi) Re: Polska-Italia IP: *.fau.edu 12.11.03, 21:47 hahaha a ja wczoraj na forum typowalem wynik 3-2 dla POLSKI!!!! DO BOJU ORLY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: Polska-Italia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 21:50 Trabki to zmora meczow polskiej repy. Ja naprawde nie rozumiem ludzi ktorzy to kupuja. Na szczescie na Legii byly slyszalne glownie na poczatku, a potem powoli rozkrecal sie doping. Ale np. to co sie ostatnio dzialo na Slaskim to przegiecie. Jak na festynie jakims ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juve_maciek Re: Polska-Italia IP: *.net.autocom.pl 12.11.03, 22:55 I co sie dzieje ??????? Polska z Włochami zasłużenie(!!!) wygrywa. No po postu wstyd, że nie gamy pzynajmniej w barazach! Odchodząc od el. do ME, to sie naszym piłkarzom brawa i podziekowania naleza. Zagrali naprawde dobry mecz jak dla mnie. Tylko środej pomocy troche cienko w ataku, bo w defensywie calkiem przyzwoicie. Kosa i Krzynówek - bardzo dobrze. Wreszcie sie im (a Kosie zwlaszcza) grac w kadrze zachcialo. Mam nadzieje, ze z Serbią i CZarnogora tez sobie ostro pojadą, a nie osiada na laurach. Do boju POLSKO !!!!!! PS. Co bylo napisane po wlosku na transparencie na "Żylecie"(chyba) ?? cos z Krakowem chyba ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: Polska-Italia IP: *.brzeziny.waw.pl 12.11.03, 23:51 Gość portalu: juve_maciek napisał(a): > PS. Co bylo napisane po wlosku na transparencie na "Żylecie"(chyba) ?? > cos z Krakowem chyba ?? Nie wiem, czy mówimy o tym samym transparencie, ale ja zauważyłem tylko jeden po włosku, z prawej strony trybuny otwartej (z prawej patrząc od strony boiska). Napis głosił: "cześć poległym karabinierom". Pozdrawiam, obii Odpowiedz Link Zgłoś
juve_maciek Re: Polska-Italia 13.11.03, 00:04 Gość portalu: obii napisał(a): > Napis głosił: "cześć poległym karabinierom". > > Pozdrawiam, > obii Ahaaa... czyli pomyliłem "Carabinieri" z "Cracovia"... Ech ja głupi... czesc poleglym carabinieri. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Polska-Italia IP: 157.25.125.* 13.11.03, 09:37 Nie pomyliłeś się. Na Żylecie wisiała flaga: "Gli Italiani di Cracovia" czy coś w tym stylu, oraz ta o karabinierach. Powiewali tez flagą Romy. Na krytej tez było sporo: Verona, Como. P.S. Pierd.lone trąbki. Jak ja ich nienawidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juve_maciek Re: Polska-Italia IP: *.net.autocom.pl 13.11.03, 18:16 Co w takim razie znaczy "Gli Italiani di Cracovia" ???? Strasznie mnie to ciekawi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juve_maciek Re: Polska-Italia IP: *.net.autocom.pl 13.11.03, 18:17 Co w takim razie znaczy "Gli Italiani di Cracovia" ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Polska-Italia IP: 157.25.125.* 13.11.03, 18:29 Cos o Włochach z Krakowa ale zapytaj eksperta tzn. kolege :) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: Polska-Italia IP: *.brzeziny.waw.pl 13.11.03, 18:52 "Gli italiani di Cracovia" znaczy po prostu "Włosi z Krakowa". Pewnie jakaś grupa Włochów pracujących i mieszkających w Polsce przyjechała na mecz. W Krakowie jest ich całkiem sporo. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
juve_maciek do obii'ego i www 13.11.03, 19:59 dzięki, zaspokoiles moja ciekawosc. co do experta ":)" to myslalem nad tym, ale on przeciez ma pisac WSZYSTKIE posty po wlosku, wiec na polski by mi raczej nie przetlumaczyl ;) Przepraszam, ze was tak hurtem potraktowalem, ale, wybaczcie, nie chce mi sie 2 razy pisac. Odpowiedz Link Zgłoś