Gość: MACHISMO IP: 80.54.207.* 26.04.09, 11:21 Nie dziwje im się jak bym mjał fundusze i możliwość to tęż bym poleciał.Nasjlepsza wycieczka jaką znam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luksusowy_yacht Niki Lauda i Rubens Barrichello polecą w kosmos 26.04.09, 12:06 niekoniecznie najlepsza, ja bym chyba wolal zejsc na samo dno rowu marianskiego i zobaczyc wszystkie dziwadla tam mieszkajace :) ale wycieczka w kosmos bym nie pogardzil :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Re: Niki Lauda i Rubens Barrichello polecą w kosm IP: *.range86-132.btcentralplus.com 26.04.09, 12:43 W twoim wypadku jest to proste. Plyniesz nad row, przywiazaujesz betonowe buciki i skaczesz. W przypadku twojego przedmowcy zadanie nie jest tak proste do wykonania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Niki Lauda i Rubens Barrichello polecą w kosm IP: 213.199.218.* 26.04.09, 13:11 wbrew pozorom wycieczka w kosmos jest dużo łatwiejsza do wykonania niż zejście na dno Rowu Mariańskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACHISMO Re: Niki Lauda i Rubens Barrichello polecą w kosm IP: 80.54.207.* 26.04.09, 22:07 Wszyscy macje racie ale najbardziej kolega podemną w kosmos jest łatwiej polecieć niż płynąć na dno rowu marjiańskiego, przeszkoda jest w ciśnieniu oraz mrok.Ale pamiętajcie czy kiedyś myślano o wylktach poza naszą atmosferę, po czasie się to rozwineło to może kiedyś coś pujdzie do przodu żeby były wycieczki do rowu ale żeby coś tam mpodziwiać nie wiadomo co tam jest i wogóle jeśli coś jest ale film Tajemnice oceanu(2003) pokazują życie bez światła pod wodą i co tam było to nie śniło mi się te kolory tego czegoś co nie ma nazwy aż strach....Filmów o kosmosie się sporo napatrzałem więc zaskoczony bym nie był bo układ słoneczny znam ale TV to nie Live...Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś