worekkartofli Re: Mam Małeckiego na kapitana 07.08.09, 21:51 Piątka ja też go mam :] Hehe. Gorzej że Ptaka na bramce :] Odpowiedz Link Zgłoś
adeko1 Re: Mam Małeckiego na kapitana 07.08.09, 22:11 O 17.40 SPRZDALEM PIĄTKA i kupilem T. Nowaka Na kapitanie mam MAlka Odpowiedz Link Zgłoś
worekkartofli Re: Mam Małeckiego na kapitana 07.08.09, 22:14 Piatka w sensie przybij Piatke :] Mam małeckiego na kpt :] Odpowiedz Link Zgłoś
memor Re: Mam Małeckiego na kapitana 07.08.09, 22:16 Nie podniecaj się tak.Też go mam w składzie a jak dobrze pójdzie to mój kapitan też strzeli jutro 2 gole;P A kolejkę i tak wygra osoba,która ma w składzie graczy Lechii ;p To już raczej przesądzone.... Natomiast moge Cię zaproisić Cię do naszej ligi prywatnej z nagrodami;p Odpowiedz Link Zgłoś
puri1 Re: Mam Małeckiego na kapitana 07.08.09, 23:08 A ja mam cały skład Lechi w jednej drużynie i mam 37miejsce ;p alew mam też skład gdzie z dzisiejszych meczów mam tylko Nowaka, Małeckiego i Marcelo Nowak(c) i za 3 piłkarzy tylko mam prawie 50pkt :D Odpowiedz Link Zgłoś