14.12.25, 21:01
od wprowadzania tzw. zielonego ładu udział UE w światowym PKB spadł z 25% do 14%.
I co na taką katastrofę mówią geniusze z Brukseli?
Ano mówią - ani korku wstecz, idziemy zielono naprzód, a nawet zbudujemy ekologiczną armię, która pokona nieekologiczną ruską armię.
A to, że europejskie narody popadają w nędzę to nie ważne.
Ważne, że tym bydlakom zgadza się ideologia i kasa dla wybranych właśnie.
Obserwuj wątek
    • boavista4 Re: czy Trump pójdzie do nieba ? 15.12.25, 01:36
      Prezydent Donald Trump, który ostatnio wyrażał swoje obawy dotyczące swojego ziemskiego dziedzictwa i tego, czy trafi do nieba, w niedzielę wygłosił zaskakujące twierdzenie dotyczące swojego najstarszego syna, Dona Jr.
      Podczas przemówienia świątecznego z Białego Domu, 79-letni Trump myślał o śmierci, gdy opowiadał o pamiętniku Venom and Valor Jamesa J. Jonesa, który opisał swoje doświadczenie ukąszenia przez węża w Amazonii.

"Dzika przyroda zawsze wygrywa," powiedział Trump, dodając: "Mówię to w imieniu mojego syna, bo mam syna, który wolałby być w dżungli niż w innym miejscu na ziemi."
      Kiedy kiedyś umrę, myślę—myślę, że zostanie tu przez jakieś dwa dni. Pójdzie oddać hołd, a my zapytamy: "Gdzie jest Don?" Wolałby być w jakiejś dżungli, jakiejś — a jest naprawdę dobrym myśliwym. Ale pamiętajcie, niestety, w tym przypadku zawsze wygrywa dzika przyroda.
      Trump : "Chcę spróbować dostać się do nieba, jeśli to możliwe. Słyszałem, że nie czuję się dobrze. Naprawdę jestem na samym dole hierarchii." "Nie sądzę, żeby było coś, co pozwoli mi wejść do nieba. Myślę, że nie jestem może przykuty do nieba."

Jeśli Don Jr. zrezygnuje z uroczystości upamiętniającej ojca na rzecz polowania, gniew, najprawdopodobniej popłynie od aktywistów na rzecz zwierząt, a nie od reszty rodziny Trumpów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka