pawel020486 Re: Odra - Śląsk 0:0 ..... 14.03.09, 20:34 Myśle że Ślask zabardzo myślał o awansie na 3 miejsce,gra się nie kleiła,kontuzja Fojuta,brak Pawelca dało sie mocno we znaki chłopaka i mocno osłabiło drużynę.gdyby wcześniej Rysiu wpuścił Sotirovica mogło by byc lepiej,wiecej ożywienia,zreszta Vuk chce sie bardzo wykazać,a niema zabardzo do tego szans.Teraz czekamy na Polonie na Oporowskiej i tylko ten mecz sie liczy,trzeba go wygrać.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dejv Re: Odra - Śląsk 0:0 ..... 14.03.09, 21:42 no i mowilem wielkie podniecenie ludzinskim i co ?? i lipka. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel020486 Re: Odra - Śląsk 0:0 ..... 14.03.09, 21:48 Łudziński to młody zawodnik,Przemek gra i strzela dobrze kiedy koledzy stwarzaja mu do tego dogodne sytuacje a dziś tego zabrakło,nie zmienia to faktu ze gdyby Sotirovic wszedł od początku drugiej połowy za Tomka Szewczuka mogło by byc wiele lepsze widowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
blackstars Re: Odra - Śląsk 0:0 ..... 14.03.09, 22:30 dejv jak nie masz pomysłu co pisać to wcale nie pisz.oceniasz chłopaka po 2 czy 3 meczach ,żenada :} :} Odpowiedz Link Zgłoś
xvii_17 Re: Odra - Śląsk 0:0 ..... 14.03.09, 22:45 mówiłem że będzie remis? tylko myślałem że 1-1:) Odpowiedz Link Zgłoś
nasri-8 Re: Odra - Śląsk 0:0 ..... 15.03.09, 00:01 no rzeczywiście remis trafiłeś :) Mi humorek poprawił Kaczmarek tym obronionym karnym, ale Mila i Gancarczyk w składzie - porażka. A zastanawiałem się nad Pawlusińskim i Grosickim :/ trudno, oby jutro jeszcze Lech dał czadu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dejv Re: Odra - Śląsk 0:0 ..... 15.03.09, 00:13 no ale chyba sobie blacsktars kpisz ze mnie...To Wy wszyscy sie nim podniecaliscie po 1 meczu gdzie strzeil 2 bramki...a ja caly czas mowie ze co z tego ze w 1 meczu strzelil trzeba poczekac dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
blackstars Re: Odra - Śląsk 0:0 ..... 15.03.09, 09:30 Tak trzeba poczekać ,zgadzam się,tylko po co się napinasz po wczorajszym meczu,że nie strzelił bramki?? co ty byś chciał,ważne ,że ma głód piłki ,a reszta myśle że u boku tak dobrych zawodników sama zacznie pomału wychodzić. P.S duża część prezesów miała go w swoich składach,jest tani i pokazał ,że umie zdobywać bramki w poprzednim meczu Odpowiedz Link Zgłoś
pawel020486 Re: Odra - Śląsk 0:0 ..... 15.03.09, 09:42 Ja uważam że czas Przemka Łudzińskiego jeszcze nadejdzie ale lepiej gra mu sie z Vukiem Sotirowicem,z tego co mówił bo Szewczuk zabardzo sam gra,na Polonie ja bym stawial na ta pare w ataku,widziałem treningi i wiele meczy w 2lidze i chłopaki sa ze soba dobrze ograni. Odpowiedz Link Zgłoś
dejv Re: Odra - Śląsk 0:0 ..... 15.03.09, 10:04 ale ja sie nie napinam tylko przed ta kolejka gdzies na forum napisalem ze to wlasnie wy macie wielka podniete bo w 1 meczu strzelil 2 bramki...a jest mlody trzeba poczekac czy cos z niego bedzie tymczasem na forum zostal juz ochrzczony gwiazda prawie ze. Odpowiedz Link Zgłoś
blackstars Re: Odra - Śląsk 0:0 ..... 15.03.09, 10:08 Fakt ,że niektórzy robią gościa po jednym dobrym występie gwiazdą ,a póżniej piszą ,że ale to ich zawiódł. Odpowiedz Link Zgłoś
t-clapek Re: Odra - Śląsk 0:0 ..... 15.03.09, 17:32 dla was 26 lat znaczy młody..? Odpowiedz Link Zgłoś