Dodaj do ulubionych

"Przekroj" z Gatesem

09.02.04, 08:27
Polecam. Sama gazeta jest bardzo fajna a w ostatnim numerze dolaczono biografie Billa G. na Video CD. Ogladalem wczoraj w nocy. Bardzo fajny film.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: zyta Re: "Przekroj" z Gatesem IP: *.centrum.gliwice.pl / 81.210.89.* 09.02.04, 09:29
      od kiedy naczelnym jest Najsztub to kupuję co tydzień,dużo dobrych
      tekstów,komentarzy i opinii
      • Gość: basturk Re: "Przekroj" z Gatesem IP: 80.51.254.* 09.02.04, 13:27
        wprost te z jest ciekawy..ale artykuł o gates`ie to chyba strzał w dziesiątke..
        • perlailotr Re: "Przekroj" z Gatesem 09.02.04, 16:43
          Wiesz, ja bym tam wolal biografie Steva Jobsa i artykul z cyklu "dlaczego Apple
          programuje lepiej niz M$" ale film o Billu jest naprawde godny polecenia.
          Najbardziej podoba mi sie jak jest migawka z jakiegos talk show w NBC i Gates w
          obecnosci Jobsa i WOzniaka przyznaje, ze rozwiazania Aplle'a sa rewelacyjne,
          wrecz przelomowe. Tu sie z nim w pelni zgadzam.

Pozdro
          • basturk Re: "Przekroj" z Gatesem 09.02.04, 16:53
            no tak, obecnie postać kontrowersyjne etc ale trzeba przyznać że doszedł do
            tego "sam" miał pomysł pasje... pomysł z biografią bardzo fajny, zresztą
            bardzo fajnie tez jakby w nastepnych numerach tez dawali biografie słynnych-
            wybitnych ZIEMIAN..
          • radexior Re: "Przekroj" z Gatesem 09.02.04, 22:34
            A to jakaś prawda obiektywna czy też Twoje spojrzenie na świat informatyki? Tak jak z fanami Linuxa - wszystko inne do d...
            Zaznaczam, że jestem analfabetą informatycznym i pytam bez ironii.
            • perlailotr Re: "Przekroj" z Gatesem 09.02.04, 23:07
              Nie spoko, zadnych "prawd obiektywnych".
              Po prostu fascynuje mnie ten nierowny pojedynek pomiedzy Jobsem i Gatesem, rywalizacja pomiedzy
              windowsem i os-ami Maca. A gdybym mial wymienic najwazniejszy punkt w czym pecek (ktory stoi pod
              stolem) jest gorszy od makowki, to powiem krotko - PC jest koszmarnie wrecz glosny. Wiatraki dwa. A
              maka nie slychac. I jest ciiiszaaa

;)

Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka