Gość: jacekplacek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 17:21 Redachtóry z materiału wideo - nie gadajcie bzdur bo Radawnska pokonała w Indian Wells Stosur a nie Schiavone. Wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MACIEJ Re: Radwańska walczy o półfinał Indian Wells IP: *.nycmny.east.verizon.net 19.03.09, 17:30 Nie obiecuj sobie za duzo po tym meczu Aga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akademik Re: Radwańska walczy o półfinał Indian Wells IP: *.chello.pl 19.03.09, 17:37 maciej jesli jests anty kibicem to po cc pojawiasz sie na forum???, robisz to wobec wszytkich ktorym nie kibicujesz czy robisz wyjatek tylko dla swoich rodakow? po co sie pojawiasz? 1)aby krakac? a potem chwalic sie swoim geniuszem, zawsze mozesz wykrakac wystarczy robic to ciagle:) 2) po co uzywasz zdrobnienia, czy nie tylko jestes anty kibicem ale i obludnikiem? 3) a moze jestes jednym z tym ktorzy sa az tak ciemni ze myla kibicowania ( dodawanie wiary tym ktorym kibicuja) z anty kibicowaniem (odejmowaniem wiary)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenisista każdy kto jest "zainteresowany" akademiku pojawia IP: *.chello.pl 19.03.09, 17:45 się we właściwych miejscach. jedni są zainteresowani awansem Agi, a inni są zainteresowani jej odpadnięciem. jedni będą kibicować jej przeciwniczce a inni Adze. że też jesteś tak ograniczony że tego nie rozumiesz, że istnieją i jedni i drudzy. wypowiadaj swoje kwestie a inni niech wypowiadają swoje. nikt Cię z forum nie wyrzuca za Twoje szowinistyczne i nacjonalistyczne teksty o konieczności kibicowania Polakom, tylko dlatego że są Polakami z pochodzenia, ale Ty chcesz wyznaczać jakie słowa i jacy ludzie mogą mówić pod wątkami o meczach Agi. no więc ja powiem swoje: oby taki regularny tenis nudny był jak najdalej w rankingu i jak najwięcej przegrywał. a Polacy niech się biorą za swoje sukcesy a nie podniecają się wynikami innych. sami nic nie osiągnęli i innym zazdroszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akademik Re: Radwańska walczy o półfinał Indian Wells IP: *.chello.pl 19.03.09, 18:27 "nikt Cię z forum nie wyrzuca za Twoje szowinistyczne i nacjonalistyczne teksty o konieczności kibicowania Polakom, tylko dlatego że są Polakami z pochodzenia", jest to oczywiscie prefidne klamstwo, nigdy podobnych bredni nie pisalem, wrecz odwrotnie zawsze twierdzilem ze nie ma przymusu kibicowania, no bo nie ma:) ze kazdy moze kibicowac komu chce i nic mi do tego: ja jestem indywidualista i nikomu nie narzucam swoich pogladow na sile, to ty nie ja pislaes "cala Polska kibicuje Macie " kilka dni temu") to wlasnie ty jestes albo komuchem albo faszysta a nie indywidualista, bo na sile narzucasz swoje zdanie, bo negujesz prawo innych do wlasnego zdania - na tym polega malkontencto, krytykanctwo czyli brak szacunku dla innych i ich gustow czy ocen i narzucaniu swoich, anty --czemus na tym walssnie polega, że jestes nie za czyms, tylko przeciw komus, przeciw innosci przeciw innym pogladom, przciw innym gustom TO TY ZACHOWUJESZ SIE JAK TYPOWY NAZISTA ALBO KOMUNISTA co innego jest kibicowania Pawliuczenkowej a co innego anty kibicowanie komukolwiek, bo wlasnie nie ma przymusu kibicowania i kazdy moze kibicowac komu chce nikogo nie wyrzucam bo nie moge, ale gdybym mogl to bym cie wyrzucil i nie tylko wyrzucil, ale wsadzil do paki albo do zakladu dla oblakanych:)tolerancja ma swoje granice, zla nie mozna tolerowac i tyle na razie wiec tylko wypowiadam swoje oceny tak jak ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janadam Re: Radwańska walczy o półfinał Indian Wells IP: *.c3-0.wsd-ubr1.qens-wsd.ny.cable.rcn.com 19.03.09, 22:16 Czy ty pracujesz w wodociagach? Straszne ilosci szamba z siebie wylewasz. Odpowiedz Link Zgłoś
brentford Re: Radwańska walczy o półfinał Indian Wells 19.03.09, 20:55 ... a jeszcze nie tak dawno byl tylul "radwanska o krok od sukceesu", tylko ze dla radwanskiej musial by byc to krok jaki na ksiezycu zrobil amstrong, tylko ze w jej przypadku nigdy on(krok) nie nastapi, nie ma babsko charyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Radwańska walczy o półfinał Indian Wells IP: *.dclient.hispeed.ch 19.03.09, 17:32 Wygrac ten turniej = WIELKA sprawa. Idziesz Isia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenisista wielka sprawa to jest rozegrać choćby 1 wielki IP: *.chello.pl 19.03.09, 17:41 mecz. Aga takiego nigdy nie rozegra. Odpowiedz Link Zgłoś
pjok Re: wielka sprawa to jest rozegrać choćby 1 wielk 19.03.09, 17:49 Bluźnisz tenisisto. Aga już kilka razy zagrała piękne mecze, ale ty radości z jej zwycięstw i smutku z porażek nigdy nie zaznasz, bo za mały jesteś człowieczku. Czy może raczej gnido panosząca się na forum i opluwająca Agnieszkę przy każdej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: wielka sprawa to jest rozegrać choćby 1 wielk IP: 74.9.205.* 19.03.09, 17:57 Nie lubie sie powtarzac, ale z braku czasu kopiuje, moja odpowiedz do jednego z wczesniejszych wywodow "tenisity" lacznie z cytatem: Glupis jak but. Denerwuja mnie peany na czesc Agnieszki, ale Twoje wywody sa nawet glupsze od Ciastoniowych. > Pawlyuczenkowa może się rozbisurmanić i grać niezbyt regularnie > popełniając wiele błędów i czuć presję, Radwańska jej nie czuje. Od kiedy to czarny kon czuje presje a faworyt nie? Jest dokladnie na odwrot. Gdybys poczytal swoje stare posty, to bys zobaczyl, ze zmieniasz argumentacje w sposob dowolny byle tylko dopasowac do swojej kretynskiej teorii, wedlug ktorej dobry tenista to taki, ktory zmiata przeciwnika z kortu atomowymi uderzeniami. Tenis to nie szachy, ale inteligentna i urozmaicona gra, czekanie na blad przeciwnika podobaja mi sie bardziej niz przpychanie sie do przodu na sile i spektakularne porazki po serii niewymuszonych bledow. Nie zgadzam sie z huraoptymizmem niektorych. Wg. nadchodzi era Pawluczenko i kazdy musi sie z nia liczyc juz teraz. Juz nie jest juniorka, nabrala doswiadczenia. Jeszcze sie troche ogra i bedzie mogla wygrywac ze wszystkimi. Archutowski ma racje, ze Agnieszka miala tym razem dobre losowanie. Reszta w jej rekach. To ze Agnieszka wygrywala z nia w czasach gdy ronica wieku byla istotna nie jest zadnym wyznacznikiem na dzisiaj. Pawluczenko jest rozpedzona i miala dosc lekko w poprzedniej rundzie, bedzie ciezko. Bardzo Ci wspolczuje, ze inteligentna gra jest dla ciebie nudna. Tak naprawde, to po Twoich ostatnich wypowidziach podejzewam, ze nie widzieles zednej z siostr Radwanskich w akcji, po prostu pieprzysz zeby byc inny od tych, ktorzy jej kibicuja, chcesz sie wyroznic z tlumu i obrales najprostsza droge. To przechodzi z wiekiem, moze juz wkrotce dorosniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty - tenisista Re: wielka sprawa to jest rozegrać choćby 1 wielk IP: *.chello.pl 19.03.09, 18:06 wiesz ze jestes prowakatorem, wiesz ze gdyby Agnieszka tylko nie bylaby Polka uwazalbys jej tenis za bardzo ciekawy, tenis wyjatkowy w dobie anty-tenisa i jesli Agnieszka potrafi sie przeciwistawic i wygrywac z anty - tenisistkami, to tym wieksze dla niej uznanie i szacunek nie ma bardziej podlego gada od ciebie, choc wielu probuje ci dorownac:) nie ma i nie bedzie tolerancji dla zawisci i frustracji, wybij to sobie z glowy, korzystasz jedynie z anonimowosci:) wiesz ze w realu nikt przy zdrowych zmyslach nie dalby ci takich praw jakie tutaj sobie uzurpujesz:) piekno tenisa polega na roznorodnosci, ze kazdy moze kibicowac komu chce i pieknie sie roznic:) malkontenctwo, krytykanctwo anty - kibicowanie niczym nie da sie usprawiedliwiec poza zawiscia i frustracja, niczym innym, bo nie ma przymusu kibicowania Lekcewazysz przeciwniczki Agnieszki po to aby pozniej w razie porazki "godnie" obsmarowac Agnieszke a w razie zwyciestwa podwzayc sukces prowadzisz swoja nienawistna polityke z uporem i konekwencja bo nienawidzisz "polskiego sukcesu" ( wszystko inne jest tylko pretekstem, cel uswieca srodki: raz wzorem tenisistki jest Schnyder, innym razem Marta:) raz kibicowanie Polakom to faszyzm a raz "cala polska kibicuje Marcie" itd), im Agnieszka bedzie lepsza tym bardziej bedzie ja nienawidzil i zwalczal:) prawdopodobnie z zemsty za to ze okazal sie nieudacznikiem i Agnieszka swoja gra ciagle ci to uswiadamia:) nie moze przebolec ze ktos inny ma to co on chcial dla siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrr relacja w internecie? IP: 89.174.106.* 19.03.09, 17:57 Czy ktoś wie gdzie będzie można zarobaczyć ten mecz na necie? z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: relacja w internecie? IP: *.stacje.agora.pl 19.03.09, 18:10 eurosport.pl/player Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurs 2.7 pawluczen czy ktos oprocz mnie daje WIN pawluczenkowej ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 18:13 nie moge juz patrzec na ta AGE. on po prostu ma farta, bo ma glowe i technike. ale to tyle. mam nadzieje, ze pawluczenkowa w koncu wybije jej te fuksiarskie wystepy. jak jest slaba i ma slaby sezon to nie moze byc zadnego wybijania sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc LA Re: go Aga, go i zmieć Sowietke IP: *.itt.com 19.03.09, 18:35 ktorego dnia i o ktorej godz gdy wygra bedzie grala w polfinale? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Radwańska walczy o półfinał Indian Wells 19.03.09, 18:39 zycze powodzenia dla AGNIESZKI,ALE JAK JEJ NIE WYJDZIE TO WEDLUG WASZEJ RELACJI PRZEGRA Z,SLABA I MALO ZNACZACA ZAWODNICZKA???,,STAWIACIE NASZA ZAWODNICZKE W NIE NAJLEPSZEJ SYTUACJI,,, Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 dluga wymiana skoro graja od pol godziny 19.03.09, 19:03 a wynik ciagle 0 0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Gdzie to jest w necie? IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.09, 19:05 gdzie mozna obejrzec ten mecz w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrr Re: Gdzie to jest w necie? IP: 89.174.106.* 19.03.09, 19:12 tez bym chcial wiedziec , szukam i nic ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Arbiter IP: *.chello.pl 19.03.09, 19:12 Matko, niech ktoś zaknebluje tę sędzinę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dampro Re: gdzie wy to ogladacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 19:23 www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pozostale znajdzcie na liscie mecz agi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja !!? IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.09, 19:22 no gdzie moge to znalezc w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peperoniense Re: !!? IP: *.ricm.ucm.es 19.03.09, 19:27 błagam, niech ktoś podrzuci linka do transmisji bezpośrednio przez www(nie sopcast/tvants) - wszystkie odtwarzacze mam zablokowane w akademiku :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: !!? IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.09, 19:31 dajcie cokolwiek byle by dzialalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dampro Radwańska walczy o półfinał Indian Wells IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 19:24 www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pozostale . na tej liscie znajdziecie mecz Agi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i gdzie to? i gdzie to jest? IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.09, 19:30 gdzie to jest? ja chce transmisje do ogladania a nie wyniki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art WIĘCEJ PRĄDU!!! IP: *.57.classcom.pl 19.03.09, 19:38 Dawaj dawaj! Coś słabo z energią czy koncentracją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: WIĘCEJ PRĄDU!!! IP: *.57.classcom.pl 19.03.09, 19:40 Słyszeliście Radwańskiego: Ona gra poniżej stówy, lewo prawo kort, będzie dobrze (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: no, wyciągnęła na 5:5 IP: *.57.classcom.pl 19.03.09, 20:00 Słabo graja obydwie..tiebreak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Puta... teraz juz nic do stracenia... IP: *.57.classcom.pl 19.03.09, 20:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ludzie zlitujcie sie! dajcie linka! IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.09, 19:54 Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 Wszystkie atuty po stronie Agnieszki powiadacie? 19.03.09, 20:13 cale szczescie bo juz myslalem,ze oddala pierwszego seta Odpowiedz Link Zgłoś
polakslowian Rosjan(ka) prawie zawsze wygra z Polakiem/Polka 19.03.09, 20:19 w sporcie. Tak bylo, jest i bedzie. Lepsza technika, lepsza walka, i lepsza genetyka. Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 Re: Rosjan(ka) prawie zawsze wygra z Polakiem/Pol 19.03.09, 20:31 polakslowian napisał: > w sporcie. Tak bylo, jest i bedzie. Lepsza technika, lepsza walka, i lepsza > genetyka. smiem sie z toba nie zgodzic.to nie kwestia techniki,walki czy genetyki tylko poczucie wyzszosci Rosjan jak i Niemcow na nami.Chociaz bardziej niz ich poczucie wyzszosci gubi nas nasze poczucie nizszosci:siata,reczna,nozna,picie(rosjanie) Odpowiedz Link Zgłoś
polakslowian Nie wiem dla czego tak jest, ale wychodzi to samo: 19.03.09, 20:43 Rosjan, Niemiec, Australijczyk, Wietnamczyk, koles z Burkina Faso itd. wszyscy nas leja w sporcie. Nieliczne zwyciestwa tu i tam to wyjatek. Dlaczego my jako jeden Slowianski narod taki kiepski? Czechy wygrywaja w pilce, w hokej, na nartach. Rosjanie wygrywaja w wszystkim. Jugole tez dobre w duzo sportow. Nawet mala Litwa, wiem ze nie Slowianie ale tez kolo nas, ma koszykowke! A my kurde lipa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nie wiem dla czego tak jest, ale wychodzi to IP: *.komster.pl 19.03.09, 21:07 no chyab za daleko żeś się zapędził. Rosjanie cale nie wygrywają we wszystkim bo na przykład w ręczną lejemy ich regularnie, tak czy nie ?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Rosjan(ka) prawie zawsze wygra z Polakiem/Pol IP: *.slawno.vectranet.pl 19.03.09, 20:44 oprócz siatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jam Re: Rosjan(ka) prawie zawsze wygra z Polakiem/Pol IP: *.kwidzyn.mm.pl 19.03.09, 20:59 Odnosnie Ruskich: smiem watpic czy oni maja poczucie wyzszosci nad Polakami. A w sporcie sa generalnie lepsi bo jest ich po prostu o wiele wiecej niz Polakow Odpowiedz Link Zgłoś
polakslowian To ile jest Australijczykow, Czechow lub Jugolow? 19.03.09, 21:08 Duzo mniej niz Polakow, a duzo lepiej im idzie w sporcie. Nawet 'biedne' Rumuny bija nas po glowie w sporcie, gdzie nasza gimnastyka? Rosjan niby jest 4 razy wiecej, ale popatrz na swiatowe imprezy, wygrywaja wiecej niz 4 razy medali niz my, a to pokazuje ze sa po prostu lepsi jeden na jeden, wiekszosc w populacji to nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jam Re: To ile jest Australijczykow, Czechow lub Jugo IP: *.kwidzyn.mm.pl 19.03.09, 21:29 Sukcesy Ruskich w sporcie nie biora sie z poczucia wyzszosci tylko z tego, ze jest ich wiecej i maja z czego wybierac oraz sa tam lepsze warunki do uprawiania sportu. Przyklad z Australia jest niewlasciwy - o wiele bogatszy kraj i przede wszystkim o wiele wiecej inwestujacy w sport niz Polska. Odnosnie Czechow i panstw bylej Jugoslawii - zakladam, ze sa tam lepsze warunki do uprawiania okreslonych sportow, bo ogolnie potegami sportowymi to one nie sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jam Re: To ile jest Australijczykow, Czechow lub Jugo IP: *.kwidzyn.mm.pl 19.03.09, 21:31 Twoje proporcjonalne obliczenia medali do liczby ludnosci troche mnie rozbawily. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Re: Rosjan(ka) prawie zawsze wygra z Polakiem/Pol 19.03.09, 21:28 polakslowian napisał: > w sporcie. Tak bylo, jest i bedzie. Lepsza technika, lepsza walka, i lepsza > genetyka. --------------------------------------------------------------------- Jesli Ty, polakuslowianie masz takie pojecie o technice, walce i genetyce, jak o pisaniu, to sie gub. Klania Ci sie Wladyslaw Kozakiewicz, jesli wiesz, kto to jest. A poza tym po polsku piszemy Rosjanin, nie Rosjan i Slowianin, nie Slowian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolakSlowian Aha, znowu obsliniony debil 'eastsider' IP: 89.137.234.* 19.03.09, 21:57 nie ma jak odpowiadac tylko umie krytykowac gramatyke. Idz sie powies chamie. Mialem nie cale 5 lat jak wyjechalem z Polski, i nikt mnie nie uczyl dalej jezyka oprocz gadanie kolo domu. Moj brat prawie ani slowa nie wie. Jestem ciekaw jak ty sobie poradzisz z Angielskim lub Rumunskim? Napewno gorzej niz ja wiem Polski po 28 lat bez nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolakSlowian Widze ze nigdie dalej nic napisales 'eastsider', IP: 89.137.234.* 19.03.09, 21:59 marnota jak ty tylko lezie na forach zeby pluc na cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Radwańska walczy o półfinał Indian Wells IP: *.range86-166.btcentralplus.com 19.03.09, 20:20 Dawno nie widzialem tak slabego meczu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja omG IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.09, 20:34 co ta Aga robi to sie w głowie nie miesci.. Ula chociaz nawiazalaby walke a Aga juz odpuszcza... Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo10 Re: omG 19.03.09, 20:37 do dooopy gra! znowu nam wmowili ze ona jest swietna, i co i dno. benadzieja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paryzanistka Bylo marzenie, IP: *.dsl.club-internet.fr 19.03.09, 20:39 jest brutalna rzeczywistosc : Agnieszka Radwanska przegra ten mecz, bo jest zwyczjna tenisistka, bez niespodzianek. Koniec kariery. (tfuj, zeby sie w goowno obrocilo...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Agnieszka Radwańska walczy o półfinał Indian We... IP: *.acn.waw.pl 19.03.09, 20:39 Radwańska jest słaba jak ruska gumka, przecież tej kobiecie nawet nie chce się grać. Ona chodzi po tym korcie jak za karę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojro Radwańska walczy o półfinał Indian Wells IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.09, 20:39 media rozbuchały oczekiwania, a tak naprawdę miejsce Agnieszki jest w 3 dziesiątce lub rozgrywkach juniorskich, jest po prostu za słaba fizycznie we współczesnym atletycznym tenisie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shawn Re: Radwańska walczy o półfinał Indian Wells IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 20:53 W trzeciej dziesiątce to przesada, ale rzeczywiście miejsce w pierwszej 10 było na wyrost - jej realne możliwości to 15-20 miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paryzanistka Re: Radwańska walczy o półfinał Indian Wells IP: *.dsl.club-internet.fr 19.03.09, 20:41 czy Aga ma chlopaka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Agnieszka Radwańska walczy o półfinał Indian We... IP: *.range86-166.btcentralplus.com 19.03.09, 20:44 ZENADA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Agnieszka Radwańska walczy o półfinał Indian We... IP: 83.238.163.* 19.03.09, 20:46 JAK MOŻNA "KOMENTOWAĆ" W TAK OPÓŹNIONY SPOSÓB /OPÓŹNIENIE 5-8 MINUT CO ROBICIE KIBICOM/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arthur Re: juz nie walczy, przegrala IP: *.rev.stofanet.dk 19.03.09, 21:13 przegrala z lepsza, 17 -letnia Rosjanka, jak wielokrotnie w ubieglym roku pisalem, trudno bedzie bronic zdobytych punktow, dzisiaj tenis techniczny powiedzialbym zachowawczy, wyczekujacy takie tenisowe cantenaccio nie ma na dluzsza mete szans, Radwanska musi zaczac grac bardziej agresywnie, wiecej ryzykowac, przebijanie pilek w oczekiwaniu na bledy przeciwniczek musi sie tak konczyc, to co udawalo sie w ubieglym roku ne bedzie sie juz udawalo w tym, mozna powiedziec - Radwanska zostala rozpoznana i jej techniczne, jak wielu twierdzi inteligentne zagrywki juz sie nie udaja, 17 letnia Rosjanka, ktora sie jeszcze wiele musi uczyc ewidentnie to dzisiaj obnazyla, nie dajac Radwanskiej zadnych szans szkoda bo Radwanska gra dla oka ladny tenis ale brak w nim iskry, gdyby byla chlopakiem powiedzialbym "brak jej jaj", mimo tego to i tak w tym roku jej najlepszy turniej, jakby nie bylo cwierc final duzego i znaczaceo turnieju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Busia Bo Ona była za silna! Buuuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 20:49 Mięśnie miała i waliła jak chłop. Buuuuuuu. A ja jestem delkatna Polka. Popatrzcie na ładną Domachowską. Nawet pierwsza setka WTA zazdrości jej urody. Ona zawsze w pierwszej rundzie przegrywa, ale chłopaki ją lubią o! A ja ! Ani do półfinału, ani stada chłopaków. Buuuu Odpowiedz Link Zgłoś