Gość: LIS Kompromitacja to mało powiedziane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 20:49 Jest mi wstyd że musiałem oglądać tak żenujący mecz, raz że radwańska serwuje jak początkująca juniorka to jej przeciwniczna nie wiem dlaczego aga tego nie widziała a może nie chciała widzieć kompletnie nie umiała grać bekhendem, żal było na to patrzeć. Pierwsza dziesiątka rankingu odejdzie radwańskiej bezpowrotnie azaraenka po tej porażce już ją wyprzedza a niebawem nadejdą mecze na mączce na której radwańska nie potrafi grać taka jest prawda i zamiast w tym sezonie jak obiecywał jej ojciec wskoczyć do 5 wyskoczy ale na przedział 15-20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shaw Re: Kompromitacja to mało powiedziane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 20:57 Zgadzam sie Radwańska grała jakby była głodzona, dziewczyna kompletnie nie ma siły a siła w obecnym tenisie to 75% sukcesu przykład siostry williams czy choćby safina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insider Agneszka odstaw starego i bedzie lepiej IP: *.nwrknj.east.verizon.net 19.03.09, 20:49 Na tym etapie kariery jak najszybciej profesjonalny coach i manager od kontraktow reklamowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Agnieszka Radwańska przegrała mecz o półfinał I... IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.03.09, 20:49 Black star out Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shawn Radwańska walczy o półfinał Indian Wells IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 20:51 Ja lubię Agnieszkę i chciałbym tutaj stanąć w jej obronie, ale dzisiejszy mecz jest nie do obronienia - to była żenada, udane akcje można było policzyć na palcach jednej ręki. Spodziewałem się dzisiaj łatwego zwycięstwa, wiadomo co gra Pawliuczenkowa, ale jak się nie wygrywa seta, w którym rywalka traci 4 swoje serwisy i robi 25 niewymuszonych błędów, to nie można wygrać meczu. Ogólnie niestety wydaje się, że będzie bardzo ciężko wskoczyć ponownie do pierwszej dziesiątki - argumenty krytyków (m.in. taki, że po zmianie przepisów skończy się nabijanie punktów w małych turniejach) zaczynają brać górę... I nie mówię tego tylko na podstawie dzisiejszego meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo10 Re: Radwańska walczy o półfinał Indian Wells 19.03.09, 20:52 radwanska grala jak polska reprezentacja, jak skacze malysz, jak graja siatkarze itd itd.... jaka jest tego PRZYCZYNA? dlaczego rosjanki, amerykanki, serbki, czeszki i slowaczki sa duzo lepsze???? Dlaczego im sie chce a tej krowie juz sie nie chce??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Radwańska walczy o półfinał Indian Wells IP: 82.139.30.* 19.03.09, 20:52 W dzisiejszej wypowiedzi dla Polskiego Radia p.Fibak stwierdził,że ten turniej wygra.Przynajmniej powinna.Ja się na tenisie znam słabo,ale zauważyłem,że czym rywalka słabsza tym Radwańska gra gorzej!Wcale mnie dzisiejszy wynik nie zdziwił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Agnieszka Radwańska przegrała mecz o półfinał I... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 20:52 Przykro mi to pisać, ale moim zdaniem z Agnieszki Radwańskiej nic dobrego nie będzie. Nie dość że brzydka, to jeszcze asympatyczna. Za to "pieguska" Ula Radwańska to wspaniała młodsza siostra, bardzo sympatyczna i posiadająca nawet w złości jakiś urok, czar i powab. Przed ambitną Ulą jest przyszłość, a nie przed wstrętną, naburmuszoną Agnieszką. Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 HAHAHA 19.03.09, 20:53 z zaskoczenia mnie wziely.tylko klatke otworzylem a te zolwie myk,myk,myk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Radwańska walczy o półfinał Indian Wells IP: *.dclient.hispeed.ch 19.03.09, 20:55 Slabszy mecz. Bedzie lepiej. I tak doszla dalej niez kilka gwiazdek. Czekam z niecierpliwoscia na kolejny turniej i coraz lepsze osiagniecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaadam Radwańska walczy o półfinał Indian Wells IP: *.c3-0.wsd-ubr1.qens-wsd.ny.cable.rcn.com 19.03.09, 20:56 Agnieszka stanela przed jeszcze jedna szansa ogromnej klapy i wykorzystala ja jak zwykle w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dampro Radwańska walczy o półfinał Indian Wells IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 20:57 Czołowi malkontenci są pewnie zachwyceni! przecież Anastazja to "byle jaka, nikomu nieznana, słaba tenisistka"... Aga zagrała słaby mecz bo wcale nie wróciła do formy, drabinka była korzystna, ale pewności uderzeń nie nabrała. Z drugiej strony jak na tak słabą formę, to i tak stawia niezły opór rywalkom. Dobrze że obroniła punkty sprzed roku, to strasznych skutków nie będzie. Wg mnie największym problemem jest ten hienowaty tatuś, bo przez niego Aga gra tak dużo i po poprzednim sezonie nie może dojść do siebie. Do tego media oczekują że ona znów wygra przynajmniej 3 turnieje. Co do kibiców to wstydzcie się (przynajmniej Ci udający kibiców...). Póki Radwańska wygrywa to same pochwały i wyrazy uwielbiania, jak przegrywa to stado sępów prześciga się w obrzucaniu Jej błotem... Zobaczymy jak rozwinie się rok dla Agi, rozgrzewkę przed Miami miała niezłą, opadnie wrzawa wokół niej to dziewczyna odetchnie trochę i zacznie grać, bo teraz się spina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jam Re: Radwańska walczy o półfinał Indian Wells IP: *.kwidzyn.mm.pl 19.03.09, 21:11 OK, ale cholera (!) znowu w momencie kiedy rozbudzono w Polakach nadzieje Radwanska ja rozwiewa z sila monsunu. How long must we sing this song? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Szkoda ...:(( IP: *.stk.vectranet.pl 19.03.09, 21:01 Aga zagrała fatalnie i tyle, dzisiaj nie miała żadnych atutów a szkoda, rywalka nic wielkiego nie pokazała. Chyba trochę jej pokory brakuje, w naszym świadku tenisowym już jest gwiazdą ale niestety, chociaż życzę Agnieszce jak najlepiej, nią nie jest i raczej nie będzie. Bez serwisu nie da się grać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nelson_Muntz Pawluczenkowa to wymarzony przeciwnik IP: 89.100.191.* 19.03.09, 21:07 Moim zdaniem może wygrać ten turniej - mówi "Gazecie" Wojciech Fibak. - Pawluczenkowa jest do ogrania, to wymarzony przeciwnik. W półfinale może trafić na Anę Ivanović, ale wcale nie jestem pewien, czy Serbka poradzi sobie z Austriaczką Sybille Bammer. Dlaczego jak przeczytalem te slowa wiedzialem ze ona tego nie wygra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jon Re: Pawluczenkowa to wymarzony przeciwnik IP: *.kwidzyn.mm.pl 19.03.09, 21:12 Wytlumacz nam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Agnieszka Radwańska przegrała mecz o półfinał I... IP: *.208.188.135.getinternet.no 19.03.09, 21:11 mecz dramatycznie słaby,serw Agnieszki,NA POZIOMIE AMATORKI,rywalka,młotek,ale wystarczający na Agnieszkę/statystyki/.Impresjom pana Fibaka chyba bliżej do galerii sztuki niż na kort tenisowy/ chyba,że ogląda inne mecze Radwańskiej niż wszyscy.Szkoda,to była wielka szansa na sławę i pieniądze,taki układ rozstrzygnięć w drabince długo się Agnieszce nie powtórzy.Generalnie poziom kobiecego tenisa dołuje,stąd takie ,wydawałoby się zaskakujące wyniki.Ta karuzela chyba zbyt szybko się kręci.Trzymam kciuki za obie siostry .jack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artick Radwańska walczy o półfinał Indian Wells IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.09, 21:13 zagrała jak juniorka,bez formy,bez siły,przebijając przez srodek większosc piłek jak na dzien dzisiejszy to tenisowa rozpacz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Radwańska walczy o półfinał Indian Wells IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 21:16 Za rok Radwanska rulez ... ale Urszula.Mlodsza, sprawniejsza, niegorsza technicznia z dobrym serwisem. Agnieszka zagrala drugi mecz (po tym z Wozniak), ktory jest nie godny imprezy WTA. Do tego te jej grymasy na twarzy. Z trudem wytrwalem caly mecz przy telewizorze. A Pawluczenko po Safinie, Kuzniecowej i S.Wiliams to kolejny czolg w tenisie. Jak tak dalej pojdzie to nie da sie tego ogladac. Nadzieje przynosi jeszcze sypmatyczna Wozniacki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenisista ha ha hahahhaaaaaaaaaaaaa111 hahaha? no i co?????? IP: *.chello.pl 19.03.09, 21:16 ha ha ha ! ! ! no i co fani Radwańskiej? beznadziejna Radwańska przegrała w beznadziejnym stylu z beznadziejnie grającą małolatą!!!!!!!! proszę mi teraz wytłumaczyć czemu to jest taka super tenisistka. Pawl. grała beznadziejnie, dawała prezenty jak żadna. czerpiąc informację o tej zawodniczce z tego meczu, doprawdy nie wiem jak Marta mogła przegrać z tą tenisistką? wystarczy że ktoś mocniej pie...ie piłkę i Aga nie ma szans!!!!!!!! hahaha!!! obiektywnie powiem że Paw. nie pokazała NIC w tym meczu, a mimo to wygrała. Radwańska po prostu "bez nie popełniania niewymuszonych błędów nie istnieje". nawet K. Stopa nie był w stanie wybronić jej z tego pojedynku. tak właśnie wyglądają mecze Radwańskiej. temperatura spotkania - 0. nudą wieje na kilometr. ćwierćfinał a trybuny puste. dobrze wiedzieli co się święci. Agnieszka włóczy nóżka za nóżką i myśli że tym pierdyknie wynik. no niestety nie każda uśpiona tenisistka to wygrany mecz. tym razem do tego wszystkiego Aga zaczęła popełniać niewymuszone błędy. no jak gra Gonzalez czy choćby ta jej rywalka dzisiaj, to chociaż wiadomo że chciała piłkę skończyć grając niewymuszonego więc ryzyko miało czemuś służyć. ale Aga nigdy nie ryzykuje, a i tak popełnia błędy. czyli z dna zrobiło się totalne nic. proszę teraz o komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: ha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 22:22 I o co tyle szumu wokół lali, która poza bieganiem nic innego nie potrafi? Żenujące. Ani wykształcenia, ani klasy...Liczy się tylko kasa. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aRad Re: ha ha hahahhaaaaaaaaa111 hahaha? no i co?I NIC IP: *.phlapa.east.verizon.net 19.03.09, 22:17 Nie udlaw sie idioto swoim podnieceniem, tenisistka przegrala mecz, spelnilo sie w koncu Twoje marzenie, zabralo to troche czasu -nie chciala ta Aga posluchac cie w czterech poprzednich rundach, ale w koncu zagrala slaby mecz, bedziesz mial powod, zeby piac z radosci, ze znowu mozesz wylewac swoja nienawisc na forum! a moze ty jestes odrzuconym przez Age adoratorem, ktory chory z nienawisci za cel swojego zycia obral sobie wylewanie na nia zolci na forach internetowych? Grales ponoc w tenisa w juniorach, to pewnie znacie sie z turnieji, moze nie chciala cie znac, glupku, i teraz sie mscisz, za to, i ze nigdy do niczego nie doszedles, podczas gdy ona jest swiatowej klasy tenisistka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerk Re: ha ha hahahhaaaaaaaaaaaaa111 hahaha? no i co? IP: *.zamosc.mm.pl 19.03.09, 23:08 W ubiegłym roku niewiele było tak słabych meczów Agnieszki, jest zdecydowanie lepszą tenisistką od Pawl. ale jest jeden warunek aby wygrywała takie mecze jak dzisiejszy - musi byc w dobrej formie fizycznej. Dzisiaj nie była, nie wiem z jakich powodów, moze ten turniej tak ja wykonczył a moze - co jest bardziej prawdopodobne, po prostu jest nieprzygotowana do sezonu. Agnieszka jest w stanie wygrywać z silnymi przeciwniczkami ale pod jednym warunkiem - musi byc w 100 % dyspozycji fizycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: ha ha hahahhaaaaaaaaaaaaa111 hahaha? no i co? IP: *.static.dsl.dodo.com.au 20.03.09, 00:01 Witaj Po co to wszystko,przeciez ten Polski kibolek tenisa nic z tego nie zrozumie.Pisalismy juz nie raz co bedzie z Radwanskimi(poczekam jednak na wyniki tej mlodszej)i gdzie Agi miejsce.Prawda? Nie szarp sie,sa inne ciekawsze mecze. Jade do Melbourne jak zwykle co roku na F1,moze tym razem ten "wybitny polski talent" ukonczy wyscig.To nastepny placzek,zwalajacy wine na wszystkich za swa marna jazde. On taki jak Aga,z tym,ze zarabia 100 razy wiecej. O to chyba chodzi w tym sporcie!? No nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: ha ha hahahhaaaaaaaaaaaaa111 hahaha? no i co? IP: *.static.dsl.dodo.com.au 20.03.09, 00:04 Tennisisto,poslalem odp. weszla w inne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: your Radwańska przegrala półfinał IP: *.aster.pl 19.03.09, 21:22 Wielka szkoda tej szansy. Trudno i idziemy dalej. Gwoli krotkiego komentarza; mam wrazenie, AR przegrala nie z przeciwniczka( bardzo przecietnie grajaca?) ale z sama soba. Zagrala na 35-40% siebie samej z zeszlego sezonu.Pozdrowienia tym serdeczniejsze, ze wlasnie teraz ich potrzebuje najbardziej. Trzymaj sie Aga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obz Agnieszka Radwańska przegrała mecz o półfinał I... IP: *.dyn.optonline.net 19.03.09, 21:48 ba,u nas zawczasu stawia sie pomiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Agnieszka Radwańska przegrała mecz o półfinał I... IP: *.ratnet.pl 19.03.09, 21:55 Może to dziwne ale gdy tylko przeczytałam, ze mamy "polskie siostry Williams", to już nie miałam żadnych złudzeń. Te pobożne życzenia naszych dziennikarzy są wręcz śmieszne. Taki tytuł można zamieścić, gdy sportowiec (wszystko jedno w jakiej dyscyplinie) już osiągnął sam szczyt. I "jasny gwint", znów winni "dziennikarze"? Sorry, ale tego nie chciałam ;) Choć sami, przez wypisywanie takich bzdur, się o to prosicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista slusznie, babciu, slusznie - polskie mass-media .. IP: *.range86-171.btcentralplus.com 19.03.09, 22:13 ... staraja sie eksponowac kazdego polskiego sportowca, ktory osiaga jakies mini-sukcesy. Stad liczenia Gortata punktow do setki, zastanawianie sie o ile to miejsc awansuje mlodsza Radwanska czy tez liczenia metrow niejakiego Malysza, czy sekund Sikory/Kowalczyk badz punktow polskich siatkarzy/koszykarzy grajacych poza Polska. Nazwisk polskich sportowcow liczacych sie w swiatowym sporcie (powiedzmy w pierwszej 10-ce) jest chyba mniej niz 10 i pokazuja to prawdziwa rozpaczliwa rzeczywistosc: polski sport jest beznadziejny!!! Szewinskie/Listkiewicze/itp. skutecznie doprowadzily do stanu, gdzie na olimpiadach za wyniki polskiej druzyny wszyscy sie tylko rumienia! A moze redaktorzy zaczna dostrzegac super trenerow/dzialaczy i krytykowac matolow pokroju niejakiego Tajnera/Laty, np.? Przeciez to komunizm/nepotyzm/kumoterstwo/itp. do potegi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez Słusznie? Czytanie ze zrozumieniem się kłania IP: *.catv.net.pl 19.03.09, 22:29 @ babcia To nie mass media aka dziennikarze mówili o polskich siostrach williams, tylko Fibak, który o ile mi wiadomo, dziennikarzem nie jest. Może najpierw babciu czytaj ze zrozumieniem, dopiero pózniej komentuj. @ realista. Generalnie i owszem, polska myśl trenerska jaka jest, wiadomo. Tyle, że po pierwsze polska myśl trenerska a'la Lato i PZPN nie ma nic wspólnego z Radwańskimi, bo one i ich ojciec własnie nie reprezentują żadnej polskiej myśli trenerskiej, nie grają reprezentując Polskę i jakiś związek, grają reprezentując siebie (nie licząc pucharu Davisa i Olimpiady, ale to kwestia pomijalna). Po drugie, co do "mini-sukcesów", to sorry, ale bredzisz i to nieźle. Małysz odniósł w karierze mini-sukcesy?:) 3 krotnie puchar świata po rząd, 4 razy w ogóle, medale na olimpiadzie, rekordy skoczni. Tia... mini, faktycznie. Gortat. Znowu brednie. Dziennikarze w Polsce nie twierdzą, że to nie wiadomo jaka gwiazda. Ale piszą, co mówią amerykańskie media i ludzie z NBA. Mówią, że Gortat się szybko uczy i rozwija i że jest coraz lepszy. Co potwierdzenie znajduje ostatniow coraz lepszych wynikach i coraz dłuższym czasie na parkiecie. Zresztą sam fakt dostania się do jedneg z lepszych zespołów NBA i - wszystko na to wskazuje - utrzymania się w nim (w odróżnieniu od paru innych przed nim typu Lampe) to nie jest mini-sukces, to jest ogromny sukces. No ale polactwowy nawyk; ponarzekać i podołować, zgnoić i zdeptać, ponaśmiewać się. I wszystko jasne. Kowalczyk i Sikora, znowu dyrdymały. Medale mistrzostw świata, ścisła czołówka PŚ, ale co tam, lepiej się pośmiać, wiadomo, przecież samemu by się lepiej jeździło... Związkowość polskiego sportu i kumoterstwo to jedno. Opowiadanie bzdur o ludziach, którzy osiągneli sukcesy to co innego. Warto najpierw myśleć, dopiero póxniej pisać. nie wychodzi się na idiotę. Poważnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: slusznie, babciu, slusznie - polskie mass-med IP: *.static.dsl.dodo.com.au 20.03.09, 00:09 I tu masz racje,dodaj tylko : czy cos sie zmieni na lepsze? Prosta odpowiedz NIC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Radwańska walczy o półfinał Indian Wells IP: *.hsd1.pa.comcast.net 19.03.09, 22:54 szybko zapomniec ta przegrana i myslec o nastepnym turnieju www.youtube.com/watch?v=Z3BA3l0Yd5s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hui Agnieszka Radwańska przegrała mecz o półfinał I... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 10:41 powinna iść do szkoły... Odpowiedz Link Zgłoś