Dodaj do ulubionych

żłobek Hiacyntowy Dom

IP: *.kpn.net 29.09.11, 14:03
Witam, chciałabym zachęcić młode Mamy do skorzystania z oferty nowego miejsca, gdzie można oddać pod opiekę swoje pociechy. W Hiacyntowym Domu (ul. Szeroka, Wesoła-Zielona) jest super atmosfera i bardzo sympartyczna kadra. Ciocie są "z powołania", a samo miejsce kameralne i przyjazne dzieciom. mój synek dobrze się tam czuje i miło spędza czas. naprawdę warto. polecam!
Obserwuj wątek
    • ew.a.g Re: żłobek Hiacyntowy Dom 02.11.11, 18:20
      Ja również polecam,miejsce sprawdzone.Nasza mała tam chodzi ma 20 miesiecy i bardzo lubi to miejsce wręcz nie chce wracac do domku :]
      • Gość: An Re: żłobek Hiacyntowy Dom IP: *.xdsl.centertel.pl 02.11.11, 21:45
        Skoro tak, to bardzo proszę o namiary. Może jest jakaś strona internetowa?
        • kinka-inka Re: żłobek Hiacyntowy Dom 05.11.11, 10:22
          Zapraszamy na stronę www.hiacyntowydomek.com.pl
          pozdrawiam
          • hiacyntowydom Re: żłobek Hiacyntowy Dom 05.11.11, 20:03
            Dziękuję Mamie Antosia i Mamie Marcysi za mile słowa o naszym Hiacyntowym Domku.
            Cieszę się, że możemy dbać o rozwój Państwa Dzieci i że One dobrze z nami się czują.
            To dla nas ważna informacja zwrotna i potwierdzenie, że warto dla Nich i dla Państwa radości...
            Serdecznie pozdrawiam.
            Małgorzata Murawska - Pruszkowska.
            • Gość: mama Re: żłobek Hiacyntowy Dom IP: *.torun.mm.pl 11.09.13, 18:20
              atmosfera idealna jak pisza Panie na tym forum, ale mnie niepokoiło to, że moje dziecko niechętnie uczęszczało do żłobka i skarżyło się na jedną z pracujących tam pań.
              • Gość: biedron Re: żłobek Hiacyntowy Dom IP: *.pg.com 07.10.14, 16:34
                Moje dziecko tam uczęszczało, każde przyjście do żłobka to płacz dzieci. Duża rozbieżność wiekowa i traktowanie dzieci jednakowo. Po zmianie żłobka na prywatny, dziecko nie płacze rano gdy jest oddawane, śpi kiedy chce mu się spać i jakoś nie płacze jak mnie widzi gdy je odbieram. Coś nie do końca tam działa jak powinno....
                • Gość: bezstronnik Re: żłobek Hiacyntowy Dom IP: *.play-internet.pl 30.11.14, 21:38
                  Rozpiętość wiekową i wielkość pomieszczeń w niepublicznych żłobkach reguluje ustawa. Placówkę zatwierdza Straż Pożarna i Sanepid, a ewidencję prowadzi miasto. Wszystkie te instytucje sprawują również kontrolę nad żłobkami. Jeżeli żłobek funkcjonuje to znaczy, że spełnia standardy ustawowe i nie ma nad czym dywagować. A niezadowolenie zazwyczaj wyrażają rodzice, u których wykryto rażące zaniedbania lub nadużycia w wykonywaniu władzy rodzicielskiej i jedyną formą odreagowania jest publiczne kształtowanie negatywnego wizerunku placówki
    • Gość: ZOŁZA Re: żłobek Hiacyntowy Dom IP: 91.235.239.* 23.10.14, 11:28
      Nie polecam tego żłobka, małe pomieszczenia, opiekunki robią dosłownie to co rozkaże właścicielka. Wiem bo straciłam przez te kobiety bez sumienia dwoje dzieci.

Jeśli nie chcecie stracić swoich nie zapisujcie swoich tam.
      • Gość: gość Re: żłobek Hiacyntowy Dom IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.10.14, 13:43
        Co oznacza stwierdzenie "straciłam dwoje dzieci"?
        • Gość: gosc Re: żłobek Hiacyntowy Dom IP: *.play-internet.pl 21.07.15, 22:06
          Panie wymyslily podejzenie seksualne dziecka i zarzucily zaniedbywanie !!
          • Gość: adagada Re: żłobek Hiacyntowy Dom IP: *.184.130.208.ipv4.supernova.orange.pl 26.05.18, 06:29
            Dzień dobry,

Czy moglaby Pani opowiedzieć więcej o tej sprawie? Znalazłam tylko artykuł: www.usopal.pl/publicystyka/5510-handel-dziecimi-w-iiirp-bogus-masli.
      • Gość: Diana Re: żłobek Hiacyntowy Dom IP: *.pesel2.mswia.gov.pl 19.06.23, 10:51
        Jak potoczyła się sprawa ? Do czego posunęła się właścicielka ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka