Gość: lulek_san IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 23:23 Czy mielibyście ochotę czytać miesięcznik sportowy, w którym znalazłoby się miejsce dla wszystkich dyscyplin sportu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: udz Re: Magazyn sportowy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.12.03, 00:04 Ponoć za parę dni takowy sie ukaże w kioskach. Odpowiedz Link Zgłoś
michto.77 Re: Magazyn sportowy 26.12.03, 11:03 Kiedyś juz taki był. Nazywał się "Sportowiec". Jak byłem malutki bardzo mi się podobał. Ale to było dawno i nie wiem jakby teraz było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: Magazyn sportowy IP: *.rzeszow.mm.pl 26.12.03, 11:47 "Sportowiec" byl tygodnikiem,a tak w ogole to nie wiem czy sportowe pismo ukazujace sie co miesiac bedzie miec racje bytu.No chyba ,ze bedzie sie caly czas walkowac historie i wspominac dawne sukcesy i porazki.Jako pismo analizujace biezace wydarzenia sportowe nie ma szans na przebicie.Bedzie po prostu bez przerwy zdezaktualizowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek_san Re: Magazyn sportowy. Serdecznie polecam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 12:41 Pierwszy numer ukaże się pod koniec stycznia. W miesięczniku nie chodzi o przekazywanie aktualnych informacji, od tego są gazety codzienne. Przyjemnie byłoby dowiedzieć się czegoś nowego o sportowcach, ich odczuciach na spokojnie już po zdobytych medalach. Życie sportowców to ciągłe niespodzianki, może opowiedzą jakieś fajne historie, których nie przeczytamy w PS. Wywiady muszą być wyczerpujące, prawdziwe, a nie jak to często bywa, przekręcone, podsłuchane, bez autoryzacji sportowców. Serdecznie polecam! Widziałem numer "0" całkiem przypadkowo i uważam, że znajdzie grono wiernych czytelników. Odpowiedz Link Zgłoś