smeagoul 04.03.07, 08:57 oto aukcja z wózkiem - jesli macie pytania piszcie. www.allegro.pl/item172110466_chicco_ct_0_4_na_gwarancjii_tanio_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-misia A to dobre :)))) 05.03.07, 08:04 "Zawsze będę miłosniczką tego wózka- jestem juz rok zadowolona i nie znalazłam w nim wad:) " A może jednak są wady?? Dopiero co zachwalałaś a już sprzedajesz, to taka forma autoreklamy - super wóziczek a jak byś chciała kupić to ja chętnie swój już sprzedam. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
dec2005 Re: A to dobre :)))) 05.03.07, 08:48 Hmmm,naprawdę takie dziwne?Jak moje dziecko przestanie spać na spacerach i więcej czasu będzie spędzać na nogach,również sprzedam spacerówkę( a zakupię coś leciutkiego)-a moje zadowolenie/niezadowolenie z wózka raczej się nie zmieni :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaniagdynia Re: A to dobre :)))) 05.03.07, 10:20 hmmm to ja bym wolała dołożyć 60zł i kupić nowy:) a właściwie to za darmo bym go nie chciała, ale to moje zdanie tylko i wyłącznie Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: A to dobre :)))) 05.03.07, 18:00 Wcale nie jest tak- bardzo lubię ten wózek ale mój syn już woli spacerwowac i nie potrzebuję już tak wygodnego wózka- dlatego kupiłam byle jakś przewozówkę by jednak mieć czasem w bagazniku coś na wszelki wypadek- chicco było by szkoda wozić tylko na wszelki wypadek. to tyle nie mam zamiaru się więcej tłumaczyć- pisze prawdę - moim zdaniem to super wózek za małą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś