Gość: weronika IP: *.3.pl 21.10.09, 23:59 Zapraszam do skorzystania z moich usług.wykonuję manicure,pedicure,tipsy (zel,akryl) u klientki w domu. duze doswiadczenie. dojazd gratis.Serdecznie zapraszam 691-945-598 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kartopaka Re: manicure,pedicure,tipsy 23.10.09, 09:46 Jaki jest koszt zrobienia akrylu i pozniejszych uzupełnień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: manicure,pedicure,tipsy IP: *.3.pl 26.10.09, 22:06 zalozenie paznokci akrylowych lub zelowych naturalnych 100 zl ,french 120 zl a uzupelnienie 60 zl, french 70 zl. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kartopaka Re: manicure,pedicure,tipsy 30.10.09, 18:25 Jestem zielona w tym temacie. Nie chce mieć szponów tylko naturalnie wyglądające paznokcie. Moje raczej nie są piękne i są łamliwe. Chce mieć frencz. Tak żeby wyglądy ładnie, zadbanie i elegancko, ale nie chce też zniszczyć sobie naturalnej płytki paznokcia. Jak wygląda pielęgnacja takich paznokci- np wycinanie skórek? Co mi Pani poleca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: manicure,pedicure,tipsy IP: *.warpol.net 12.11.09, 10:22 paznokcie zawsze wykonuje pod preferencje klientki. jezeli chodzi o wycinanie skorek to odbywa sie to tak jak przy naturalnych paznokciach. jezeli sa jakiekolwiek pytania prosze dzwonic 691-945-598 z przyjemnoscia rozwieje kazde watpliwosci i odpowiem na kazde pytanie. pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: manicure,pedicure,tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 11:30 Chcę zrobić porządny , profesjonalny pedicure i mieć pewność, że niczego nie złapię z powodu brudnych narzędzi. Gdzie mogę w Wesołej i okolicy liczyć na solidny zabieg? Odpowiedz Link Zgłoś