postomaniac 03.01.12, 15:26 Jaki program polecacie do konwersji plików graficznych ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorger Re: Program do konwersji plików 17.01.12, 09:52 Zdecydowanie polecam IrfanView + pluginy. Prostu w obsłudze, bardzo efektywny oraz darmowy (do zastosowań niekomercyjnych). Szczerze mówią dla mnie jeden z podstawowych programów instalowanych zaraz po instalacji Windows'a. Odpowiedz Link
wladca_malp Re: Program do konwersji plików 24.01.12, 16:57 Ja polecam XnConventer ,to bardzo dobry program do konwersji plików graficznych ,jest bezpłatny i oferuje wiele możliwości. ---- Tusze, tonery, ksero, regeneracja, napełnianie, poligrafia.TANIO! Odpowiedz Link
1gazeta101 Re: Program do konwersji plików 16.05.13, 15:09 Ja też polecam program XnConventer. Jest naprawdę dobry i prosty w obsłudze. A najważniejsze jest że jest darmowy. Odpowiedz Link
ewcad Re: Program do konwersji plików 23.07.13, 16:08 Jeżeli nie usatysfakcjonują Cię programy darmowe, polecam True DTP. Ma tyle formatów wejściowych i wyjściowych że o części nawet nie słyszałam :D Zawsze można ściągnąć demo lub wersję próbną. Odpowiedz Link
fredericco Re: Program do konwersji plików 12.03.14, 10:14 postomaniac napisał: > Jaki program polecacie do konwersji plików graficznych ? Do konwersji plików graficznych polecam dwa programy. Pierwszy to IrfanView : www.instalki.pl/programy/download/Windows/przegladarki_grafiki/IrfanView.html wraz z zestawem pluginów: www.instalki.pl/programy/download/Windows/wtyczki_pozostale/IrfanView_PlugIn.html Drugi ciekawy program to XnConvert: www.instalki.pl/programy/download/Windows/grafika_inne/XnConvert.html Odpowiedz Link