Dodaj do ulubionych

Program do konwersji plików

03.01.12, 15:26
Jaki program polecacie do konwersji plików graficznych ?
Obserwuj wątek
    • akson_akson Z jakiego formatu na jaki? [n/t] 03.01.12, 22:59
    • sorger Re: Program do konwersji plików 17.01.12, 09:52
      Zdecydowanie polecam IrfanView + pluginy. Prostu w obsłudze, bardzo efektywny oraz darmowy (do zastosowań niekomercyjnych). Szczerze mówią dla mnie jeden z podstawowych programów instalowanych zaraz po instalacji Windows'a.
      • wladca_malp Re: Program do konwersji plików 24.01.12, 16:57
        Ja polecam XnConventer ,to bardzo dobry program do konwersji plików graficznych ,jest bezpłatny i oferuje wiele możliwości.

----
        Tusze, tonery, ksero, regeneracja, napełnianie, poligrafia.TANIO!
        • 1gazeta101 Re: Program do konwersji plików 16.05.13, 15:09
          Ja też polecam program XnConventer. Jest naprawdę dobry i prosty w obsłudze. A najważniejsze jest że jest darmowy.
    • ewcad Re: Program do konwersji plików 23.07.13, 16:08
      Jeżeli nie usatysfakcjonują Cię programy darmowe, polecam True DTP. Ma tyle formatów wejściowych i wyjściowych że o części nawet nie słyszałam :D Zawsze można ściągnąć demo lub wersję próbną.
    • fredericco Re: Program do konwersji plików 12.03.14, 10:14
      postomaniac napisał:

> Jaki program polecacie do konwersji plików graficznych ?

Do konwersji plików graficznych polecam dwa programy. Pierwszy to IrfanView : www.instalki.pl/programy/download/Windows/przegladarki_grafiki/IrfanView.html wraz z zestawem pluginów: www.instalki.pl/programy/download/Windows/wtyczki_pozostale/IrfanView_PlugIn.html

Drugi ciekawy program to XnConvert: www.instalki.pl/programy/download/Windows/grafika_inne/XnConvert.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka