Gość: macper IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.09, 00:19 ale co to jest "Ledh" ? (0:18 6.05.09) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klokan Re: Znów remis Lecha? OK, ale 2:2 IP: *.sds.uw.edu.pl 06.05.09, 00:58 Rzeczywiście będzie remis, ale 0:0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajature Znów remis Lecha? OK, ale 2:2 IP: 195.189.142.* 06.05.09, 08:17 Nie ku...a Peszko nie ma byc remisu nawet 5-5. Ma byc zwycięstwo i tylko zwycięstwo pieprzoni minimaliści. Przez wasz chu...y minimalizm i brak ambicji zamiast zdobyć w cuglach majstra i puchar bedziemy mieli wielkiego chu...a:( wlasnie przez takich grajkow jak Peszko i inni najemnicy. Dla :) was majster to tylko dodatek do wypłaty. Piotrka Reissa brakuje oj brakuje... Moze nie na boisku ale w szatni. Brakuje kogoś kto chwyci za ryj gwiazdeczki bałkańskie i polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Znów remis Lecha? OK, ale 2:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 08:46 i to mają być najlepsi kibice w Polsce? Bezczelni, wulgarni i tylko na dobre, a nie na złe? Po meczu z Ruchem pokazaliście jacy jesteście prości i że o prawdziwym kibicowaniu nie macie pojęcia. Pozdrawiam Kibic Lecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajature Re: Znów remis Lecha? OK, ale 2:2 IP: 195.189.142.* 06.05.09, 09:16 Pijesz do mnie kolego?? Od 93 roku jestem z Lechem na dobre i na złe. Przeżyłem dymy na Bułgarskiej, mistrza przy stole, spadek i walke o przetrwanie. KKS,PKP,WKP...Mecz z Siarka:), puszczony mecz z Rakowem, awans, puchar z Michniewiczem, wejście Amiki i tegoroczne przygody w Uefa. Dosyć!!! Mam prawo krytycznie wypowiadać sie o najemnikach naszych. W sercu jest Lech a nie Peszko, Stilc czy Lewandowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkoski Znów remis Lecha? OK, ale 2:2 IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.09, 08:49 Przebiegli więcej bo Ruch grał piłka na lechici biegali!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Znów zwyciestwo Lecha? OK, ale 10:0 IP: *.bedmod.co.uk 06.05.09, 09:01 Jak sie placi tyle forsy za bilet to mamy prawo wyrazic niezadowolenie. Myslisz ze gdzie indziej jest inaczej? Zobacz na Legie, jacy grzeczni, mili i malo agresywni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajature Re: Znów zwyciestwo Lecha? OK, ale 10:0 IP: *.opera-mini.net 06.05.09, 10:08 Zle piszesz! Masz wlasnie podejście typowego klienta, który płaci i żąda niczym pan Lebiedź:). Taki model kibicowania wlasnie lansuje Legia Iti i Gazietka Wybiórcza. Mi nie chodź o to ze płace i mam prawo do krytyki bo ja zapłacę każda cenę za bycie razem w rodzinie kibiców Lecha. Ja rozumiem ze kopacze mogą nie czuć więzi z klubem z Lechem ale kasuja pieniadze niewyobrażalne dla przeciętnego zjadacza chleba i powinni gryźć trawę. To jest sport ja rozumiem ze mozna przegrać ale po meczu po którym włożyło sie maksimum swoich możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Znów zwyciestwo Lecha? OK, ale 10:0 IP: 150.254.166.* 06.05.09, 10:45 A nie masz wrażenie że to jest wina Smudy który ich źle przygotował do rundy rewanżowej? Piłkarze piłkarzami ale jak są zajechani to choćby nie wiem jak się starali nic z tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajature Re: Znów zwyciestwo Lecha? OK, ale 10:0 IP: *.opera-mini.net 06.05.09, 11:15 Podejrzewam ze wina lezy po środku. Smuda vel Nochal juz dawno stracił kontrolę nad drużyna. Uważam ze jesienne sukcesy były troche dziełem przypadku. Po Austrii drużyna miala powera na pełnej wiksie zmiatala przeciwników, jeden za drugiego walczył przyszlo parę zwycięstw i juz przeciwnicy sie bali a teraz smudowa taktyka czyli właściwie jej brak zostały rozgryzione. Wystarczy odciąć od podań Stilića do tego Murawski bez formy i gra leży. Uważam ze juz po majstrze jest. A po sezonie Nochal musi odejsc a paru grajkow powinno dostać szansę pogrania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Znów zwyciestwo Lecha? OK, ale 10:0 IP: 150.254.166.* 06.05.09, 12:56 Trochę mi szkoda Smudy ale nie ma chyba innego wyjścia. U Smudy do tej pory było tak że jego zespoły słabo zaczynały rundy i z czasem się rozkręcały, teraz musiał przygotować szczyt formy na początek rundy a właściwie jeszcze przed nią. Siłą rozpędu wygraliśmy jeszcze 2 mecze po Udine ale potem zespół gasł w oczach. Kontuzje nie pomagają ale kurczowe trzymanie się piłkarzy pierwszego składu będących kompletnie bez formy było dziwne. Czemu np. Cueto nie wyszedł zamiast Wilka który też jest słabiutki? Zdaniem Smudy bo jest cienki taktycznie i nie broni, ok tylko że to błędach Wilka zamiast którego miałby grać straciliśmy bramkę z Ruchem (faul na wolnego) i po części z Piastem (stracił piłkę, co prawda akcje toczyła się dalej ale chwile potem padł gol). Dlatego też zgadzam się z Tobą że czas pożegnać Smudę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Re: Znów zwyciestwo Lecha? OK, ale 10:0 IP: 195.216.115.* 06.05.09, 15:14 Dobra skłaniacie się do zakończenia współpracy klubu ze Smudą. OK, ale kto waszym zdaniem za niego na trenera w zamian? Zróbmy mała giełdę nazwisk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajature Re: Znów zwyciestwo Lecha? OK, ale 10:0 IP: *.173.15.19.tesatnet.pl 06.05.09, 16:40 z Polski -> Ulatowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Znów remis Lecha? OK, ale 2:2 IP: *.zone4.bethere.co.uk 06.05.09, 17:42 Czytam i nie wierze ze juz zwalniacie Smude.Raz do konca zostaly cztery mecze,dwa jesli chodzi o przygtowanie fizyczne to lech jest najlepszy moze nie z ruchem ale w pozostalych meczach.Jedynie czego nie rozumiem to dlaczego nie korzysta z nowych nawet nie wpuscil na minute Golika moze mi to ktos wytlumaczy on mial byc tak dobry jak stilic i to opinia nie tylko Smudy . Odpowiedz Link Zgłoś