Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wojtek F...

IP: *.client.attbi.com 13.12.03, 17:34
    Wojtek zle ci bylo w Chicago?
    Po chuj wracales do tego chorego kraju?
    Tam tylko kazdy zlodziej z koneksjami rzadowymi zyje sobie bezpiecznie
    Obserwuj wątek
      • h.olender Re: Wojtek F... 13.12.03, 17:40
        No cóż, Kaziu, trzeba było wracać, bo firma Wojtka F. w Chicago zbankrutowała i
        pozostał bez środków do życia. A w Polsce w międzyczasie przyznano renty
        państwowe wszystkim medalistom olimpijskim, w wysokości średniej pensji
        krajowej. Przysługują one jednak wyłącznie sportowcom mieszkającym na terenie
        Polski. Ot i cała tajemnica powrotu Wojtka F. "na ojczyzny łono".
      • mihal_04 Re: Wojtek F... 13.12.03, 20:12
        Gość portalu: kazio napisał(a):

> Wojtek zle ci bylo w Chicago?
        > Po chuj wracales do tego chorego kraju?
        > Tam tylko kazdy zlodziej z koneksjami rzadowymi zyje sobie bezpiecznie

Pan Wojtek F. dzieki swoim "rzadowym koneksjom" ma wlasnie szanse opuscic kratki

www1.gazeta.pl/sport/1,35335,1823520.html
        Jakie to smieszne, ze facet, tylko z racji swoich sportowych zaslug, jest przez
        wiekszosc z nas automatycznie wybielany. Wszyscy wiedza, ze to baba go wrobila,
        bo przeciez zloty medalista nie móglby bic malzonki. A jeli mógl, to pewnie jej
        sie nalezalo, bo to "zla kobieta byla".
        • Gość: mmm Re: Wojtek F... IP: *.math.cas.cz 13.12.03, 21:54
          Rozumiem ze przedstawiasz tylko swoje zdanie. Jezeli masz jakies dowody na to
          ze Fortuna jest winny, powinienes to zglosic. Jezeli nie masz, to tak jak
          napisalem, przedstawiasz tylko swoja opinie, bo Fortuna jeszcze osadzony nie
          jest i winy mu jeszcze nie udowodniono. Na razie sa to pomowienia. Ja tez
          teraz przedstawie swoja opinie.

Sprawa sie nie za bardzo interesowalem, ale chcac nie chcac troche o niej
          wiem, bo pelno jej wszedzie. Czytal w Dzienniku wywiad z Fortuna. Oczywiscie
          to glos jest tylko jednej strony, ale podano kilka faktow (prawdziwych
          faktow :) ). Np. to ze Fortuna zglosil sie do sadu/prokuratury sam,
          dobrowolnie. Po drugie wyslanie listu gonczego za nim to troche smieszna
          sprawa bo on sie nie ukrywal. Nie mieszkal (nie mogl, jak twierdzi) w
          mieszkaniu w ktorym byl zameldowany w czasie pobytu w USA (to w ogole dziwna
          sprawa bo niby mieszkanie ktore bylo jego ktos mu zabral i go stamtad
          wyrzucil - nie rozumiem o co tu chodzi do konca). Ktos (prokurator) tlumaczyl
          ze jesli kogos nie ma w miejscu zameldowania to automatycznie wysyla sie za
          nim list gonczy. A mozna bylo sie z nim skontaktowac (choc moze nasze prawo
          tego nie przewiduje). Na koniec, jesli jest podejzany, mozna bylo zastosowac
          lagodniejsze srodki dozoru niz areszt.

Nie wiem czy jest on winny czy nie, ale wyglada na to ze on chcialby miec juz
          ta sprawe za soba i dazy do jej wyjasnienia. To jest dla mnie pewna
          okolicznosc lagodzaca. Z tego co wiem te "rzadowym koneksje" chca po prostu za
          niego poreczyc. Chyba nie ma w tym nic zlego, o ile ktos nie szuka teorii
          spiskowych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka