Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PRO Evolution Soccer 3 czy Fifa2004?

IP: *.acn.waw.pl 12.12.03, 12:32
    Co robic?Chce kupic klasowa gre pilkarska nie typu CM4 , ale raczej
    Fify.Majac do Wyboru PES3 i Fifa2004 co wybrac?Co jest lepsze?Jak ktos ma
    jedna z tych gier niech napisze.Mam demo Fify jest wszystko O.K. , jednak za
    łatwo sie strzela gole i jest sie w posiadaniu pilki.Podobno w PES3 Sa
    przerobione Nazwiska?!Choc jest edytor to to troche żmudne zajęcie.Jesli
    znacie stronę z której mozna by sciągnac patch poprawiajacy nazwiska to
    napiszcie.Ciągnie mnie do PES , ale nie wiem co zrobić.
    dzieki
    Melon

Obserwuj wątek
      • mihal_04 Re: PRO Evolution Soccer 3 czy Fifa2004? 12.12.03, 12:57
        Wybór jest prosty - lubisz nieskomplikowana rozgrywke, graficzno-dzwiekowe
        bajery, ale nie bardzo interesuje Cie pilka od podszewki - wybierz FIFE. PES
        jest nieporównywalnie bardziej rozbudowany - mozesz dowolnie ustalac taktyke,
        sposób rozgrywania pilki, krycie itp - w tej warstwie produkt Konami bliski
        jest CM. Sam mecz tez wyglada inaczej niz w pinballowej FIFIE - tu musisz
        myslec po pilkarsku, nie pchac sie na pale, tylko rozgrywac w jak najlepszy
        sposob pilke, zeby przedostac sie pod bramke przeciwnika i wypracowac
        strzelecka sytuacje. Ogrom zagran i licba animacji tez jest nokautujaca w
        stosunku do FIFY, gdzie nie uswiadczysz takich scen jak wybicie przez bramkarza
        pilki glowa poza polem karnym, przewninienie w powietrznym starciu czy zagranie
        reka. Nie mówie juz o tak podstawowej rzeczy jak zwód, którego wykonanie w
        FIFIE jest niemozliwe (sic!). Jesli wiec masz jakies pojecie o pilce PES3 jest
        naturalnym wyborem, bo FIFA zwyczajnie drazni swoja amatorszczyzna w podejsciu
        do tematu.

pzdr.
        • juve_maciek Re: PRO Evolution Soccer 3 czy Fifa2004? 12.12.03, 21:03
          A jakie wymagania sprzetowe ma owy PES 3 ??
          • Gość: gazza Re: PRO Evolution Soccer 3 czy Fifa2004? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.03, 23:26
            wystarczy play station 2 ; )))
          • mihal_04 Re: PRO Evolution Soccer 3 czy Fifa2004? 12.12.03, 23:29
            procek - jakies 1,5 powinno wystarczyc, niestety potrzebna jest silna karta
            graficzna (podobno na MX-ach nie jest za ciekawie)
            • mihal_04 Re: PRO Evolution Soccer 3 czy Fifa2004? 12.12.03, 23:32
              PS

a najlepiej sciagnac demo i samemu sie przekonac (po spatchowaniu zreszta mozna
              grac wszystkimi druzynami w dowolnym wymiarze czasowym:)

210.74.224.105/voodoo/Pro%20Evolution%20Soccer%203%20DEMO%20version.exe
      • Gość: Melon Re: PRO Evolution Soccer 3 czy Fifa2004? IP: *.acn.waw.pl 12.12.03, 13:15
        Dzięki:)Twoje zdanie zadecydowało.PES3.Uwielbiam piłkę nożna , a jak mówisz
        PES3 jest najbliższe rzeczywistości.(Patrzac na screeny to prawda).Mam Fife2003
        i musze powiedziec , ze jest do bani.Mam nadzije ze Pes bedzie 100 razy lepsze
        Melon
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka