perlailotr 09.02.04, 08:27 Polecam. Sama gazeta jest bardzo fajna a w ostatnim numerze dolaczono biografie Billa G. na Video CD. Ogladalem wczoraj w nocy. Bardzo fajny film. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zyta Re: "Przekroj" z Gatesem IP: *.centrum.gliwice.pl / 81.210.89.* 09.02.04, 09:29 od kiedy naczelnym jest Najsztub to kupuję co tydzień,dużo dobrych tekstów,komentarzy i opinii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: "Przekroj" z Gatesem IP: 80.51.254.* 09.02.04, 13:27 wprost te z jest ciekawy..ale artykuł o gates`ie to chyba strzał w dziesiątke.. Odpowiedz Link Zgłoś
perlailotr Re: "Przekroj" z Gatesem 09.02.04, 16:43 Wiesz, ja bym tam wolal biografie Steva Jobsa i artykul z cyklu "dlaczego Apple programuje lepiej niz M$" ale film o Billu jest naprawde godny polecenia. Najbardziej podoba mi sie jak jest migawka z jakiegos talk show w NBC i Gates w obecnosci Jobsa i WOzniaka przyznaje, ze rozwiazania Aplle'a sa rewelacyjne, wrecz przelomowe. Tu sie z nim w pelni zgadzam. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: "Przekroj" z Gatesem 09.02.04, 16:53 no tak, obecnie postać kontrowersyjne etc ale trzeba przyznać że doszedł do tego "sam" miał pomysł pasje... pomysł z biografią bardzo fajny, zresztą bardzo fajnie tez jakby w nastepnych numerach tez dawali biografie słynnych- wybitnych ZIEMIAN.. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: "Przekroj" z Gatesem 09.02.04, 22:34 A to jakaś prawda obiektywna czy też Twoje spojrzenie na świat informatyki? Tak jak z fanami Linuxa - wszystko inne do d... Zaznaczam, że jestem analfabetą informatycznym i pytam bez ironii. Odpowiedz Link Zgłoś
perlailotr Re: "Przekroj" z Gatesem 09.02.04, 23:07 Nie spoko, zadnych "prawd obiektywnych". Po prostu fascynuje mnie ten nierowny pojedynek pomiedzy Jobsem i Gatesem, rywalizacja pomiedzy windowsem i os-ami Maca. A gdybym mial wymienic najwazniejszy punkt w czym pecek (ktory stoi pod stolem) jest gorszy od makowki, to powiem krotko - PC jest koszmarnie wrecz glosny. Wiatraki dwa. A maka nie slychac. I jest ciiiszaaa ;) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś