Dodaj do ulubionych

DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA

13.09.05, 23:12
hejka ziomki:) Moze mam takie glupie pytanie, ale prosze o odp jesli mozecie.
Na jaka litere sie zaczyna wasze nazwisko. No bo wiecie oni na cwiczenia beda
nas dzielic wedlug nazwisk. No a przez przypadek mozemy sie znalezc kolo
siebie na liscie. Pasowaloby troche pogadac wczesniej, zeby znac przynajmniej
jedna osobe, aby nie by kompletnie zielonym. Moje nazwisko zaczyna sie na G.
G jak Garbus. Czekam na wasze odp. Dz. Pozdro:) pap
Obserwuj wątek
    • tearjearker Re: DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA 14.09.05, 07:50
      ja mam na 'L'. z tym ze jesli nie trafie z kumpelą do jednej grupy (ona ma
      nazwisko na 'P') to bede sie przenosic...
      • jocker64 Re: DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA 14.09.05, 09:42
        ja na p
        • czartusia Re: DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA 14.09.05, 11:24
          a ja na C, tyle ze to odległe C, bo Cz :o)
          • delcia_01 Re: DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA 14.09.05, 11:39
            a ja na B. jakby ktoś chciał moje gg to 2191028:)
            • nataluszka Re: DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA 14.09.05, 13:28
              ja na DZ i miałam 44 numer na liście przyjętych mój gg: 2900311
              pozdrawiam
              ile osób liczy każda grupa?
              • tearjearker Re: DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA 14.09.05, 13:46
                hmmm. przyjęli 250 osob (tak?). a grup prawdopodobnie bedzie 10,czyli po 25 osob
                na jedną... oczywiscie okolo... bo jeszcze czesc rezygnowala a czesc przyjmowali
                z odwołań
                • tearjearker Re: DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA 14.09.05, 13:48
                  aha,podawalam gdzies gg ale moze podamy wszystko w jednym miejscu. aga, gg
                  2149547 :) pozdrawiam
                  • cherryf1 Re: DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA 14.09.05, 16:07
                    czy znajdzie sie ktos z koncowki alfabetu? np. "w" ?
                    • paulina.wu Re: DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA 19.09.05, 11:39
                      hej, ja mam nazwisko na "w" :)
                      • cherryf1 Re: DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA 19.09.05, 11:47
                        w takim razie zapewne spotkamy sie na ćwieczeniach, paulino.pozdrwiam wojtek.
                        • paulina.wu Re: DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA 19.09.05, 21:37
                          z pewnością spotkamy się już niedługo. Mam nadzieję, ze będziemy miec fajną grupę, z którą będzie można udać się do jakiś knajpek :) a skąd pochodzisz? bo ja z Lublina. pozdrawiam Cię Wojtku :)
                          • cherryf1 Re: DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA 19.09.05, 21:44
                            knajpka...no pewnie, przeciez musimy sie poznac, pogadac niczym
                            Zagłebiak(Dąbrowa Górnicza) z Lublinianką :-) do zobaczenia "w realu", a nie
                            tylko na forum.
                            • paulina.wu Re: DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA 20.09.05, 23:21
                              hej ludziska z roku i kolego z grupy :) jeśli chcecie pogadać to mój nr gg - > 6032626
            • madlon Re: DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA 02.08.06, 01:21
              A ja "S" jak sandał:P jest ktoś z "S" a może z "R" a może z "T"? xx
    • kalina85 Re: DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA 20.09.05, 17:32
      Moje jakże piekne nazwisko jest bardzo długie i zaczyna się na literke G:):):)
      • donkamillo1 Re: DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA 20.09.05, 18:09
        yo kalinko chyba wyladujemy w tej samej grupie. Masz moze gg????
        • kalina85 Re: DO donkamillo1 20.09.05, 18:43
          Witaj ludziku:)na to wygląda że będziemy w jednej grupie:)moje gg to
          9096683.czekam na odzew z Twojej strony:))))))))))))
          • donkamillo1 Re: DO donkamillo1 21.09.05, 09:57
            hejka:) Odezwe sie w ciagu najblizszych 3 dni bo teraz mamm problem z NETem
            • izomer_trans Re: DO donkamillo1 02.08.06, 09:45
              Moje nazwisko zaczyna sie na literę D, a następna to Ł (jakby ktoś potrzebował).
    • kama1982 Re: DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA 02.08.06, 21:33
      A podawaliście w dokumentach obwód głowy??? Ale mam nadzieję, że to można
      donieść potem???I koniecznie trzeba mieć najnowsze wydanie Biblii, przecież w
      zimie jest egzamin z biblioznawstawa!Oby piemny, bo jak by ustny, to zdawali
      tylko ci w sutannach i habitach, no nie wiem, trzeba będzie pożyczyć...
      • marad11 Re: DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA 02.08.06, 21:51
        ja nie podalem!!!!!! Nie wiesz czy to jest obowiazkowe??!! Kurde!!! A moze to
        na studiach juz sie uzupelni? Masz moze jakies dobre streszczenie Biblii?
        • kama1982 Re: DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA 02.08.06, 22:45
          Streszczenia nie mam, pewnie studenci starszych lat coś u siebie jeszcze
          trzymają i może będą sprzedawać, ale tym się będę przejmować potem; najpierw
          muszę donieść ten obwód głowy ale czapki są białe z czerwoną lamówką, jak to
          nosić zimą??Będzie dziwnie wyglądac do czarnej kurtki:( Jasne że obowiązkowe,
          sprawdzają czy masz tak samo jak sprawdzali kapcie w szkole:/ A wiesz, lepiej
          nie podpaść z takiego powodu...I martwi mnie ten habit, nie wyobrażam sobie
          siebie w habicie...a są profesorowie, którzy księdza/zakonnicy nigdy nie obleją
          a cywili tak:/ No nic, na razie są wakacje, czas na zamartwianie się jeszcze
          przyjdzie...
          Pozdrawiam!
          • kulowski_student Re: DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA 02.08.06, 22:58
            mamy i tanio nie sprzedamy :)
          • mala_mi87 Re: DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA 03.08.06, 10:04
            kama1982 napisała:

> Streszczenia nie mam, pewnie studenci starszych lat coś u siebie jeszcze
            > trzymają i może będą sprzedawać, ale tym się będę przejmować potem; najpierw
            > muszę donieść ten obwód głowy ale czapki są białe z czerwoną lamówką, jak to
            > nosić zimą??Będzie dziwnie wyglądac do czarnej kurtki:( Jasne że obowiązkowe,
            > sprawdzają czy masz tak samo jak sprawdzali kapcie w szkole:/ A wiesz, lepiej
            > nie podpaść z takiego powodu...I martwi mnie ten habit, nie wyobrażam sobie
            > siebie w habicie...a są profesorowie, którzy księdza/zakonnicy nigdy nie obleją
            >
            > a cywili tak:/ No nic, na razie są wakacje, czas na zamartwianie się jeszcze
            > przyjdzie...
            > Pozdrawiam!

yyyyy.. to żart mam nadzieję....
            • kama1982 Re: DO PRZYSZŁYCH STUDENTÓW 1 ROKU PRAWA 06.08.06, 22:18
              Miej nadzieję...każda matka kocha swoje dzieci;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka