Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Marcin Gortat: Potwierdzam udział w przygotowan...

IP: *.ricoh.pl 18.06.09, 09:55
    Ale się zmęczył....siedząc na ławie...:D
    Obserwuj wątek
      • Gość: Staff tani nocleg przy Hali Ludowej we Wrocławiu IP: *.chello.pl 18.06.09, 10:21
        jak by ktoś sie wybieral do Wrocławia to polecam tani hostel 5 min piechotą od
        Hali. W hostelu będzie kącik kibica z rzutnikiem grillkiem i piwkiem :)

www.4funhostel.pl - tani hostel we Wrocławiu
      • belzebub666666 Marcin Gortat: Potwierdzam udział w przygotowan.. 18.06.09, 13:41
        Na jego miejscu olałbym kadrę. Powinien lepieć odpocząć po sezonie w NBA i by dobrze przygotować się do kolejnego, a z gry dla polandii nie będzie miał żadnych profitów.
        • charlie11 Marcin Gortat: Potwierdzam udział w przygotowan.. 18.06.09, 15:12
          Nie wiem czy zauwazyles, ale sa ludzie ktorzy robia rzeczy nie
          dla "profitow". Poza tym ogranie bardzo mu sie przyda. To cos innego
          niz wchodzenie z lawki na 5-10 minut.
      • Gość: ANTYGORTAT Marcin Gortat: Potwierdzam udział w przygotowan.. IP: 188.33.13.* 18.06.09, 15:13
        "mimo zmęczenia fizycznego i psychicznego"

COOO? Przecież Marcinek grał po 4 minuty z reguły, no to się można faktycznie zmęczyć przecięzkim sezonem.
        Cóż za łaska spłynęła na polską kadrę, że nasza Gwiazda raczy przyjechać.

NIECH GAZETA WRESZCIE PRZESTANIE O NIM PISAĆ W TAK WIELKICH ILOŚCIACH!
        • Gość: wukade @ władek i Antygortat IP: *.aster.pl 18.06.09, 15:41
          Jesteście zwykłymi kmieciami i tyle...rozumiem,że nigdy nie graliście
          w kosza, ba , nie uprawialiście żadnego sportu, bo z tego co wiem,
          same treningi to też poważne obciążenie,szczeglnie podczas tak
          długiego sezonu ale może się nie znam...

• Gość: ANTYGORTAT Re: @ władek i Antygortat IP: 188.33.13.* 18.06.09, 15:50
            Najwyraźniej się nie znasz - o zmęczeniu to mogą powiedzieć zawodnicy w Pucharze Konfederacji, szczególnie drużyna Hiszpanii - jej zawodnicy grali ciężki sezon bynajmniej nie siedząc na ławce.

A i owszem uprawiam sport, więc tym bardziej wiem, że Marcinek za bardzo zmęczony w stosunku do innych raczej nie jest.

Gratuluję również bogatego słownictwa - słowo kmieć było używane w 14-15 wieku, nie słyszałem żeby ktoś tak mówił obecnie, ale może w Twoim gimnazjum się tak mówi.
            • Gość: @ANTYGORTAT Re: @ władek i Antygortat IP: 193.201.167.* 18.06.09, 16:08
              Przykra sprawa, ale Ty naprawdę jesteś kmieciem, a właściwie
              kmiotkiem.

> A i owszem uprawiam sport, więc tym bardziej wiem, że Marcinek za
              bardzo zmęczony w stosunku do innych raczej nie jest.

Nie wiem, jaki sport uprawiasz, ale wygląda na to, że ma coś
              wspólnego z pilotem i telewizorem. Skąd ta wiedza? Trenowałeś coś
              kiedyś poza otwieraniem puszki taniego piwa na fotelu, względnie
              wylewaniem żółci i leczeniem (pozornym) kompleksów na forum na czas?
              Chyba nie, bo gdybyś trenował coś nieco bardziej wymagającego
              fizycznie niż kapsle, to byś takich pierdół nie pisał.
              Poczytaj sobie, chłopczyku, jak wygląda trening koszykarski, czy to
              w Europie, czy w NBA, potem możesz pluć i tupać nóżką.

> Gratuluję również bogatego słownictwa - słowo kmieć było używane w
              14-15 wieku, nie słyszałem żeby ktoś tak mówił obecnie, ale może w
              Twoim gimnazjum się tak mówi.

Rozumiem, że w Twoim się tak nie mówi, kmiotku? xD

• Gość: wukade Re: @ władek i Antygortat IP: *.aster.pl 18.06.09, 16:21
              Nie bardzo rozumiem, co ma Puchar Konfederacji wspólnego z NBA ale
              widocznie nie dostrzegam tych subtelnych korelacji, w końcu
              najwyraźniej się nie znam. Odnoszę jednocześnie wrażenie, że z
              koszykówką nie miałeś zbyt wiele do czynienia. Jeśli interesowałoby
              Cię, w jaki sposób trenują gracze pokroju Gortata, to może
              mielibyśmy o czym gadać. Swoją drogą słowo Kmieć pasuje idealnie-
              nie jest nadmiernie obraźliwe a oddaje w pełni to, co sądzę na temat
              takich komentarzy i nicków jak Twój. Nie przepadam za F1 ani skokami
              ale myślę, że pisząc drwiące posty pod pseudonimem ANTYKUBICA albo
              ANTYMAŁYSZ sam stawałbym śmieszny.
              • Gość: ANTYGORTAT Re: @ władek i Antygortat IP: 188.33.13.* 18.06.09, 16:44
                "względnie
                wylewaniem żółci i leczeniem (pozornym) kompleksów na forum na czas?"

A Ty może nie wylewasz swoich kompleksów? Nikt Ci nie kazał polemizować z moimi postami ani mnie obrażać. Ale najwyraźniej doczepianie się do ludzi na forum to Twój sposób na pokazanie swojej przeogromnej wiedzy na temat koszykówki.

Gortat trenuje ciężko nie wątpię, jednak nie sprawia to, że usprawiedliwiałoby go to w stosunku do obowiązków kadrowych - to jest jego praca.

"Odnoszę jednocześnie wrażenie, że z
                koszykówką nie miałeś zbyt wiele do czynienia."

Żebyś wiedział, że mimo braku czasu lubię pograć w koszykówkę.
                Muszę Cię jednocześnie zaskoczyć - oglądałem 4 z 5 tegorocznych meczów finałowych NBA. Kibicowałem Lakersom.

Najwyraźniej nie zrozumiałeś również przesłania mojego pierwszego posta - nie mam nic do Gortata, dobrze że jest Polak w NBA, jednak nie jest to powód aby na każdym portalu internetowym CODZIENNIE i bez przerwy były o nim informacje, które nic nie wnoszą. Choćby tak jak ta wczorajsza. Aż taka z niego gwiazda nie jest.

"Nie bardzo rozumiem, co ma Puchar Konfederacji wspólnego z NBA ale widocznie nie dostrzegam tych subtelnych korelacji"

Korelacja nie jest taka znów subtelna, nie doceniasz się - Twój rozum powinien to ogarnąć... a może się mylę?
                Pomogę Ci - chodziło mi o to, że na przykład 5 graczy Barcelony którzy występują w Pucharze Konfederacji ma prawo mówić że są zmęczeni długim sezonem. Poza ligą krajową musieli rozegrać jeszcze całą Ligę Mistrzów oraz Puchar Hiszpanii. Gortat grający po 4 minuty w meczu koszykówki nie jest choć zbliżony do tego jak oni czują się fizycznie i psychicznie.
                • Gość: @ANTYGORTAT Re: @ władek i Antygortat IP: 193.201.167.* 18.06.09, 17:02
                  ....zieeeeeewwww....

"Najwyraźniej nie zrozumiałeś również przesłania mojego pierwszego
                  posta - nie mam nic do Gortata, dobrze że jest Polak w NBA, jednak
                  nie jest to powód aby na każdym portalu internetowym CODZIENNIE i
                  bez przerwy były o nim informacje, które nic nie wnoszą. Choćby tak
                  jak ta wczorajsza. Aż taka z niego gwiazda nie jest."

cytat za: ANTYGORTAT,

co do reszty, to...zieeeeeeeeeeewwwwwwwww
                  • Gość: @wukade Re: @ władek i Antygortat IP: 188.33.13.* 18.06.09, 17:05
                    Widzę, że poziom dyskusji Cię przerósł...
                    • Gość: @ANTYGORTAT Re: @ władek i Antygortat IP: 193.201.167.* 18.06.09, 17:14
                      nie, po prostu jesteś śmiertelnie nudny, jak jesteś takim grajkiem,
                      jak forumowiczem, to nie chciałbym być z Tobą w jednej drużynie,
                      Panie Czasem-Se-Pogram-Ale-Nie-Mam-Czasu-Choć-I-Tak-Wiem-Wszystko-O-
                      Treningu-ANTYGORTAT
                      • Gość: @ANTYGORTAT PS IP: 193.201.167.* 18.06.09, 17:19
                        coś Ci się osoby, tudzież ip pomieszały.
      • Gość: Grozza Marcin Gortat: Potwierdzam udział w przygotowan.. IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.09, 19:40
        Brawo Marcin! Dobrze, że przyjeżdżasz na turniej o ME tak jak obiecałeś i nie
        należysz do grona tych zawodników, którzy mają reprezentację w 4 literach bo
        tutaj nie da się zarobić. Jak będziesz po 30stce to będziesz miał prawo do
        wakacyjnego płaszczenia tyłka na plażach Florydy ;-)

Co do tych, którzy bełkoczą, że Gortat nie ma prawa być zmęczony. Ludzie wy
        pewnie wykitowalibyście po jednym takim treningu Gortata na siłowni. A Marcin
        systematycznie haruje tak od 2 sezonów. Zobaczcie ile on przybrał masy
        mięśniowej od momentu kiedy trafił do NBA. Marcin mówił w czasie wywiadów, że w
        dniu bez meczu trenuje po 5-6 godzin a później kładzie się spać ze zmęczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka