Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Radwańska rozbiła Wozniak w drugim secie

28.04.09, 17:07
    to już tera -podobnie jak ta kubica -będize miszczynią świata.
    Obserwuj wątek
      • garnek_z_neolitu No to zobaczylibyscie mnie!!! 28.04.09, 17:40
        Moj tenis to dopiero jest imponujacy! Dziekuje ci zlota rybko!
        • garnek_z_neolitu Jakby co 28.04.09, 18:26
          To... to moge pokazac...
      • Gość: spostrzegawczy Czy ta Woźniak... IP: 212.182.84.* 28.04.09, 18:07
        nie miała coś wspólnego z Donaldem?
      • grassant Ulka za cienka na Zakopalovą 28.04.09, 18:17
        5:7, 0:2...
        • grassant Re: Ulka za cienka na Zakopalovą 28.04.09, 18:34
          5:7, 2:5...
        • Gość: Jędrzej powinna jeszcze maturę oblać... IP: *.chello.pl 28.04.09, 18:50
          Koniec. 75 62 dla Klary

Powiecie może, ze jestem drań i łotr, ale ja myslę, że Uli teraz dobrze zrobiłoby, gdyby ją jeszcze i na maturze oblali. Nauczyłaby się na resztę życia, ze dwu srok za ogon naraz się nie łapie. Skoro zdecydowała się zdawać maturę, powinna była podejść do tego poważnie i poświęcić temu egzaminowi cały swój czas i uwagę choćby przez jeden miesiąc. A tymczasem, na pięć minut przed - a to do Gdyni na mecz, a to do Maroka na turniej... ani tu, ani tam nie było z niej pożytku, a rzetelność jej przygotowania do matury łatwo sobie wyobrazić.
          • Gość: Jędrzej P.S. Gratulacje dla Agnieszki! IP: *.chello.pl 28.04.09, 19:17
            Chyba belferska natura we mnie się objawiła... Zająłem się maturą Urszuli, choć to przecież forum sportowe, a nie edukacyjne, a bohaterką wątku jest Aga, nie Ula. A więc - serdeczne gratulacje dla Agnieszki z tytułu pewnego zwycięstwa nad nienajgorszą przecież rywalką. Powodzenia w meczach z Cwietaną, Dinarą i następnych jeszcze...:)
      • maz-46 Radwańska rozbiła Wozniak w drugim secie 28.04.09, 19:59
        Widziałem ostatnie mecze A. Radwańskiej i napiszę krótko. Gra dobrze, ale bez
        żadnych fajerwerków. Nadal szwankuje serwis i gra przy siatce. Podczas gdy inne
        tenisistki z dalszych miejsc, jak chociażby ta Wozniak, robią systematyczne
        postępy, Agnieszka stoi w miejscu. Oprócz znakomitych zagrań trafiają jej się
        zagrania beznadziejne. Ciężko jej będzie wiele zdziałać w tym sezonie. Czyżby to
        był kres jej możliwości?...
        • Gość: arthur [...] IP: *.rev.stofanet.dk 29.04.09, 10:40
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • aramba Re: primadonna 29.04.09, 14:01
            Pełna zgoda, 6:0 w drugim secie. Co tu komentować?
          • Gość: arturo Re: primadonna IP: *.chello.pl 29.04.09, 14:01
            tylko ostatnie zdanie ma sens , nie przychodz wiecej i sie nie
            kompromituj zawistniku

nawet nie ma slow aby cie odpowiednio nazwac, wiec cie opisze:
            zwykly anonimowy szczur internetowy
          • Gość: arturo Re: primadonna IP: *.chello.pl 29.04.09, 15:39
            tylko ostatnie zdanie ma sens , nie przychodz wiecej i sie nie
            kompromituj zawistniku

nawet nie ma slow aby cie odpowiednio nazwac, wiec cie opisze,
            pospolity anonimowy dunski szczur internetowy
            • Gość: arturcio Re: primadonna IP: *.rev.stofanet.dk 29.04.09, 21:06
              wiec dobrze, czy to tez wytniesz

w meczu z Wozniak, Radwanska zachowywala sie jakby narobila siusiu w
              majteczki i miala pretensje do kolezanki po drugiej stronie siatki,
              ze ta nie daje jej postac ale karze po korcie biegac, nawet po meczu
              podala kolezance ze zloscia tylko obojetnie reke, choc ta chciala
              sie polska tradycja cmoknac
              mam to nagrane, moge wszem i wobec pokac
              • Gość: tenisista dla mnie jak ktoś chce się cmoknąć z Radwańską IP: *.chello.pl 29.04.09, 21:14
                to jest to podejrzane

• Gość: arthur Re: dla mnie jak ktoś chce się cmoknąć z Radwańsk IP: *.rev.stofanet.dk 30.04.09, 07:26
                  akurat te moga sie cmokac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka