GoĹÄ: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.16, 10:28 witam mam dwa kominy do zrobienia, demontaż starych oraz postawienie nowych z klinkieru może ktoś zna jakąś dobrą firmę ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kari.nak Re: kominy 17.05.16, 19:13 Najlepiej postaw na komin systemowy z ceramicznym wkładem. Są solidne, trwałe i posłużą Ci wiele lat. Z systemów kominowych sprawdź co oferuje BRATA. Mają systemu do odprowadzania spalin z różnych paliw więc pewnie coś dobierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcin79 Re: kominy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.07.16, 14:42 Ja również zdecydowałem się na komin systemowy. Jestem z niego bardzo zadowolony. Doradźcie mi tylko jaką nasadę kominową wybrać einstel.pl/nasady-kominowe . Teść doradza mi zwykłego strażaka jednak zastanawiam się czy nie lepsza byłaby nasada obrotowa. Ma ktoś którąkolwiek i mógłby napisać jak się sprawują? Odpowiedz Link Zgłoś
alyza987 Re: kominy 27.01.23, 22:57 Ze swojej strony polecam systemy kominowe od www.henitom.com Super kontakt z firmą a sam system bardzo solidny. Odpowiedz Link Zgłoś