peteen 01.01.04, 03:49 ja, obcy, wam to muszę uświadamiać... ps. a o kim to tak piszę, o kim ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wawerka_vel_wawerka Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 01.01.04, 09:37 Ze skarbami bywa różnie, albo "wykopuje się", albo "zakopuje"? Szanowny "obcy", dosyć to ryzykowne dla ...:) pozdrawiam:) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 02.01.04, 22:52 peteen napisał: > ja, obcy, wam to muszę uświadamiać... > > ps. a o kim to tak piszę, o kim ? wiedzą wiedz, tylko sie "wstydza" :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Market co to zgadywać Wawerka rulezzzzz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 00:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: co to zgadywać Wawerka rulezzzzz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 10:00 wawerka to przekupa bazarowa cierpka i niezośna zapyziała baba,która sieje demagogie na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: co to zgadywać Wawerka rulezzzzz. 08.01.04, 10:07 o przepraszam, nie przekupa, nie należe do fanów Zygara i samoobrony to jest twoja domena, brak argumentów i inwektywy;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama-wiesz-kto Re: co to zgadywać Wawerka rulezzzzz. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 15:58 no pewnie, ze wawerka... tajemnicza kobieta o wielu obliczach... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: co to zgadywać Wawerka rulezzzzz. 13.01.04, 17:39 "aj noł, aj noł" toż dopiero "suprajz" :)(: Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 14.01.04, 00:35 Oooo, witamy Kraków !! Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 14.01.04, 08:48 no kto by pomyslal ??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 14.01.04, 09:57 Zbyszku,dzieki, poczekaj na real. :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 14.01.04, 10:21 tym chetniej witam, ze to wpis nr 12000... tak se wpadlem (a moze zostane na dluzej ?) wawerka o wielu obliczach to zaiste niezwykla osoba... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 14.01.04, 10:31 który mój, czy Twój, a zresztą, jakie to ma znaczenie, zostań, zostań, zanim niektórzy "kochający inaczej" dokonają na mnie linczu. zaiste, zaiste:))) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 14.01.04, 10:38 mial byc moj, ale jedna taka tutaj produkuje tych postow tony... ;c) ps. rece precz od wawerki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 14.01.04, 10:58 peteen napisał: > mial byc moj, ale jedna taka tutaj produkuje tych postow tony... > ;c) next time:))) > > ps. rece precz od wawerki !!! nie wszystkie, nie wszystkie:))) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 14.01.04, 11:01 Rece ???? troche realu tu wietrze!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 14.01.04, 11:08 nic na ten temat nie wiem, wirtualne rece, wirtualne :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 14.01.04, 11:14 ...aha.... wirtualne.... mmmmm moze i to wlasnie mial na mysli.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 14.01.04, 11:18 zapewne, zapewne.:)))))), chociaż z drugiej strony kto to wie?:) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 14.01.04, 11:57 bo tak z drugiej strony patrzac.... do Takiego SKARBU... z ręcamy jak od... klawiatury ??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 14.01.04, 12:12 ręce od klawiatury, dlaczego nie, na pewno są delikatne i bardzo sprawne:))) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł W Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 08:01 Wawerka, co sie z Tobą dzieje, kto przytepił Ci pazury! Jakaś inna jesteś, to mi sie nie podoba:( Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 17.01.04, 13:51 Przybyło mi lat i wąs mi posiwiał.:) i wzrok nie ten, szkoda słów:))) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
simchat Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 20.01.04, 17:36 Wpadłem na FWawa, niezła jazda. Nastepnym razem wpadniemy razem Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 20.01.04, 19:45 Bez przesady...takie tam "igry", Ciebie utrafic miedzy wojazami, nigdy bym wtedy nie mogła "wojować", :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
simchat Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 21.01.04, 22:50 diabeł,czyś kobita,alllllbo jedno idrugie. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Żałosne. 21.01.04, 08:45 WIększość postów w wątku chwalącym rzekome zalety wawerki wpisała sama wawerka. Pogratulować skromności. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w "szanuje" twoje zdanie, tylko pojąc nie mogę po co 21.01.04, 11:13 w takim razie szwendasz sie za tak żałosną Wawerka, to jakiś masochizm, czy samotnosc netowa ci doskwiera? ;P Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: "szanuje" twoje zdanie, tylko pojąc nie mogę 21.01.04, 11:26 Dzielę się swoimi odczuciami z innymi forumowiczami. Po to jest forum. A tak w ogólenie jestem tu dla ciebie, tylko dla pragi południe. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w ekshibicjonizm? Beauty plays the clown!... 21.01.04, 11:49 Szalom! Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: ekshibicjonizm? Beauty plays the clown!... 21.01.04, 12:47 Pewnie nie wiesz, więc cię poinformuję. Poza bielą i czernią istnieje jeszcze mnóstwo odcieni szarości. ps Nie umiem po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
misio_misio Niekonsekwentna Wawerko, 21.01.04, 12:56 coś mi się wydaje, że wietrzysz jakąś niedużą zadymę. Jak to się ma do forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=292&w=9739094&a=10277991 pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Misiu, wybacz to z Miłosierdzia... 21.01.04, 13:46 Wiesz trzeba pochylić się na istotami, które tego potrzebują. Moze nikt jej nie kocha ,i nie lubi, chciałaby do nas, do Wawra może przygarnąc? No dobrze, "chwatit". Przyjęła się jak "czarna ospa" Ale dzięki temu watek mnie poświecony zawsze na "górze" :))) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
misio_misio Re: Misiu, wybacz to z Miłosierdzia... 21.01.04, 13:51 Jesteś wiedz gotowa przyjąć totalną negację w zamian za "BYCIE NA GÓRZE"? No proszę, zmierzasz w stronę komercji. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Misiu, wybacz to z Miłosierdzia... 21.01.04, 14:02 Nie ja pierwsza, takie czasy... Głeboka to myśl, co? A tak poważnie , Misiu znasz mnie, zadnej komercji i uległości, no chyba, że trafi sie ktoś wart grzechu, ale to nie ten przypadek. :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w a propos na "górze", oczywiście są sytuacje,... 21.01.04, 14:03 gdzie zdecydowanie wolę odwrotnie... :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
misio_misio Re: Misiu, jesteś jakiś pruderyjny, czy co?... 21.01.04, 15:00 I owszem, po części... Futerko zwłaszcza jest pruderyjne (?), bo reszta raczej "czy co" Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Misiu, jesteś jakiś pruderyjny, czy co?... 21.01.04, 15:04 Jesteś zagadkowy Misiu, bo to oznaczało by, ze masz "ruchome futerko":))) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
misio_misio Re: Misiu, jesteś jakiś pruderyjny, czy co?... 21.01.04, 15:09 Już tą kwestię kiedyś omawiałem. Chyba przy okazji jakiegoś koncertu? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Misiu, jesteś jakiś pruderyjny, czy co?... 21.01.04, 15:15 Pamiętam, na koncercie pozbywasz sie pruderii:) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
misio_misio Re: Misiu, jesteś jakiś pruderyjny, czy co?... 21.01.04, 15:19 Byłem przez chwilę w Wesołej. Nasi sąsiedzi też mają śmiesznie. Tam zarząd spowiada się w sądzie. To awansuje sąsiednią dzielnicę do ekstraklasy. Wawer przy nich jest cichy i spokojny.;( Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Misiu, jesteś jakiś pruderyjny, czy co?... 21.01.04, 15:23 Misiu, ja już mam dosyć horrorów, byłam dziasiaj w Olsztynie, było pieknie, bo Olsztyn jest piekny, śnieg, słonko......ach. coś dla równowagi, mowisz Wesoła? :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Misiu, jesteś jakiś pruderyjny, czy co?... 21.01.04, 17:01 w_v_w napisał: > byłam dziasiaj w Olsztynie, > było pieknie, bo Olsztyn jest piekny, Wawerko, w Olszynie piękny jest Piękny Olsztyn, SP 7 , Dobra wiara, Dobranoc kilka innych wątków. Pozostałe są poświęcone prezydentowi tegoż miasta lub pośrednio związane z jego osobą - i zgoła niepiękne. To miasto jest piękne widokami, przyrodą, ludźmi (forumowiczami zwłaszcza)ale niepiękne stylem i metodami rządzeniem nim. To też horror w czystej postaci, Olsztyn sobie na to nie zasłużył... :( Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Misiu, jesteś jakiś pruderyjny, czy co?... 21.01.04, 21:41 Andulka, Wawerki nie znasz byłam "oczami wyobraźni" jak przeczytałam posta jednego Forumowicza, o którym zapewne myslisz. Godzina 00.00 sie zbliża... :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: :-) 22.01.04, 10:15 Chyba sie wzruszylem..... ;-) chwala nas!!!!? Dziekuje w imieniu Olsztyniakow, i jego optymistycznych mieszkancow! :-) Nic nie ujmujac innym miejscowosciom mysle ze Olsztyn jest na forum mimo wszystko mniej napastliwy. Moze to dobrze moze to zle... nie wiem. Ja wole rozmawiac przyjaznie i patrzec optymistycznie. Pozdrowka! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: :-) 22.01.04, 10:32 Poczekaj, jeszcze wszystko przed Tobą, ale trenuj:))) wzruszenia:))) Pozdrówka:) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: :-) 22.01.04, 11:22 Czujna jak wazka! masz kompa w pierscionku? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: :-) 22.01.04, 16:50 Zamiast konkurowac, nawiązmy współprace. Zacznijmy od Martini... :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
simchat Re: :-) 22.01.04, 18:23 Wawerka, co z Tobą? Znasz Ustawę o wychowaniu w trzeźwości? A jak on jest nieletni? Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.04, 22:15 Ma być mieszane czy wstrząśnięte? A tamtych amatorów lepiej odstaw do domu. Ja jestem 007! Czyli mam specjalne uprawnienia. Czy oni wiedzą jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: :-) 22.01.04, 23:56 Przede wszystkim ma być...:) "Każdemu wolno kochać to miłości słodkie prawo..." :) Wawerka - Rano i wieczór napar z koperku. W przepadkach ciężkich okładanie kijem, który jest wszak rodzajem, że tak powiemy ziela stwardniałego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 00:06 Wyraźnie sugerujesz tango! Tango i Casch? Czy bez...? Pardon, ustaliliśmy, że to będą róże. -:)) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: :-) 23.01.04, 00:20 Oczywiście,że tango, czyż to nie jest najbardziej... Czy bez...troche inna pisowania, ale ustaliliśmy kosz róż:) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 00:40 No wiem, wiem, cash, literówka! Podobnie jak nie pisowAnia tylko pisownia! Chyba, ze chodziło Ci o plisowanie - spodnica??? Miało być bez! Aha! Róże, zapomnialem. Słuchaj, czy zawsze musisz być upierdliwa? Psujesz zabawę! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: :-) 23.01.04, 00:47 Jaką zabawe, ja myślałam,że to na poważnie! prosze wyjaśnij mi to "zawsze", to nie chodzi o literówkę tylko konkret;) ale niech bedą róze. Cieszysz sie? :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: :-) 23.01.04, 07:19 Letni, nie letni... martini chetnie: bianco, rosso, rose, czy bitter? nie musi byc wstrzasniete... wystarczy ze ja jestem... zmieszany! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: :-) - martini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 10:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12248&w=7890774 Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: :-) - martini 23.01.04, 11:30 Onyxie, jesteś niesamowity:)) myśle o takim zestawie: Martini i Tango! Martini, pocłaunek miłosny, Tango "najwyższa forma gry wstepnej" :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: :-) 23.01.04, 11:12 Bianco zdecydowanie:))) nie musi, wystarczy:))) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
peteen matko kozłowska... 23.01.04, 12:39 a ja chciałem tylko napisać, że fajnie jest mieć taką "trzymającą w kupie" forum wawerskie duszyczkę... a tu już i alkohol (w dodatku fe niedobry), i j_karolak osobiście... czuję się jak franek dolas, ktoren niechcący rozpętał II wojnę światową... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: matko kozłowska... 23.01.04, 14:31 peteen napisał: > a ja chciałem tylko napisać, że fajnie jest mieć taką "trzymającą w kupie" > forum wawerskie duszyczkę... I dobrze napisales... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: matko kozłowska... 23.01.04, 15:05 peteen napisał: > a ja chciałem tylko napisać, że fajnie jest mieć taką "trzymającą w kupie" > forum wawerskie duszyczkę... duszyczka materializuje się, czy masz wyrzuty sumienia w związku z tym? > a tu już i alkohol (w dodatku fe niedobry), w Twoich stronach wyraziłam ubolewanie z powodu niemożności przybycia na "grzańca", jak wiemy "grzańca z Martini sie nie robi. i j_karolak osobiście... no coż "jaki jest koń, każdy widzi" > czuję się jak franek dolas, ktoren niechcący rozpętał II wojnę światową... A jakie przewidujesz zakończenie "tej" wojny? Peteenie opiekuj się tym wątkiem, wszak Ty jestes sprawcą... :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: matko kozłowska... 24.01.04, 17:32 Tak, tak ... o skarb trzeba dbac... i go pilnowac! ...lub mnozyc! ... kiedys polegalo to na zakopaniu do gleby dla potomnych! teraz, a juz szczegolnie w tym wypadku ODRADZAM! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: matko kozłowska... 24.01.04, 17:45 O to mi chodziło,zebyś zostawił na chwilke "O" i odwiedził mnie. W Wawrze cieplej, a już na jutro zapowiadają ukrop, szczególnie wieczorem.:))) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: matko kozłowska... 24.01.04, 17:53 Zartujesz? Futra do szafy? Przeciez mamy zimna zime!!! no chyba ze Ty masz inne informacje na ten temat! Chyba zajze na chwilke... moze na Bukowskiego? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: matko kozłowska... 27.01.04, 09:20 ??? Jest taki gosc... na Goclawiu! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł W Re: matko kozłowska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 15:54 tak "trzyma w kupie" przeważnie Forumów pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł W Re: matko kozłowska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 15:54 tak "trzyma w kupie" przeważnie Forumów pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł W Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 15:48 Jakiś klej ma w sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
simchat Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 02.02.04, 20:34 Gdzieś Ty sie ukryła??? Do pracy Cie zagonili??? @dla Ciebie!!! pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
faalaa Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 02.02.04, 20:41 Skarby się zakopuje w ogródku Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 03.02.04, 09:13 ...i odkopuje po latach... -albo i nie! :-) Mysle ze nie z NIA te numery... Myslicie ze Wawer (lub Wawerka) da sie zakopac??? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 03.02.04, 09:35 Ty jeden to wiesz:))))) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zakompleksiony Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 03.02.04, 10:42 Pięknie dbasz o to, by wątek o Tobie był zawsze na górze. Nie uważasz, że to trochę żenujące? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 03.02.04, 11:11 Hej! Zakompleksiony! gdzie jest Twoj watek? (o Tobie) to tez podciagniemy!!! :-) Trzeba sie pozbywac kompleksow!!! (zeby bylo miejsce na nastepne!!!) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 03.02.04, 11:18 :))))) byłam w "O" Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: nawet nie wiecie jaki tu macie skarb... 03.02.04, 11:41 Ja tez!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Do Peteena...:) 22.02.04, 14:33 Na skarb trafiono przypadkiem interesejąc sie "gruntami wawerskimi", w chwili obecnej wystawiony na próbe czasu, niebawem odzyska "blask"... :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
peteen otóż... 23.02.04, 13:07 "przyszłem wczesniej, gdyż nie miałem co robić..." jak wawerki braknie - to forum padnie, zwłaszcza w kalesonach... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: otóż... 24.02.04, 06:12 "zasadniczo- nie... to znaczy- tak..." :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: otóż... 24.02.04, 12:51 Jak na razie to mamy forum o wawerce. Wawerka opluwa nie mających racji, wawerka gani, wawerka wyśmiewa, wawerka podnosi do góry wątek-pean na jej cześć. Jak nie będzie wawerki to rzeczywiście nie będzie już tak samo. Oby! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: otóż... 24.02.04, 14:30 a o kim ma byc w Wawrze o karolaku ...żalosne Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: otóż... 24.02.04, 14:59 Wydac noze? ... a moze wystarczy porownac kto i co pisze... Watek na czesc?? jesli warto to czemu nie? zazdrosc przez pana(ą)przemawia... Nie sztuka zepsuc, sztuka jest stworzyc! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: otóż... 25.02.04, 18:41 Swiat należy do twórców, nie malkontentów, na szczeście... pozdrowionka dla Pieknego... :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: otóż... 26.02.04, 09:37 Jak zwykle nie zapominasz by wątek podbić do góry. Najgorsze, że nie widzisz w tym nic niestosowengo. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: otóż... 26.02.04, 09:41 taktu i finezji ucze sie od karolaka W@W3R|<@ RuL3zz Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: otóż... 26.02.04, 10:57 ..to on mnie wybrał,widac nikt go nie chce zatrudnic... Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: otóż... 26.02.04, 11:38 No i przez te sprzeczki dotarliscie do seteczki. Moze juz dosc? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: otóż... 26.02.04, 12:42 Ja się nie spieram. Ja nieproszony pouczam. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w ...ne sus Minervam doceat... 29.02.04, 07:14 i to by było na tyle... Ps Prosba: karolak, nie podbijaj juz tego wątku... Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: ...ne sus Minervam doceat... 01.03.04, 09:27 Nie muszę. Sama robisz to wyśmienicie. Zamiast skomentować od razu - lepiej poczekać trzy dni - wątek znowu jest na górze. Odpowiedz Link Zgłoś