Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Psyche Adama Małysza

IP: *.lanet.wroc.pl 01.01.04, 16:20
    Ciekawe dlaczego zwolniono poprzedniego psychologa? I czy ten
    młody "wykształcony" nie na rozrabiał. Wydaje się że Adam Małysz znów ma
    problemy ze swoją wiarą no cóż i tak bywa.
    Obserwuj wątek
      • Gość: dino Re: Psyche Adama Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 16:33
        najlepiej by było gdyby tego starego zatrudnili przed olimpiadą w Turynie,może
        po takiej przerwie coś by się tam Małyszowi przypomniało w głowie,jak jakiś
        stary film...
        • Gość: asd Re: Psyche Adama Małysza IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.04, 18:23
          Zwolnił go Włodarczyk - prezes PZN. Ten co chciał zatrudnić Hessa i zbudować
          Mamuta w Zakopcu. CZyli pojeb. Na pohybel
          • Gość: Ja Re: Psyche Adama Małysza IP: *.lanet.wroc.pl 02.01.04, 12:56
            Ciekawe kim jest ten gość nigdy go nie widziałem ktos z rodziny :P?
            • Gość: asd Re: Psyche Adama Małysza IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.04, 17:52
              To taki idiota co gdy Tajner został trenerem zakrzyknął; "Koniec świata!
              Sklepikarz z Wisły trenerm kadry." Potem postawił świetlówki na Krokwii za 2
              mln Pln zabrał sie do projektowania skoczni mamuciej, zwolnił Blecharza z
              Zołądziem a potem zabrał sie do zatrudniania Reinhardta Hessa w charakterze
              drugiego trenera naszej kadry. Ostatnio zerwał kontrakt z Tensonem - ten domaga
              sie 200 000 odszkodowania. DEBIL!!!!!!
              On wszystko rozpierd... li. Zaczął od Małysza - skończy na całym narciarstwie.
              Juz dzis nie mamy zadnego biegacza czy biegaczki że o alpejczykach nie wspomnę
              • Gość: Ja Re: Psyche Adama Małysza IP: *.lanet.wroc.pl 03.01.04, 11:42
                No to żeczywiście zaczyna być ciekawe:P
                • Gość: Ja Re: Psyche Adama Małysza IP: *.lanet.wroc.pl 03.01.04, 11:43
                  Oczywiście miało być rzeczywiście :P
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka