moniuszko1 17.04.04, 21:03 Byliście na basenie w Wesołej? Jak tam jest? Czy są tam zajęcia dla niemowlaków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madamek1 Re: Basen w Wesołej 18.04.04, 09:19 Cześć Moniuszko, oczywiście, że są zajęcia dla niemowlaków ale dopiero półrocznych. Dla nas to w sam raz, bo będzie już ciepło i dzieci nie będą narażone na zbyt duży szok termiczny. W/g mojego rozeznania grupy są max. 10 osobowe (tzn. 10-coro dzieci + rodzice), czas trwania zajęć 30 min./ cena na dziś to 300 zł, ale w każdej chwili może się zmienić, bo teraz ruszyła dopiero pierwsza edycja zajęć i chca sie zorientować jaka bedzie frekfencja, cena obejmuje 15 zajęć. Zajęcia odbywają sie w soboty w godz. 11:00, 11:30, 12:00. Naukę pływania prowadzi jedna z prekursorek tego typu zajęć w polsce p. Bożena Borys. Jeśli chcesz dodatkowych info. to podam Ci je na naszym forum, może skorzystają jeszcze jakieś mamy z sąsiedztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.milosnik Re: Basen w Wesołej 18.04.04, 12:31 madamek1 napisała: > Gloria ur. 28.12.2003 r. > Mam już 10 tygodni Czy Glorii nie nudzi się mieć od ponad miesiąca ciągle 10 tygodni i ani jednego więcej? ;-))) Wiem, że panie i panienki są zawsze młode, ale żeby w tym wieku ukrywać swój wiek??? Poźdlawiam Stary Miłośnik Odpowiedz Link Zgłoś
madamek1 Re: Basen w Wesołej 20.04.04, 08:43 stary.milosnik napisał: > Wiem, że panie i panienki są zawsze młode, ale żeby w tym wieku ukrywać swój > wiek??? No cóż chyba będziemy musiały zrobić jakąś wiosenną sesję fotograficzną specjalnie dla Starego.Miłośnika. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.milosnik Re: Basen w Wesołej 20.04.04, 17:35 madamek1 napisała: > No cóż chyba będziemy musiały zrobić jakąś wiosenną sesję fotograficzną > specjalnie dla Starego.Miłośnika. Może na 20 tydzień (16 maja)? Czekam z utęsknieniem i pozdrawiam/poźdlawiam :))) Stary Miłośnik Odpowiedz Link Zgłoś
moniuszko1 Re: Basen w Wesołej 18.04.04, 18:23 Dzięki za informację. Pewnie skorzystamy, bo Radzia trzeba trochę oćwiczyć (leniuch z niego). Szkoda, że dopiero od pół roku, wtedy ponoć dzieci zatracają naturalny odruch nienabierania powietrza pod wodą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
madamek1 Re: Basen w Wesołej 20.04.04, 08:39 W Warszawie jest kilka basenów, które prowadzą grupy nawet od 3 msc. Musisz się zorientować gdzie (przypuszczam, że na u. Potockiej alenie jestem na 100% pewna) Ja niestety też jestem zbyt leniwa na takie wycieczki, z Wesołej na Żoliborz - beze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś