Gość: Robcio IP: *.tvastra.com.pl 07.08.02, 13:20 Czy to miasto nie ma już internautów, którzy moga podyskutować na naszym Forum.Pokażcie, że to miasto Żyje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aneta Re: Obudźcie się!!! IP: *.chello.pl 07.08.02, 21:48 Ależ my nie śpimy, a przynajmniej ja! Jestem juz po urlopie niestety pogoda troszke nie dopisała więc ochoczo wróciłam do kochanej pracy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robcio Re: Obudźcie się!!! IP: *.skarzysko.sdi.tpnet.pl 10.08.02, 18:27 Dzięki że chociaż Ty się odezwałaś może jeszcze ktoś się trafi.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robcio Re: Obudźcie się!!! IP: 212.160.240.* 12.08.02, 21:07 I znów martwa cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka WYJECHALI na wakacje... IP: 213.17.142.* 14.08.02, 16:51 ... wszyscy nasi podopieczni... Jak wrócą to zaczną: pisać, marudzić, dokuczać, drażnić.... Ale dobrze, że będą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robcio Re: WYJECHALI na wakacje... IP: 212.160.240.* 14.08.02, 17:27 Chyba nie całkiem wyjechali bo w paru kafejkach zawsze siedzi kilka osób ale chyba nawet nie wiedzą że Skarżysko ma swoje forum.Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
walenrot WYJECHALI na wakacje... 03.09.02, 21:26 Ja nie wiedzialem ze Skarzysko ma swoje Forum. Ale to mila niespodzianka ze mozna powymieniac doswiadczenia z ziomkami. Siedze w Stanach w wiosce gorszej niz Skarzysko - no przynajmniej knajpy sa tu lepsze $2.5 za nalego browca... Jak nie zarabialbym 5 razy wiecej niz przecietny polak to bym sie pocial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robcio Re: WYJECHALI na wakacje... IP: 212.160.240.* 04.09.02, 20:33 Super że chociaz jestes w stanach to jednak trafiles na nasze forum mam nadzieje ze bedziesz częściej tu zaglądał. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: WYJECHALI na wakacje... IP: *.chello.pl 05.09.02, 09:00 Po Twoim wpisie, widać, że jeszcze nie zadomowiłeś się w Stanach. Pozostało to polskie marudzenie. Proponuje to zmienić. A Skarzysko nie jest takie złe. Spójrzcie na swoje działania, a potem zastanówcie się dlaczego jest źle, nudno i nic nikomu sie nie chce zrobić. Niestety manna z nieba Wam nie spadnie. Może to zły czas na aktywność, ale długie jesienno-zimowe wieczory napewno będą sprzyjały przemyśleniom. Wlejcie odrobinę optymizmu w swoje życie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
walenrot Re: WYJECHALI na wakacje... 07.09.02, 00:37 Wyjechalem tlko na 4 miesiace wiec nie zamierzam sie zadamawiac... przynamniej narazie. Z tym marudzeniem to prawda, ze jest POLSKIE ale marudzilem z usmiechem na ustach :). Tak naprawde podoba mi sie tu bardzo i chociaz nie jestem tu pierwszy raz po raz pierwszy zastanawiam sie powaznie nad zadomowieniem sie tutaj. A Skarzysko - masz racje nie jest takie zle. Ale skoro poruszylas juz temat zmian w Naszym miescie moze sama cos zaproponujesz. Wiem ze zmienic cokolwiek jest bardzo ciezko ale optymizm powinien pomoc. Pozdrawiam wszystkich Skarzyszczan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ł Re: Obudźcie się!!! IP: *.acn.pl 26.05.03, 15:58 Gość portalu: Robcio napisał(a): > Czy to miasto nie ma już internautów, którzy moga podyskutować na naszym > Forum.Pokażcie, że to miasto Żyje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoś Re: Obudźcie się!!! IP: *.acn.pl 26.05.03, 15:59 pokażcie że macie jaja Odpowiedz Link Zgłoś