Gość: iha IP: 82.160.4.* 27.11.03, 19:17 Ja nie wiem kogo tam polska piłka nożna może interesować? Przecież ten piłkarz jest słaby jak cała reszta sopockiej drużyny. Na ich mecze na stadion przychodzi ledwo 200 osób. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: slask Re: Richard Lugo w Prokomie Trefl Sopot? IP: *.lanet.wroc.pl 27.11.03, 19:58 cos Ci sie drogi kolego pomylilo bo drużyna z Sopotu gra w kosza a rysiek Lugo to koszykarz grający pod koszem. Ale i tak nie przyjdzie do sopotu CPWCŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr Hankey! Re: Richard Lugo w Prokomie Trefl Sopot? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 23:10 hehe - niezly koles ten pierwszy, nie? :D sciema Lugo tez niezla, bo bylem w tym roku w wenezueli i za 1 euro sprzedane na czarnym rynku mozna kupic... 30-35 litrow paliwa hahahaha - to nie zart :) viva SLASK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayka Re: Richard Lugo w Prokomie Trefl Sopot? IP: *.radom.pilickanet.pl 29.11.03, 09:52 Rysiu piłkarzem ... dawno sie tak nie śmiałam :D Człowieku dla mnie to najleprzy podkoszowy zawodnik jakiego widziałam :P ... Zazdroszcze Prokomowi ... może Rysiu jeszcze kiedys zagra we Wrocku ... CPwCŚ :] Odpowiedz Link Zgłoś