Gość: Phoebe IP: *.chello.pl 24.01.02, 19:35 co sądzicie o wczorajszym wspólnym treningu Polaków i Goldiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luxc Re: Ramsau i Goldi IP: 213.17.164.* 24.01.02, 19:46 Wiem tylko, że wcześniej Tajner nie zgodził się na wspólne treningi z Goldim, czy możesz napisać więcej na ten temat Febe? PS - Ja bym chciał, żeby trenowali razem, zawsze jakieś wzmocnienie ekipy. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phoebe Re: Ramsau i Goldi IP: *.chello.pl 24.01.02, 19:58 Gość portalu: Luxc napisał(a): > Wiem tylko, że wcześniej Tajner nie zgodził się na wspólne treningi z Goldim, > czy możesz napisać więcej na ten temat Febe? > PS - Ja bym chciał, żeby trenowali razem, zawsze jakieś wzmocnienie ekipy. > pozdr Trener Tajner powiedział:'Dzisiaj zjawił się Andreas Goldberger ze swoim trenerem klubowym , on ćwiczy bowiem poza kadrą austriacką.I skakał z nami.Też dobrze' więcej - sport.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Ramsau i Goldi IP: 213.17.164.* 24.01.02, 20:15 Wrrrrrr nie mogę tego znaleźć - Febe daj bezpośredniego linka jeśli możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phoebe Re: Ramsau i Goldi IP: *.chello.pl 24.01.02, 20:18 sport.onet.pl/1070253,0,0,wia,448756,impreza.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Ramsau i Goldi IP: 213.17.164.* 24.01.02, 20:27 Fakt, niewiele tego, ale dzięki. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phoebe Re: Ramsau i Goldi IP: *.chello.pl 24.01.02, 20:30 Gość portalu: Luxc napisał(a): > Fakt, niewiele tego, ale dzięki. > pozdr :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radziwił Re: Ramsau i Goldi IP: 10.0.0.* 24.01.02, 20:03 nic w tym dziwnego - skaczą w konkursach razem, mogą i na treningach chwilę poskakać. byle gorzały za dużo nie pili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Svenka Re: Ramsau i Goldi IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 21:06 Goldi z pewnością nie ma żadnej urazy do Polaków, jak niektórzy skoczkowie. Fakt, szkoda, że trener nie zgodził się na wspólny trening, o czym zawsze przypominał pan Miklas. A to, że razem trenowali? Fajnie! w końcu mamy zawierać międzynarodowe znajomości, no nie? :))) Kibice też są do Goldiego pozytywnie nastawieni (o czym przekonaliśmy się) więc wszystko jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
marekrz Niech Goldi zmieni obywatelstwo i ... 24.01.02, 21:08 wejdzie do kadry zamiast Skupienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Niech Goldi zmieni obywatelstwo i ... IP: 213.17.164.* 24.01.02, 21:10 marekrz napisał(a): > wejdzie do kadry zamiast Skupienia. ;-)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Ramsau i Goldi IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 08:18 brakujące ogniwo w procesie treningowym.Nareszcie Małysz poczuje na treningu ukłucie sportowej złości i przestanie skakać na 1 nodze :)) , inni zawodnicy będą mieli szansę przeskoczyć kogoś z nazwiskiem:)).A ,że wszyscy lubią Goldiego to nawet jak będzie im dokładał to nadal będą go lubić:)) Odpowiedz Link Zgłoś