Gość: gosia IP: *.mad.wi.charter.com 21.11.03, 06:35 i jak tego goscia nie kochac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jinx Re: Adam Małysz dla Gazety: Warto mieć marzenia IP: *.client.attbi.com 21.11.03, 06:52 czuje czwarty puchar w kosciach. facet wygral prawie wszystko i nadal spokojny i z dystansem do wszystkiego. brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciumcia ADAŚ! JESTEŚ WIELKI! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 08:10 Odpowiedz Link Zgłoś
rene0 Do zobaczenia w Kuusamo!!! 21.11.03, 08:44 Juz sie nie moge doczekac. Mam tylko nadzieje, ze atmosfera bedzie na tyle goroca, ze zimno nie bedzie doskwieralo. Pozdrowienia z Finlandi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord Re: Adam Małysz dla Gazety: Warto mieć marzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 09:06 ADAM ja lece do pracy, a Ty sie spokojnie szykuj bo juz niedlugo zaczynamy skakanie :-))) POWODZENIA MISTRZUNIU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek JESTEM WIELKI JAK MAŁYSZ !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 10:48 Oglądam siatkówkę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Adam Małysz dla Gazety: Warto mieć marzenia IP: *.przytyk.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 10:58 "Marzenia, marzenia, marzenia płyną jak rzeka, marzenia,marzenia, marzenia każdego człowieka" Koczany Adasiu ja też marzę abyś zdobywał jak najwyższe miejsca, wierzyłam, wierzę i będę wierzyć, że Ci się uda. Nigdy w Ciebie nie wątpiłam nawet, jak inni wątpili i mówili, że już się nie wybijesz. Ja zacięcie się z nimi nawet kłóciłam, że to nie prawda i jeszcze Pan im pokaże. Mam nadzieję że dotarł mój list do Pana. Zyczę ogromnej ilości sukcesów. Nie zmieniaj się, bądź taki,jaki jesteś, KOCHANY ADASIU!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towar Re: Mistrz pokory IP: 81.15.228.* 21.11.03, 11:28 Ten człowiek to nie tylko mistrz skoczni!!! To mistrz najwyższej kultury i pokory!!! I to jest własnie to o co chodzi! Adam tak trzymaj! Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Po prostu wzór dla wszystkich! IP: *.astec.com.pl 21.11.03, 11:50 Co tu duzo mowic, wzruszyc sie tylko mozna... Zeby na zawsze takim pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Adam Małysz dla Gazety: Warto mieć marzenia IP: armagedon:* 21.11.03, 12:36 amie jestes dla mnie poprostu dobrym pokornym człowiekiem i wielkim sportowce kibicuje ci z calego serca i prosze cie walcz dalej bo ten kraj potrzebuje takich ludzi jak ty!!!!!!!!! pozdrowienia dla ciebie i twoich najbliszych !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fufu W tym sezonie znów wszystkich rozp.i.e..r.doli !!! IP: *.chello.pl 21.11.03, 12:41 Mówię wam, Adam Małysz Poilish Power do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fizyk_poczatk Leć jak najdalej IP: *.acn.pl 21.11.03, 13:55 Podobno najdłuższy jest skok gdy odbicie jest pod kątem 45 stopni. Czy Adas o tym wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Adam Małysz dla Gazety: Warto mieć marzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 13:51 Mogę zauważyć, że już po raz kolejny czytając wywiad z tym wspaniałym człowiekiem - jego historię, podejście do życia, różne przypadki itd. - kręci mi się łezka w oku. Ten wywiad jest długi, i szczególnie dobry - gratulacje dla reportera. Powodzenia Panie Adamie w tym, jak i w przyszłych sezonach. Kibic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zima-pl Re: Adam Małysz dla Gazety: Warto mieć marzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 14:34 Adam jak zawsze skromny i konkretny ,faktycznie nie da sie go ni e lubic jako czlowieka jak i jako sportowca.caly czas w doskonalej formie mam nadzieje ze w tym sezonie takze zablysnie :)choc moze za duzo od niego wymagamy a zrobil juz tyle dobrego dla Polski.utrzymywac wysoka forme tak dlugo to nie byle jakie osiagniecie i niewatpliwy sukces. pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Adam Małysz dla Gazety: Warto mieć marzenia IP: 63.121.99.* 21.11.03, 16:19 I tu wlasnie widac nie arrogancja i zadzieranie nosa ja wszystkich rozwale tylko skromnosc to jest dopiero madrosc i dar.Widac to szczegolnie tu gdzie mieszkam bo tutaj to jest po prostu pieniadze,chamstwo i arrogancja. Adas trzymaj nas na duchu tych co z daleka od Polski. I jak tu nie kochac ojczyzny i wielkiego Adama. Dzieki Bogu ze jeszcze mamy paru wielkich ludzi. A teraz czekam na skakanie jak najlepsze i kolejny puchar swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uciu Re: Adam Małysz dla Gazety: Warto mieć marzenia IP: *.lanet.wroc.pl 21.11.03, 17:25 Jeśli Adam Małysz twierdzi ze,życie człowieka zalezy w duzym stopniu od Tego na górze,to jest wielkim fatalista i powinien byc wyprostowany przez swojego psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Adam Małysz dla Gazety: Warto mieć marzenia IP: *.chello.pl 21.11.03, 19:03 Adam jest wspanialy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Aktualni POLSCY MISTRZOWIE ŚWIATA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 09:19 Cytuję pytanie Błońskiego i Wołowskiego : "Małysz, Jędrzejczak, Korzeniowski. Dlaczego mamy tak niewielu wybitnych sportowców?" Odpowiadam: Otóż mamy ich więcej !!! Podaję liste aktualnych POLSKICH MISTRZÓW ŚWIATA. Warto o nich pamiętać w plebiscycie "na najlepszą dziesiatkę" i zapamietać ich z uwagi na nadchodzącą Olimpiadę. Czy Polacy zdobędą na niej 7 ZŁOTYCH MEDALI. Konkurencje olimpijskie 1)Adam Małysz - podwójny mistrz świata (skoki narciarskie), 2)Robert Korzeniowski (lekka atletyka), 3)Otylia Jędrzejczak (pływanie), 4-5)Paweł Baraszkiewicz i Daniel Jędraszko (kajakarstwo), 6)Dariusz Jabłoński (zapasy), 7)Przemysław Miarczyński (żeglarstwo), 8)Andrzej Głyda (strzelectwo). II.Konkurencje nieolimpijskie. 1-4)Sylwia Gruchała, Magdalena Mroczkiewicz, Anna Rybicka i Małgorzata Wojtkowiak (floret drużynowy) 5)Karol Jabłoński (bojery), 6)Robert Nowak (kick-boxing), 7)Maja Włoszczowska (maraton - kolarstwo górskie), 8-11)Marcin Karczyński, Piotr Formicki, Anna Szafraniec i Kryspin Pyrgies (sztafeta - kolarstwo górskie), 12)Karolina Wolniewicz ( żeglarstwo), 13)Bernard Marszałek (sport motorowodny), 14)Iwona Guzowska (boks). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukoc Emocje, emocje... IP: master:* / 192.168.0.* 23.11.03, 23:32 Taaa... znowu się zacznie... kocham to. Pan Adam nie musi wygrywać - byle skakal jak najdlużej (czasowo i przestrzennie). Odpowiedz Link Zgłoś