Gość: doradca IP: *.acn.waw.pl 27.11.03, 22:42 Jestem bardzo zadowolony. Bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sword Re: Valerenga pokonała traktorzystów IP: 212.244.108.* 27.11.03, 22:52 Nie to co Legia. Ta to chociaż potrafi przegrać klasycznie, z honorem. Np. 1:6 z Valencią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Valerenga pokonała traktorzystów IP: *.acn.waw.pl 27.11.03, 22:55 Oczywiście, że może przegrać z Valencią. Oczywiście, ze wspomniany wynik przez Ciebie sławy Legii nie przynosi. Jednak zachowaj odpowiednie proporcje. Nie chcesz mi wmowic, ze Valerenga to europejska potęga. Czy mozesz podać wynik meczu Wisły z amatorami z Norwegii??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sword Re: Valerenga pokonała traktorzystów IP: 212.244.108.* 27.11.03, 23:00 Dzisiejszy pierwszy "polski" mecz pokazuje że w Europie nie ma już słabeuszy. Amatorzy nie dochodzą do 2 rundy. A nie przegrac moze kazdy, wystarczy ze odpowiednio zamuruje bramke i wykorzysta niemoc przeciwnika. A ta w Wiśle od czasu odejscia skrzydeł bywa czasem ogromna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: Valerenga pokonała traktorzystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 23:04 >A ta w Wiśle od > czasu odejscia skrzydeł bywa czasem ogromna skrzydła pofrunęły a gwiady (Ziurawski, Franek, Szymek) jakby sie wypaliły, nie? prundu w tym krakówku nie ma czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kis A cwe(L)ki sie cieszą. IP: *.ipt.aol.com 27.11.03, 22:52 Taka ich już natura. Legła inaczej nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca jordolniety chlopcze IP: *.acn.waw.pl 27.11.03, 22:56 Jordolnięty polaczku nie cieszę się z porażki polskiej drużyny bo istnieje coś takiego jak ranking UEFA i oby Polsce nie zabrakło straconych punktów z Norwegią. Cwelem to sobie możesz swoich bliskich nazywać. Zrozumiałeś pierdolnięty polaczku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kis Re: jordolniety chlopcze IP: *.ipt.aol.com 27.11.03, 23:01 powiedział sobie cwel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: jordolniety chlopcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 23:02 Gość portalu: kis napisał(a): > powiedział sobie cwel KIS patrząc w lustro i trzymaja oklapłego siusiaka. zero podniety z tej wisełki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: jordolniety chlopcze IP: *.acn.waw.pl 27.11.03, 23:04 Powtarzasz się jordolnięty polaczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN doradca- inetowy napinacz IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 23:16 ciekawy jaki jestes mocny poza ekranem? chyba w grupie 50-ciu kibicow legly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Centusiu IP: *.acn.waw.pl 27.11.03, 23:18 Jordolniety centusiu chyba masz krotkie spiecie w majtkach skoro widzisz tylko 50 kibicow Legii Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ręka kata Re: jordolniety chlopcze IP: 81.210.119.* 27.11.03, 23:05 pierdolnij sie włeb debilu zanim znowu zaczniesz rzucać polaczkami i tylko nie wkurwiaj mnie i nie mów mi że jesteś kibicem Legiuni ps kibice wisły to cioty, co oni tylko to żałosne jazda, jazda cośtam znają niech przyjadą na łazienkowską i zobaczą jak powinna wyglądać oprawa meczu i prawdziwy doping Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: jordolniety chlopcze IP: *.acn.waw.pl 27.11.03, 23:10 Jestem sympatykiem Legii Warszawa. To taki klub w Polsce, którego sympatycy do normalnych ludzi odnoszą się z szacunkiem. Nieudane eksperymenty medyczne traktują tak jak na to zasługują. Baw sie dobrze jordolniety polaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ręka kata Re: jordolniety chlopcze IP: 81.210.119.* 27.11.03, 23:19 jesteś ostatnim lamusem, a nie normalnym człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: jordolniety chlopcze IP: *.acn.waw.pl 27.11.03, 23:22 Dla Ciebie moge byc kim sobie zechcesz. Odpowiedz Link Zgłoś