Gość: werthyuki IP: *.and-net.pl 07.03.09, 13:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pinki Re: Kowalczyk biegnie w sprincie IP: *.icpnet.pl 07.03.09, 13:40 nie wiem co chcesz od Majdic bo Justyna upadla przez reprezentantke norwegii. AHA INFORMACJA DLA REDAKTORA KTORY PISAL TEGO NEWSA. to ze ktos ci powiedzial, albo gdzies przczytales ze byla PRZEDostatnia w swoim biegu to nie znaczy ze nie nalezy sprawdzic informacji. Kowalczyk byla 10 !! bo w finale B nie wystartowala Kalla i biegly w 5 wiec zajmujac PRZEDostatnie miejsce byla 4 .... a 6 z finalu A + 4 z finalu B zdaje sie jest 10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falkor Re: Kowalczyk biegnie w sprincie IP: *.sta.reverse.mdcc-fun.de 07.03.09, 14:02 Kalla wystartowała w finale A. Biegły tam w siódemkę. Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Re: Nie bierze juz koksu to spada 07.03.09, 13:55 Radziłem ci już wczoraj - przestań palić to świństwo, bo mózg grilluje ci się na wiór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicki piekna polska mowa IP: *.chello.pl 07.03.09, 14:27 "Tuż przed metą Polkę przewróciła się potrącona przez upadająca Norweżka Celine Brun-Lie is straciła szansę na lepsze miejsce" To się nazywa zdanie pokrętnie złożone :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow33 Re: piekna polska mowa 08.03.09, 12:38 Gość portalu: vicki napisał(a): > "Tuż przed metą Polkę przewróciła się potrącona przez upadająca Norweżka Celine > Brun-Lie is straciła szansę na lepsze miejsce" To się nazywa zdanie pokrętnie > złożone :) Widzialam w TV ten upadek. Norwezka po upadku przytrzymala jej kijek i Justyna skomentowala ten fakt jako niesportowe zachowanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dante1002 Kowalczyk biegnie w sprincie 07.03.09, 14:39 W ogóle ten cały artykuł to jedno wielkie dno. Masa błędów. Kowalczyk dopiero 11 - zaczęło się. Na nie szczęście temu głupiemu narodowi ta dziewczyna zdobywała te medale. Teraz zacznie się gnojenie tak jak z Małyszem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czlowiek Kowalczyk 11. w sprincie w Lahti IP: *.adsl.alicedsl.de 07.03.09, 14:51 Redaktor skad wie ze Kowalczyk miala szanse na 9 miejsce. Moim zdaniem miala szanse na 7. Kowalczyk byla przed podbiegiem, krotko za druga. Miala realne szanse na gorce wyjsc na prowadzenie. A po gorce byl zjazd i meta. Wiec nie wiem skad te ciagle dezinformacje! Odpowiedz Link Zgłoś
wirone Co za idioci w tej redakcji pracują? 07.03.09, 14:53 "Tuż przed metą Polkę przewróciła się potrącona przez upadająca Norweżka Celine Brun-Lie is straciła szansę na lepsze miejsce." Od długiego czasu takie farfocle się tu pojawiają i do tej pory starałem się jakoś cierpliwie to znosić, ale moja wytrzymałość dochodzi do punktu krytycznego, w którym chyba trzeba będzie podjąć jakieś drastyczne środki. Bo jakby nie było takie błędy mnie, czytelnika, obrażają. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Co za idioci w tej redakcji pracują? 07.03.09, 15:02 złóż skargę do tryb.konst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narciarz Kowalczyk biegnie w sprincie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 15:07 Nie lubię się czepiac, ale przyznam, ze artykuł kicha!!! Początek, to jakby pisany przez dyslektyka z podstawówki. Szok!!! Szkoda Justyny. Musiała się jakaś mameja przwrócic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naricarz Kowalczyk biegnie w sprincie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 15:07 Następnym razem będzie lepiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radmur Kowalczyk biegnie w sprincie IP: *.chello.pl 07.03.09, 16:46 "Tuż przed metą Polkę przewróciła się potrącona przez upadająca Norweżka" większego bełkotu dawno nie widziałem. Proponuję wymienić całą redakcję i to jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DECHA Kowalczyk 11. w sprincie w Lahti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.09, 16:51 Ale o co chodzi. Ewidentnie zatrzymana. Powinni powtorzyc ten bieg, a Norwezke zdyskwalifikowac. Tylko, ze sprawiedliwosci, to my tu na ziemi nie zaznamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Kowalczyk biegnie w sprincie IP: 78.8.25.* 07.03.09, 17:42 Gwoli scisłości ten upadek Justyna sprowokowała sama wciskając sie tam gdzie nie powinna bo zwyczajnie nie bylo miejsca, to raczej Norweżka powinna mieć do Justyny pretensje. Powodzenia w następnych biegach Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek Set gem Re: Kowalczyk biegnie w sprincie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 13:49 Jest taki drobiazg: Leżąca Norweżka złapała kijek Justyny i nie chciała puścić. Justyna określiła to zajście jako NIESPORTOWE ZACHOWANIE Norweżki! Nie słyszę o reperkusjach! Nie widzę "ochrony" naszej Zawodniczki przed takimi atakami w czasie biegu! Może to Ona ma się sama bić i bronić,składać protesty i domagać się dochodzenia i kary? Ja widzę ,że w takiej sytuacji Justyna jest SAMA i nie ma wsparcia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belzebub - IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.09, 00:01 Czy mi sie wydaje czy Justyna lekko zdzielila te Norwezke drugim kijkiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś