Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

i po arenie

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 01:25
    co sadzicie o postawie naszych pilkarzy w arenie? ja uwazam, ze zespol wypadl dobrze, to bylo pewne
    od poczatki, ze wygra. troche rzobudzil sie czajkowski. niezle przysiuda. jednak gwiazda bugiego
    chyba gasnie. szkoda. uwazam takze, ze swietny turniej rozegral wojcik. o norbim to szkoda gadac, bo
    on jest teraz wielki, i te wszystkie plebiscyty i konkursy na "naj" wyszly mu tylko na dobre wyciagal
    takie piły jak nikt. wedlug mnie bardzo mizernie wypadl augustyniak, u ktorego caly czas widac brak
    przygotowania. i jeszcze golina. nie moge sie do niego przkonac. on zabija sie o wlasne nogi.
    pudluje w idealnych sytuacjach. ale uderzenie z wolnego chlopak ma. szkoda, ze w arenie nie pokazal
    takich bramek z wolnych jak w zeszlym roku.
    jesli chodzi o kibicow bylo dobrze. fajnie tylko, ze fional z arka to byla najgorsza rzecz jak sie mogla
    przytrafic. zero emocji i rywalizacji. zadnej motywacji do dopingu. odniosllem wrazenie, ze w 1
    polowie wiecej dopingowano arke niz lecha....
    nic rzopialem sie troszke.
    pozdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: vivacee Re: i po arenie IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 27.01.02, 12:03
        fakt... duzo wieksze emocje bylo w czasie polfinalu z gieksa, trenerzy prawie
        sie pozabijali :). ale ogolnie bylo bardzo fajnie.

pzdr
        vivacee
        • Gość: pajko Re: i po arenie IP: *.batorynet.pl 27.01.02, 12:52
          Bardzo pozytywne wrażenia... Szkoda że jest tylko taki jeden turniej a nie jak
          np.u naszych zachodnich sąsiadów cały cykl turniejów. Fakt że Norbi był the
          best. Oby tak dalej na trawiastych boiskach to o nasze konto bramkowe jestem
          spokojny...
      • Gość: plastic Re: i po arenie IP: *.icpnet.pl 27.01.02, 14:48
        wg mnie bylo za duzo gwizdow... szkoda. a final to byla porazka( "wymarzony
        final" (sic!)). o wiele ciekawsze byly mecze z udzialem 1-szo ligowcow- i co
        jest zastanawiajace graly lepiej a przegrywaly! oby za rok obsada byla jeszcze
        silniejsza
        • Gość: sumak Re: i po arenie IP: *.man.poznan.pl 29.01.02, 12:59
          ... mnie też wygwizdanie Katowic podczas zakończenia nie przypadło do gustu,
          ale wydaje mi się, że były to pozostałości emocji z półfinału, w którym to
          górnicy grali co najmniej twardo, do tego "iskrzenie" pomiędzy trenerami
          podczas tego meczu i pomiędzy zawodnikami (szczególnie para "7" Lech i "15"
          GKS) więc sie trochę piłkarzom w żółto - czarnych koszulkach dostało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka