kowall 04.08.09, 12:27 Gratulacje, drużyna FC KLAPKI id 2 w konkursie PS ID 1 ma główny programista gry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dejv Re: Prezes t-clapek numer 2 04.08.09, 12:51 a mozna sprawdzic gdzies kolejnosc ?? o co chodzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Prezes t-clapek numer 2 04.08.09, 12:53 Chodzi m.in. o to, ze w razie rownej liczby punktow, identycznego skladu i kapitana druzyny, w koncowej klasyfikacji decyduje "kolejnosc zgloszen", czyli t-clapek jest nr 1 wsrod graczy i ma dobra pozycje wyjsciowa do nagrody ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Prezes t-clapek numer 2 04.08.09, 12:54 dejv napisał: > a mozna sprawdzic gdzies kolejnosc ?? o co chodzi ?? w adresie przeglądarki ostatnia liczba to ID Twojego teamu na którym się znajdujesz. To tylko numer w bazie - nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
dejv Re: Prezes t-clapek numer 2 04.08.09, 12:55 Hmmm tylko numer w bazie ale rozumiem ze ten numer to kolejnosc zgloszenia marwi ?? ktora przeciez przy rownej ilosci pkt ma znaczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Prezes t-clapek numer 2 04.08.09, 12:59 dejv napisał: > Hmmm tylko numer w bazie ale rozumiem ze ten numer to kolejnosc zgloszenia marw > i > ?? ktora przeciez przy rownej ilosci pkt ma znaczenie :) no tak - czym niższy tym szybciej założona drużyna. Odpowiedz Link Zgłoś
memor Re: Prezes t-clapek numer 2 04.08.09, 18:00 A zdarzyło się tak kiedyś,że ktoś miał w grze po całej rundzie równą ilość punktów? Wiem,że tak było w Ligach Prywatnych jak Liga Browarów wygrała 2 sezony temu;)Wtedy liczyła się kolejność zgłoszenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
t-clapek Re: Prezes t-clapek numer 2 04.08.09, 18:37 Jak można było tego nie zauważyć? Poprzednie 2 edycje kończyły się w ten sposób, że o 30 tysiącach decydowała kolejność zgłoszenia... Odpowiedz Link Zgłoś
dejv Re: Prezes t-clapek numer 2 04.08.09, 21:40 a ile razy w pucharach sa remisy...ale jak tyo clapek zrobiles to ja nie wiem ;] mi sie wydawalo ze jestem mega szybki a 335 w koncu skonczylem ;] swoja droga dobrze wiedziec ze taka liczba sie pokazuje.Wczesniej o tym nie wiedzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
t-clapek Re: Prezes t-clapek numer 2 04.08.09, 21:53 "Mój" numer to 250, a jednak jakby pierwszy, czyli Ty jesteś 86 ;) Odpowiedz Link Zgłoś