fragmatoca Nie działa 10.01.04, 13:51 Ale to dobrze, bo nie muszę informować pół świata, jakie typy w skokach dałem:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk a ja mam wiekszy problem IP: 80.51.254.* 10.01.04, 22:34 mój xp poraz pierwszy mnie zawodzi!!! sam sie wyłącza!!! pokazuje mi sie informacja ze za 40s nastąpi zamkniecie systemu na skutek zerwania czegoś tam.. i zebym sobie pzoamykłą wszytskie programy itp itd!!nigdy wczesniej mi sie to niedziało i podobno to przez xpeka którego to jest wadą a sporadycznie sie ujawnia.teraz musze sobie łątkę na niego zainstalować..coby to usunąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: a ja mam wiekszy problem IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 22:40 to nie wina xp, tylko wirusa blastworm chyba? kumpel też to miał, problem że nie starczy ściągnąć łatkę tylko jeszcze cos w ustawieniach systemowych pozamieniać, ale ja się nie znam :-(( ale może to coś innego u Ciebie się stało. powodzenia w likwidacji wrzoda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: a ja mam wiekszy problem IP: 80.51.254.* 10.01.04, 22:54 a now ałsnie zabardzo sie nie znam-tak coś słyszałem, ale kazda wiedza sie przyda. dobrze z emam jeszcze awaryjny system win98 na kórym teraz jade.dziś zabardzo nei mam czasu i mysle ze od jutra zaczne operacje "wrzód". kazda wiedza sie przyda tymbardziej ze z tym takim mam poraz pierwszy raz do czynienia. dzieki i do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar_a Re: a ja mam wiekszy problem IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 10.01.04, 23:15 no to jak już ci się uda operacja "wrzód" i ofiary ani cena nie będzie za duza,to daj znać jak to zrobiłeś,żeby inni też mogli. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk łatka do XP pomogła..jak ktoś bedzie miał problem 27.01.04, 21:00 myślałem że mojemu xpekowi samo to przejdzie ;) znaczy głupie dwocipy wyłączania sie...ale nie więc musiałem zastosować terapie o kryptonimie "łatka" Konce kancow łatka poskutkowała i od tygodnia ani razu już mi nie wyciął tego głupiego i tylko zabawnego dla niego dowcipu... Jak ktos bedzie miał taki sma problem z xp to służe pomoca znaczy łatką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukaZ23 Re: Działa:) IP: *.rtk.net.pl 11.01.04, 11:29 Też mam tego wirusika , straszny upierd ale zamontowałem firewalla i jest już dobrze. A mi sie czasem dziwna rzecz z kompem dzieje bo sie sam włącza :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: GG !! Co jest n/t 12.01.04, 12:13 lanczuszek nr 1.: od lutego za ogloszenia umieszczane w statusie komunikatora GG pobierana bedzie oplata w wysokosci 5,99+VAT (opłata za SMS pod numer 7588 o treści: "ogłoszenie"). Ogłoszenie będzie ważne przez tydzien od momentu wyslania SMS-a lancuszek nr 2.: Przepraszamy za klopoty z dostepem do serwerow GG w dniach 10-11 stycznia 2004, ktore moga nastapic ze wzgledu na prace przy wprowadzeniu nowego systemu taryfikacji. Od poniedzialku (12.01) serwery GG beda juz calkowicie stabilne. Od poniedzialku uruchomienie dostepu na kolejne 30 dni nastapi 15 sekund po wyslaniu SMSa o tresci:"twoj_numer_GG" na numer 7955 za 9,88 + VAT Producent GG zamierza wprowadzić opłaty za korzystanie z programu Firma SMS Express uznała, że aby uporać się z ciągłymi kłopotami z łączeniem się z serwerem musi zainwestować w nowe łącza i serwery. Dodatkowo producent GG uznał, że większość użytkowników zaprzestaje korzystania z GG na korzyść innych komunikatorów. W tej chwili są przeprowadzane badania i wykonywane są statystyki ilości przesłanych wiadomości przez Twoje GG. Jeżeli wyślesz tą wiadomość do minimum 10 osób (im więcej tym lepiej) Dostaniesz darmowe GG TO NIE JEST ŻART' Odpowiedz ze strony GG: :) W związku z informacjami rozpowszechnianymi wśród użytkowników w formie tzw. "łańcuszków" informujemy, iż nie planujemy wprowadzenia odpłatności za używanie Gadu-Gadu. Szczególnie przestrzegamy przed wysyłaniem SMSów o podwyższonej opłacie (w postaci 7....) które rzekomo miałyby być formą opłaty. Serwis Gadu-Gadu jest z powodzeniem utrzymywany z reklam wyświetlanych podczas korzystania z niego, i nie przewidujemy zmiany tego stanu rzeczy. Wszelkie informacje dotyczące serwisu Gadu-Gadu są umieszczane wyłącznie na stronie www.gadu-gadu.pl lub w komunikatach wyświetlanych w specjalnym okienku programu (tak jak niniejsza wiadomość). W szczególności prosimy o ignorowanie wiadomości podpisywanych przez rzekomych "administratorów Gadu-Gadu" które często służą do wyłudzenia ważnych informacji, np. hasła. Odpowiedz Link Zgłoś
perlailotr Re: Znów nawala. 10.02.04, 22:44 nie chodzi ani oryginalne gadu ani klony w postaci iGadu, proteusa itepe czyli sypnelo sie cos "w centrum"... wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Znów nawala. 10.02.04, 22:49 Akurat równo miesiąc po ostatnim sypnięciu. Rocznice obchodzą "w centrum"? Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Znów nawala. 10.02.04, 22:55 ale przynajmniej sie forum ozywilo :) choc troszeczke w czata sie zmienilo :) ale jest git :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Znów nawala. 10.02.04, 22:57 Stare czasy się przypomniały. Raz za jakiś czas taki czacik - rzeczywiście gitara. I to nie tylko wpływ gg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Znów nawala. IP: *.tsi.tychy.pl 10.02.04, 22:58 Kanerowi się zarymowało, Czyżby romantyzmu mu jeszcze za mało??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Znów nawala. 10.02.04, 23:01 wcale ze nie wcale ze nie i nie mow ze zachowuje sie jak dziecko :) :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
basturk a ja gg nie włączałem, miałoby to ujemny skutek na 10.02.04, 23:07 a ja gg nie włączałem, miałoby to ujemny skutek na nasz czacik... a co do teraźniejszego postowania to nawet nie umiałem sie poąłpać w tych postach, dym szedł prosto spod klawiatury.. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Sypie się i sypie.... 11.02.04, 22:03 Nie chce być złym prorokiem, ale na stałe przeniosiemy sie z gg na... forumowy czat;) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk będzie sypać... 11.02.04, 23:13 radexior napisał: > Nie chce być złym prorokiem, ale na stałe przeniosiemy sie z gg na... forumowy > czat;) toś dobry prorok.....chyba jush sie przenieslismy... na forumowy czat.. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: fatalnie dzis działa 29.03.04, 23:15 Aha, dobrze wiedzieć, że to nie tylko u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś