Gość: Puchatek IP: 195.127.215.* 30.01.02, 15:21 Czy ona to robi profesjonalnie? Chyba nie ma na cos innego czasu, albo ma caly czas leptopa przy sobie i polaczenie satelitarne.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
svenka_kelly Re: Czy Svenka dostaje pieniadze za posty? 30.01.02, 16:33 Hihi, wręcz przeciwnie. Traci je, bo nie ma stałego łącza. Ale kocha dyskusje, byle inteligentne, i stąd jej nadzwyczajna... hmm... aktywność. Pozdr. Svenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Svenka i Kocik IP: *.arcor-ip.net 30.01.02, 21:37 Svenka i Kocik to chyba te same osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Svenka Re: Svenka i Kocik IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 21:44 Nie, nie te same. Kocik to moja kumpela, ale raczej mało mnie przypomina:)) Porównaj styl wypowiedzi, mocno sie różnimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Svenka i Kocik IP: *.arcor-ip.net 30.01.02, 21:53 Styl pisania kazdy moze zmienic! Musze przyznac, ze niezle zamieszanie tu robisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Czy Svenka dostaje pieniadze za posty? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 17:13 Należałoby wezwać ją publicznie o okazania swojego zdjęcia i danych. Może wyszłoby szydło z worka (:? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Czy Svenka dostaje pieniadze za posty? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 17:22 A w ogóle to proponuję załozyć nowe forum pt Svenka. Temat rzeka , bęzie o czym pisać, zwłaszcza że nikt jej nie zna więc mozna puścić wodze fantazji... Odpowiedz Link Zgłoś
svenka_kelly O czym tu pisać? 30.01.02, 18:17 Kocik mnie zna. Chodzę z nią do klasy. A poza tym- o czym tu pisać, jestem zwykłą nastolatką, która potrafi bronić swojego zdania i stara się nikomu przy tym nie ubliżać. Ale niektórzy zdaje się nie zauważają moich starań i sami prowokują mnie do chamskiego zachowania. Ale nic z tego! Co się zaś tyczy wyglądu- nie satysfakcjonuje mnie. pozdr. Svenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: O czym tu pisać? IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 18:46 > Co się zaś tyczy wyglądu- nie satysfakcjonuje mnie. To niezbity dowód że naprawdę jesteś dziewczyną A odnośnie sportu to uważam że skoki są niezmiernie nudne a zainteresowanie bierze się jedynie z powodu sukcesów jednego człowieka.A Hannawald to bufon i zarozumialec który sieje stereotypy polaka pijaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: O czym tu pisać? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 18:51 Nastolatką ? Gdzieś mi się o oczy obiło ze masz 24 lata. Ale to nieważne. W kazdym razie zrobiłaś na tym forum karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
svenka_kelly Re: O czym tu pisać? 30.01.02, 19:04 Nie, to ellivia ma 24. Ja jestem niespełna osiemnastolatką. Ale to ciekawe swoją drogą: wszystkich zastanawia, czemu przyznaję się do tego, że kibicuję Svenowi. A co mam do ukrycia? I nikt mnie nie przekona, że Sven to bufon. Polacy sami tworzą stereotyp pijaka, ale to temat-rzeka, więc lepiej go nie zaczynajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: O czym tu pisać? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 19:11 18 lat i takie propozycje względem pana H. ???!!!!!!!!!!! (: Odpowiedz Link Zgłoś
kocik1 Re: O czym tu pisać? 30.01.02, 19:21 Aż tak ważną rolę odgrywa dla ciebie wiek?Svenka jest na tyle dojrzała i odpowiedzialna,że nie ma to jakiegoś większego znaczenia. Co do tematu Svenki to proponuje z nią czat na żywo.To jest(lub może być) inteligentna rozmowa na poziomie.Poza tym to o niebo lepsze niż nowy post na forum. Wygląd Svenki jest dość przystępny a jej osoba jest wprost porażająca .Przynajmniej jako jedna z nielicznych nie boi się mówić głośno o swoich przekonań i nie ukrywa swojego prawdziwego oblicza podążając za stadem osłów bez własnej osobowości.Oby takich ludzi było więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: O czym tu pisać? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 19:30 Ok, ok. Jestem pod wrażeniem, ale skąd te emocje. Przecież nie mam nic złego na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Re: O czym tu pisać? IP: 157.25.84.* 31.01.02, 09:13 "Przynajmniej jako jedna z nielicznych nie boi się mówić głośno o swoich przekonań i nie ukrywa swojego prawdziwego oblicza podążając za stadem osłów bez własnej osobowości.Oby takich ludzi było więcej..." Tia... A jakież to są te jej przekonania, co ? Że kibicuje Hannawaldowi i jest nastolatką? Żartujesz ? I jakież to jej oblicze ? Pisać tutaj każdy może. I wypisywać bzdury specjalnie po to by prowokować. Nie, stanowczo ani Ty ani Svenka nie przekonałyście mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
svenka_kelly Re: O czym tu pisać? 31.01.02, 16:01 Kan, sorry, ale ona (kocik) mnie zna i nie pisze o mojej osobowości tylko na podstawie forum. A w tym wypadku chyba nie chodzi o to, że kibicuję Hanniemu, tylko o fakt, że nie ukrywam swoich, często nie przyjmowanych pozytywnie przez większość społeczeństwa, przekonań. a fakt, że jestem nastolatką o niczym nie świadczy. Ale wiesz, mam niejasne wrażenie, że Ty masz do mnie jakies uprzedzenie i za każdym razem będziesz wynajdywał powód, aby się ze mną nie zgodzić. Już nawet nie chodzi o różnice poglądów, ale w ogóle Apropos: zabójczy tekst w wątku "Nowy sport". To obrzydliwe, ale strasznie smieszne. :)))))))))))) pozdr. Svenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Re: O czym tu pisać? IP: 157.25.84.* 01.02.02, 10:23 Jak już pisałem, nie mam zamiaru Cię obrażać. Nie wynajduję też jakiś powodów. Nie zgadzamy się oboje co do oceny Hannawalda. Pisałem też już gdzieś, że moim zdaniem, żadne argumenty nie docierają do Ciebie. Będziesz bronić Hannawalda do "ostatniej kropli krwi". Być może to się wiąże z Twoim wiekiem. Gdy miałem tyle lat co Ty, postępowałem chyba podobnie (broniłem np. swojego zdania o muzyce /Heavy Metal/ i każdemu kto miał coś przeciwko niej udowadniałem, że się myli). Teraz jakby z tego wyrosłem a i małżonka nie przepada za taką muzyką ( skazany jestem na słuchawki) ale pewne sentymenty pozostały. Co do postu w wątku "Nowy sport" sam się popłakałem ze śmiechu. Polecam następny mój post w tym wątku. (Może być bardziej obrzydliwie ale proponuje obejrzenie fragmentu z filmu Matrix lub parodię Britney S.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRANZ Re: O czym tu pisać? IP: *.cnet.iton.pl 30.01.02, 22:24 svenka_kelly napisał(a): > Nie, to ellivia ma 24. Ja jestem niespełna osiemnastolatką. TO TY STARA DUPA JESTEŚ!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dopostal Re: Do żony A N O R E K T Y K A svenki. IP: *.acn.waw.pl 05.02.02, 16:35 Jak mówisz(piszesz) , że Polacy to pijacy i ci coś nie pasuje to zmień obywatelstwo na NIEMIECKIE!Tam będą cię Kochać.I JESTEŚ ZDRAJCZYNIOM POLSKI!Ja uwielbiam Alborna ale wolę Małysza. Odpowiedz Link Zgłoś
hihihihi Re: Do żony A N O R E K T Y K A svenki. 05.02.02, 16:47 To ona jest jego zona? I ty takie newsy rzucasz tu za darmo??? Ale ty DURNY!!! Przeciez na takich "faktach" moglbys zrobic majatek frajerze. A tak w ogole to W Y P I E R D A L A J z Polski ty pedalska cioto co to "uwielbia" Alborna!!! JESTES ZDRAJIOM POLSKI!!!! Zmien se obywatelstwo ty zakalo jedna!!! Caly narod sie wytenrza, zeby pozytywnymi wibracjami wesprzec Adasia a ta ciota tu wypisuje ze "uwielbia" jakiegos Amerykanca!! Tfu!!! Po trzykroc tfu!!! A tak na marginesie: Polacy rzeczywiscie nie sa pijakami, powaznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luka Re: Do żony A N O R E K T Y K A svenki. IP: 195.216.121.* 05.02.02, 17:34 hihihihi napisał(a): > > A tak na marginesie: Polacy rzeczywiscie nie sa pijakami, powaznie? Ja nie jestem :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troy Re: Czy Svenka dostaje pieniadze za posty? IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.02, 08:17 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
svenka_kelly Re: Czy Svenka dostaje pieniadze za posty? 05.02.02, 14:41 Wiesz, za ten post powinnam dostac, bo siedze w Bremie, place krocie za kafejke, wchodze na forum a tu sie nic nie dzieje:((( Sorki za literowki, ale na tej niemieckiej klawiaturze sind keine polnische znaki:)))) Apropos: wkrotce zaloze watek o tym co powiedzial na temat zachowania Hannawalda wobec dziennkiarzy polskich ich niemiecki kolega po fachu. pozdr. Svenka Odpowiedz Link Zgłoś
hihihihi Re: wontek o Hannawaldzie 05.02.02, 15:07 svenka_kelly napisał(a): > Apropos: wkrotce zaloze watek o tym co powiedzial na temat zachowania > Hannawalda wobec dziennkiarzy polskich ich niemiecki kolega po fachu. A ja juz czekam i sie ciesze. Znow bedzie kogo j e b a c . Z braku nowin o prawrogu Hannawaldzie przerzucili sie teraz wszyscy na dziennikarzy GW. Dawaj ten watek ale szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luka Re: Czy Svenka dostaje pieniadze za posty? IP: 195.216.121.* 05.02.02, 17:35 svenka_kelly napisał(a): > Apropos: wkrotce zaloze watek o tym co powiedzial na temat zachowania > Hannawalda wobec dziennkiarzy polskich ich niemiecki kolega po fachu. > > pozdr. > Svenka No i co z tym wątkiem?? czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Czy Svenka dostaje pieniadze za posty? IP: 195.127.215.* 06.02.02, 15:57 a co ty takiego robisz w Bremie? Jestes na wywiadzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaśka Re: Czy Svenka dostaje pieniadze za posty? IP: 195.216.121.* 06.02.02, 17:42 Prawdopodobnie Svenka pojechała do RFN, by poszukać Svena, ale niestety.... Sven pojechał przegrać z Małyszem, więc Svenka się nudzi i dlatego tyle pisze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Svenka Oj, na feriach a nie na wywiadzie:))) IP: 213.76.12.* 08.02.02, 07:07 A tak w ogóle to już w domciu i zaraz założę wątek. Ale nie będzie kogo je.ać bo on wcale nie jest łaskawy dla Hannawalda. pozdr. Svenka Acha, tak na marginesie, do kilku chamów którzy każą mi zmienić obywatelstwo i jechać do Reichu: mam podwójne i możecie mi naskoczyć :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Oj, na feriach a nie na wywiadzie:))) IP: 195.127.215.* 08.02.02, 07:47 kiedy moge na ciebie naskoczyc i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kocik1 Re: Oj, na feriach a nie na wywiadzie:))) 08.02.02, 19:22 Ale z Ciebie Svenka fujara.Ja tu się o Ciebie zamartwiam a ty sobie spokojnie w domku siedzisz.A fe... Odpowiedz Link Zgłoś