Gość: araya IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.09, 22:45 O 11-tej będzie za to jak na patelni :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nroht Re: DPŚ na żużlu: Finał przełożony na niedzielę 18.07.09, 23:05 taaa i tego samego dnia 16-18 liga. niezbyt to chyba mądre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaroslav Re: DPŚ na żużlu: Finał przełożony na niedzielę IP: *.net.inotel.pl 18.07.09, 23:26 co zrobić? wlaśnie wrócilem z Leszna,nie bylo nadzieji. A DPŚ ma rangę nadrzędną nad ligą. Tak bywa, wiem że nie ma terminów i teoretycznie dla mojej drużyny (PSŻ) to idealne rozwiązanie, ale coż dla jednych pod górkę dla innych odwrotnie. Niemniej jednak DPŚ jest ponad ligą i mam nadzieję że jutro to odjedziemy na zloto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: DPŚ na żużlu: Finał przełożony na niedzielę IP: 213.199.218.* 18.07.09, 23:30 mieszkam w Lesznie i chyba w nocy bedze musial przygrzac ksiezyc bo cały czas pada Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_rutkowski DPŚ na żużlu: Finał przełożony na niedzielę 19.07.09, 00:56 Mądre jak mądre ale czy to jest zgodne z prawem, żeby zawodnicy jeździli dwa razy w ciągu dnia? Zastanawiam się, bo jutro odbywają się derby Unibax Toruń - Polonia Bydgoszcz, które pierwotnie miały odbyć się o 18 ale zostały przełożone na 21 żeby zawodnicy mogli dojechać z Leszna (sic!) To nie jest ani mądre ani rozsądne żeby tak ryzykować zdrowiem zawodników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matizz Re: DPŚ na żużlu: Finał przełożony na niedzielę IP: *.chello.pl 19.07.09, 02:26 W Anglii zdarzały się przypadki, że tego samego dnia dana drużyna rozgrywała 2 mecze; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoooo Re: DPŚ na żużlu: Finał przełożony na niedzielę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 09:07 ..z tym samym przeciwnikiem, mecz u siebie, rewanż na wyjeździe. Odpowiedz Link Zgłoś