adeko1 17.03.09, 14:01 Gdzie mogę znalezc moje dane, ktore podawalem przy zakladaniu druzyny? chcę zmienic e-mail. czy mogę to zrobic? Jak tak to gdzie? Bardzo proszę o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marwi75 Re: Nowy e-mail 17.03.09, 14:10 adeko1 napisał: > Gdzie mogę znalezc moje dane, ktore podawalem przy zakladaniu > druzyny? > chcę zmienic e-mail. czy mogę to zrobic? Jak tak to gdzie? > Bardzo proszę o odpowiedz nikt przy zakładaniu drużyny nie musi podawać adresu e-mail. adres jest powiązany z kontem na które się logujesz do gry - login@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adeko1 Re: Nowy e-mail 17.03.09, 15:36 ok, dzięki ale czy moge zmienic teraz adres email? Pytam się bo teraz czuję ze moge cos wygrac. Zaczynam coraz więcej pkt. zdobywac. Przez ostatnie 2 kolejki bylem blisko ale to jeszcze nie te miejsca, ktore planuje. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
puri1 Re: Nowy e-mail 17.03.09, 15:54 Chyba dalej nie zrozumiałeś tego co napisał marwi Odpowiedz Link Zgłoś