Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

knot nie wyszukiwarka

IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 19:23
    Moja drużyna po 11 kolejce miała 502 pkt. w 12 zdobyła 41 pkt i ma 542 pkt.
    (502 + 41 = 542 wg GW). Nadmieniam, że nie jest to pierwszy taki przypadek,
    ciekawe czy ci co są na szczycie też tak mają dodawane punkty (ale na + )?
    Obserwuj wątek
      • Gość: kazet Re: knot nie wyszukiwarka IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 19:30
        a druzyna nazywa się podkarpacie (podać inne?)
        • Gość: Jarek Re: knot nie wyszukiwarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 08:18
          Dlatego nie zgadzaja Ci się punkty (w sumie), bo klasyfikacja została
          zreryfikowana o 7. kolejkę (dodane lub odjęte punkty za zaległy mecz Polonia -
          Odra). Sprawdź czy w swojej drużynie w 7. kolejce miałeś zawodników jednej z
          drużyn.
          • Gość: kazet Re: knot nie wyszukiwarka IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 09:41
            Dzięki za radę.
            Sprawdziłem mam Nowackiego ale on punktowal na +1, czyli dalej jest cos nie
            tak..a GW zapadla w zimowy sen... dobranoc...
            • Gość: Jarek Re: knot nie wyszukiwarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 07:02
              Jak Nowacki grał w podstawowym składzie to wypadł Ci zawodnik rezerwowy, który
              miał w 7. kolejce 2 punkty.
              • Gość: kazet Re: knot nie wyszukiwarka IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 12:00
                Pasuje odszczekać.... nie pomyslałem o tym ( o rezerwowym), czyli kasa gra.
                Dzieki Jarek (GW NIE MAM ZA CO).
                Resztę nie bedę sprawdzał, (przynajmniej teraz), ... bo medale mi nie grożą.
            • Gość: Jarek Re: knot nie wyszukiwarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 07:59
              A z drugiej strony masz racje, bo Redakcja ma nas wszystkich grających głęboko
              w dupie. Ważne, żeby zarabiać na frajerach wysyłajacych smsy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka