Dodaj do ulubionych

PO, PIS, SLD, PSL i.....inne.

15.12.13, 12:07
jaki przekroj spoleczenstwa ktora z tych partii popiera? Tak patrzac na niektore facjaty politykow latwo przewidziec kim sa ich wyborcy.
A jak Wy sadzicie?smirk
Obserwuj wątek
    • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 12:26
      mam nadzieję, że piszesz o nowych, nieznanych gatunkach pifka, bo inaczej normalnie aż się prosisz, coby Ci PISdnąć suspicious

big_grin
      • 1zorro-bis Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 12:36
        zerknales w lusterko i....sie zastanawiasz?big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 12:41
          Tymitunie...........no suspicious

ja od dawna nic nie wybieram, więc mi się morda unormowała big_grin

1zorro-bis napisał:

> zerknales w lusterko i....sie zastanawiasz?big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          >
          • 1zorro-bis Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 12:47
            nie wybierasz?! To jaki z Ciebie obywatel, he?!smirk
            fenikss.2972 napisał:

> Tymitunie...........no suspicious
            >
            > ja od dawna nic nie wybieram, więc mi się morda unormowała big_grin
            >
            > 1zorro-bis napisał:
            >
            > > zerknales w lusterko i....sie zastanawiasz?big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
            > >
            • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 12:52
              Kozak Ukrainiec big_grin

1zorro-bis napisał:

> nie wybierasz?! To jaki z Ciebie obywatel, he?!smirk
              • 1zorro-bis Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 13:07
                to sie trzim chopie bifeju bo inksza cie na pal nabijom.big_grin
                fenikss.2972 napisał:

> Kozak Ukrainiec big_grin
                >
                > 1zorro-bis napisał:
                >
                > > nie wybierasz?! To jaki z Ciebie obywatel, he?!smirk
                • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 13:10
                  dam se radę suspicious

1zorro-bis napisał:

> to sie trzim chopie bifeju bo inksza cie na pal nabijom.big_grin
              • tan.nawe Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 13:27
                fenikss.2972 napisał:

> Kozak Ukrainiec big_grin

Bohun???!!! Wow!!! Kochałam się w Bohunie na zabój! Nie w żadnym tam mdłym, bogoojczyźnianym Skrzetuskim. smile
                • 1zorro-bis Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 13:29
                  do wojny domowej juz tylko jeden krok........smirk
                  ......"Staram się jak najmniej oglądać te wredne nigdy nie nażarte kasy i władzy pyski dlatego nie oglądałem smile a Schetyny mi nie szkoda bo niczym się nie różni od Tuska. Taka sama wredna polityczna kreatura jak on......"big_grin
                  • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 14:18
                    siedzimy w okopie............
                    chłop przy chłopie................
                    jemy chleb z solą...............
                    a tu o polityce ........................mówią.... suspicious

big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> do wojny domowej juz tylko jeden krok........smirk
                    > ......"Staram się jak najmniej oglądać te wredne nigdy nie nażarte kasy i władz
                    > y pyski dlatego nie oglądałem smile a Schetyny mi nie szkoda bo niczym się nie
                    > różni od Tuska. Taka sama wredna polityczna kreatura jak on......"big_grin
                    >
                • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 14:17
                  ........................ big_grin big_grin big_grin
                  teraz się to nazywa świętojebliwym big_grin
                  no to faktycznie odbiegam mocno od szlachetnej postawy rycerza big_grin

tan.nawe napisała:
                  > Bohun???!!! Wow!!! Kochałam się w Bohunie na zabój! Nie w żadnym tam mdłym, bo
                  > goojczyźnianym Skrzetuskim. smile
                  • tan.nawe Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 14:31
                    fenikss.2972 napisał:

> ........................ big_grin big_grin big_grin
                    > teraz się to nazywa świętojebliwym big_grin
                    > no to faktycznie odbiegam mocno od szlachetnej postawy rycerza big_grin
                    >
                    > tan.nawe napisała:
                    > > Bohun???!!! Wow!!! Kochałam się w Bohunie na zabój! Nie w żadnym tam mdł
                    > ym, bo
                    > > goojczyźnianym Skrzetuskim. smile

To jeszcze powiem: kochałam się także w Azjii Tuhajbejowiczu, nie w Wołodyjowskim. smile
                    Powinnam się chyba bić w piersi, co?
                    • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 14:35
                      no przesz ogólnie wiadomo, że baby wolą niegrzecznych chłopców big_grin big_grin big_grin

tan.nawe napisała:
                      > To jeszcze powiem: kochałam się także w Azjii Tuhajbejowiczu, nie w Wołodyjowsk
                      > im. smile
                      > Powinnam się chyba bić w piersi, co?
                      • tan.nawe Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 14:40
                        fenikss.2972 napisał:

> no przesz ogólnie wiadomo, że baby wolą niegrzecznych chłopców big_grin big_grin big_grin

Nooo, raczej takich z jajami. smile Wyrazistych, nieczułostkowych, chociaż czułych. smile
                        • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 14:44
                          czyli chuliganów, buntowników, oraz oczywiście piratów big_grin big_grin big_grin

tan.nawe napisała:
                          > Nooo, raczej takich z jajami. smile Wyrazistych, nieczułostkowych, chociaż czułyc
                          > h. smile
                          • 1zorro-bis Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 14:46
                            Kurczak....zerknij no na kobitki z tamtych lat......big_grinbig_grinbig_grin
                            www.youtube.com/watch?v=qJZA2GWf6Gs
                            • 1zorro-bis Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 14:49
                              no a to?big_grin
                              Wooooow!smirk
                              www.youtube.com/watch?v=-kjmgk0sJTI
                              • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 15:07
                                no to chociaż dziwki mamy w naszych czasach ładniejsze big_grin

1zorro-bis napisał:

> no a to?big_grin
                                > Wooooow!smirk
                                > www.youtube.com/watch?v=-kjmgk0sJTI
                            • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 15:02
                              no i widzisz ? big_grin nawet baby były wtedy inne big_grin

ale mój dziadek na przykład, do końca życia w latach 90 chodził w takich płaszczach i kapeluszach big_grin

1zorro-bis napisał:

> Kurczak....zerknij no na kobitki z tamtych lat......big_grinbig_grinbig_grin
                              > www.youtube.com/watch?v=qJZA2GWf6Gs
          • tan.nawe Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 12:48
            fenikss.2972 napisał:

> ja od dawna nic nie wybieram, więc mi się morda unormowała big_grin

I to też jest wybór. Suwerenny i uprawniony. smile
            • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 12:54
              dokładnie - i nikt mi nie powie - tak sobie wybrałeś tak masz - bo przerobiłem wszystkie opcje - bez zmian - więc trwam przy tej ostatniej

tan.nawe napisała:
              > I to też jest wybór. Suwerenny i uprawniony. smile
              • tan.nawe Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 13:00
                I w ten sposób rozmawiamy nie polityce, tylko o tym, czy warto rozmawiać o polityce! big_grin
                Tak czy owak, przed polityką człowiek nie ucieknie. Nawet w mysiej dziurze go dorwie. smile
                • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 13:03
                  bo polityka to szerokie pojęcie - generalnie sami jej używamy na co dzień - ale ta polityka z górnych półek - jest niereformowalna i mnie wkurza suspicious

tan.nawe napisała:

> I w ten sposób rozmawiamy nie polityce, tylko o tym, czy warto rozmawiać o poli
                  > tyce! big_grin
                  > Tak czy owak, przed polityką człowiek nie ucieknie. Nawet w mysiej dziurze go d
                  > orwie. smile
        • tan.nawe Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 12:42
          Zorro, z takimi pytaniami to raczej idź na Salon Odrzuconych. Tutaj polityka nie jest miłym gościem.
          • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 12:44
            on o tym doskonale wie suspicious dymu szuka suspicious
            • tan.nawe Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 12:46
              Bo ja wiem... Może po prostu polityka go interesuje? Mnie zresztą też, ale gadam o niej tylko z tymi, którzy to zainteresowanie podzielają.
              • 1zorro-bis Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 12:49
                no, bo ciagle o dupie Maryny to nuuuuuudno!big_grinbig_grintan.nawe napisała:

> Bo ja wiem... Może po prostu polityka go interesuje? Mnie zresztą też, ale gada
                > m o niej tylko z tymi, którzy to zainteresowanie podzielają.
                • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 13:01
                  1zorro-bis napisał:

> no, bo ciagle o dupie Maryny to nuuuuuudno!big_grinbig_grin

czasem i o innych dupach piszę... suspicious

big_grin big_grin big_grin
                  • 1zorro-bis Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 13:08
                    a o czyjej, o czyjej???!"big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                    fenikss.2972 napisał:

> 1zorro-bis napisał:
                    >
                    > > no, bo ciagle o dupie Maryny to nuuuuuudno!big_grinbig_grin
                    >
                    > czasem i o innych dupach piszę... suspicious
                    >
                    > big_grin big_grin big_grin
                    • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 13:12
                      o Twojej też kiedyś było big_grin

1zorro-bis napisał:

> a o czyjej, o czyjej???!"big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                      • 1zorro-bis Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 13:14
                        eeeeeee......moja nie jest atrakcyjna.big_grin
                        fenikss.2972 napisał:

> o Twojej też kiedyś było big_grin
                        >
                        > 1zorro-bis napisał:
                        >
                        > > a o czyjej, o czyjej???!"big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                        • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 14:07
                          1zorro-bis napisał:

> eeeeeee......moja nie jest atrakcyjna.big_grin
                          Dbig_grinbig_grinbig_grin

no.... big_grin tak też stwierdziłem... big_grin
                          • 1zorro-bis Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 14:39
                            nie to co te dwie po boku......big_grinbig_grinbig_grin
                            fenikss.2972 napisał:

> 1zorro-bis napisał:
                            >
                            > > eeeeeee......moja nie jest atrakcyjna.big_grin
                            > Dbig_grinbig_grinbig_grin
                            >
                            > no.... big_grin tak też stwierdziłem... big_grin
                            • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 14:43
                              szczerze mówiąc, to wolę o dupinkach mniej wiekowych, bo przeliczywszy wczoraj okres amortyzacji - czasem mam obiekcje, bo to tak, jakbym o dupie mamusi rozprawiał....... big_grin

1zorro-bis napisał:
                              > nie to co te dwie po boku......big_grinbig_grinbig_grin
                              • 1zorro-bis Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 14:44
                                mamusi?!?!big_grin
                                Babci.......chyba.smirk
                                fenikss.2972 napisał:

> szczerze mówiąc, to wolę o dupinkach mniej wiekowych, bo przeliczywszy wczoraj
                                > okres amortyzacji - czasem mam obiekcje, bo to tak, jakbym o dupie mamusi rozpr
                                > awiał....... big_grin
                                >
                                >
                                > 1zorro-bis napisał:
                                > > nie to co te dwie po boku......big_grinbig_grinbig_grin
                                • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 14:59
                                  1zorro-bis napisał:

> mamusi?!?!big_grin
                                  > Babci.......chyba.smirk

eee nie no, babcia to ma teraz 93 lata ...big_grin
              • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 12:51
                jak dla mnie - polityka jest dla polityków - dla reszty to tylko bicie piany o coś, na co i tak wpływu się nie ma - co z tego, że mam inne zdanie - w ogólnym rozrachunku i tak "w moim imieniu" gadają przygłupy

tan.nawe napisała:

> Bo ja wiem... Może po prostu polityka go interesuje? Mnie zresztą też, ale gada
                > m o niej tylko z tymi, którzy to zainteresowanie podzielają.
            • 1zorro-bis Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 12:48
              nima dymu bez ognia.big_grin
              FIRE!big_grinbig_grinbig_grin
              fenikss.2972 napisał:

> on o tym doskonale wie suspicious dymu szuka suspicious
              • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 12:59
                1zorro-bis napisał:

> nima dymu bez ognia.big_grin
                > FIRE!big_grinbig_grinbig_grin

ja Ci dam ognia chyba ...suspicious
          • 1zorro-bis Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 12:48
            eeeee...................tam! wszedzie popolitykowac mozna.big_grin
            tan.nawe napisała:

> Zorro, z takimi pytaniami to raczej idź na Salon Odrzuconych. Tutaj polityka ni
            > e jest miłym gościem.
            • rudka-a Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 13:06
              fajny wąteksuspicious taki na niedzielę suspicious
              • 1zorro-bis Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 13:09
                nie? Zamiast do kosciola i na tace.....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                rudka-a napisała:

> fajny wąteksuspicious taki na niedzielę suspicious
                >
                • rudka-a Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 13:12
                  albo na udko z kurczaka do hipermarketu suspicious
                  • 1zorro-bis Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 13:15
                    noooooooooo.......trudno nie popolitykowac jak sie taki pierdoly tu i owdzie czyta......big_grinbig_grinbig_grin

....."Finanse się walą dług jest astronomiczny i gwałtownie rośnie i to wszystko mimo ogromnej kasy z Unii której żaden rząd przed rządami PO nie miał. Dołożyć do tego korupcję i nepotyzm na niespotykaną skalę /zatrudnianie na odpowiedzialnych stanowiskach swoich chociaż ignoranci w temacie/ i jest pełny obraz, widok jak w Hiroszimie po bombie atomowej. Wszystko pada na pysk a bankructwo państwa jest tylko kwestia czasu. Więc rządząca mafia próbuje podzielić się odpowiedzialnością za stan państwa do którego doprowadziła z innymi ugrupowaniami a przede wszystkim z PiS. Jeśli kaczor w to wejdzie będzie ciężkim frajerem. Ja na miejscu Kaczora powiedziałbym Tuskowi to samu co Tusk powiedział Jemu w 2005 r - nie wejdziemy z wami w żadne układy i koalicje tylko poczekamy aż się wykrwawicie i po waszym trupie weźmiemy pełnię władzy. Jakakolwiek litość dla PO i jej satelitów to dalsza degrengolada i upadek państwa w każdej dziedzinie......." smirkbig_grinsmirkbig_grinsmirkbig_grin
                    • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 14:13
                      a powiedz mi w takim razie czym to się różni, od tego co znamy od zawsze ?
                      a za tej osławionej komuny - to niby jak było ?
                      kumoterstwo, wzajemne asekuracje, przekręty
                      a potem - jak już ta "wolność" nastała ?
                      kumoterstwo, wzajemne asekuracje, przekręty
                      za rządów każdej z partii przewodniej - czy to była PZPR czy inne POPISy - chodziło chodzi i chodzić będzie o jedno - nie wybieramy posłow - wybieramy obsadę koryta - i tylko o to koryto własne dbają - nie ma żadnej różnicy kto

1zorro-bis napisał:

> noooooooooo.......trudno nie popolitykowac jak sie taki pierdoly tu i owdzie cz
                      > yta......big_grinbig_grinbig_grin
                      >
                      > ....."Finanse się walą dług jest astronomiczny i gwałtownie rośnie i to wszystk
                      > o mimo ogromnej kasy z Unii której żaden rząd przed rządami PO nie miał. Dołoży
                      > ć do tego korupcję i nepotyzm na niespotykaną skalę /zatrudnianie na odpowiedzi
                      > alnych stanowiskach swoich chociaż ignoranci w temacie/ i jest pełny obraz, wid
                      > ok jak w Hiroszimie po bombie atomowej. Wszystko pada na pysk a bankructwo pańs
                      > twa jest tylko kwestia czasu. Więc rządząca mafia próbuje podzielić się odpowie
                      > dzialnością za stan państwa do którego doprowadziła z innymi ugrupowaniami a pr
                      > zede wszystkim z PiS. Jeśli kaczor w to wejdzie będzie ciężkim frajerem. Ja na
                      > miejscu Kaczora powiedziałbym Tuskowi to samu co Tusk powiedział Jemu w 2005 r
                      > - nie wejdziemy z wami w żadne układy i koalicje tylko poczekamy aż się wykrwaw
                      > icie i po waszym trupie weźmiemy pełnię władzy. Jakakolwiek litość dla PO i jej
                      > satelitów to dalsza degrengolada i upadek państwa w każdej dziedzinie......."
                      > smirkbig_grinsmirkbig_grinsmirkbig_grin
                      >
                      • tan.nawe Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 14:20
                        fenikss.2972 napisał:

> a powiedz mi w takim razie czym to się różni, od tego co znamy od zawsze ?
                        > a za tej osławionej komuny - to niby jak było ?

O matko niebieska i ziemska! Naprawdę nie widzisz różnicy???!!! shock
                        Ale więcej nie napiszę, bo znów bym musiała o tej polityce tutaj... wink
                        • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 14:26
                          nie widzę
                          kradli, kradną i będą kradli

ideologią ludzi nie nakarmisz

średnio mnie obchodzi jakie trendy są modne za kolejnej kadencji.
                          Mnie obchodzą konkretne rozwiązania
                          a te wszystkie dzisiejsze polityki - to niby na czym wyrosły - nie na komunie ? smile

tan.nawe napisała:
                          > O matko niebieska i ziemska! Naprawdę nie widzisz różnicy???!!! shock
                          > Ale więcej nie napiszę, bo znów bym musiała o tej polityce tutaj... wink
                          • tan.nawe Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 14:28
                            Słuchaj-no Feniksie! Nie dam się wciągnąć w polityczne dyskusje, no! wink big_grin
                            • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 14:30
                              moje politykowanie zwykle ogranicza się do wyrażenia pogardy politykom..... smile

tan.nawe napisała:

> Słuchaj-no Feniksie! Nie dam się wciągnąć w polityczne dyskusje, no! wink big_grin
                            • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 14:33
                              ale Ci powiem po znajomości, że do pasji szewskiej doprowadzają mnie "rozliczenia" z przeszłością, komunami i całą resztą - jak dla mnie to jasna informacja, że te wszystkie buble, na komunie wychowane - choć u nas ta komuna to raczej w cudzysłowiu....... no......... - nie potrafią żyć dniem dzisiejszym tylko zabijają czas pieprząc bajki z serii dawno dawno temu.....

tan.nawe napisała:

> Słuchaj-no Feniksie! Nie dam się wciągnąć w polityczne dyskusje, no! wink big_grin
                          • 1zorro-bis Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 14:43
                            wolalbys, zeby tamte czasy wrocily?smirk
                            www.youtube.com/watch?v=CyCqrv3vwLQ
                            • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 14:54
                              60 tych, to ja nie pamiętam
                              to już historia smile
                              weź pod uwagę, że mocno zagmatwana - to co dziś wydaje się nam absurdem, wtedy było rzeczywistością
                              dla mnie to abstrakcja
                              rodzice pamiętają lata powojenne, a dziadkowie wojenne
                              takie były czasy
                              i uważam, że nie nam oceniać historię
                              było minęło
                              jakoś ludzie przeżyli
                              ci co nie przeżyli - z różnych powodów - byli ofiarami swoich czasów
                              więc od tego powinny być zwykłe sądy - dla rodzin powiedzmy
                              nasze czasy niosą kilkakrotnie więcej ofiar
                              bo np rok w rok giną tysiące na drogach
                              albo mamy kilkadziesiąt razy większą zachorowalność na choroby cywilizacyjne typu udary, zawały, nowotwory
                              każde czasy mają swoje ofiary
                              i wyprzedzają wrzaski - weź głupku nie porównuj - a niby czemu ?
                              kiedyś do ludzi strzelali, dziś zabijają chemią smile
                              nie ma i nigdy nie będzie odpowiedzi na pytania - co w przeszłości było słuszne a co nie
                              a ta wolność - to jaka ona jest ?
                              bo nie ma godziny policyjnej i nikt nam nie dyktuje warunków
                              uważasz, że dziś jesteśmy wolnym, suwerennym państwem ?
                              to czemu hodujemy marchewki zgodnie z narzuconym wzorem długości, grubości i koloru ....? smile

1zorro-bis napisał:

> wolalbys, zeby tamte czasy wrocily?smirk
                              > www.youtube.com/watch?v=CyCqrv3vwLQ
          • rudka-a Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 13:10
            tan.nawe napisała:

> Zorro, z takimi pytaniami to raczej idź na Salon Odrzuconych. Tutaj polityka ni
            > e jest miłym gościem.

Eee, lepiej nie chodź tam, bo Cie Loczek dopadnie znowu big_grinbig_grin
            • 1zorro-bis Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 13:13
              a on gryzie?big_grin
              rudka-a napisała:

> tan.nawe napisała:
              >
              > > Zorro, z takimi pytaniami to raczej idź na Salon Odrzuconych. Tutaj poli
              > tyka ni
              > > e jest miłym gościem.
              >
              > Eee, lepiej nie chodź tam, bo Cie Loczek dopadnie znowu big_grinbig_grin
              • tan.nawe Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 13:19
                1zorro-bis napisał:

> a on gryzie?big_grin

Eeee, tylko nakręca! Na lokówki. big_grin
                A Ty masz talent do... "nakręcania" wątków! I za to chyba Cię lubię. Zwłaszcza jak po śląsku z Wirującą nawijasz. smile
                • 1zorro-bis Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 13:25
                  big_grinsmirk
                  tan.nawe napisała:

> 1zorro-bis napisał:
                  >
                  > > a on gryzie?big_grin
                  >
                  > Eeee, tylko nakręca! Na lokówki. big_grin
                  > A Ty masz talent do... "nakręcania" wątków! I za to chyba Cię lubię. Zwłaszcza
                  > jak po śląsku z Wirującą nawijasz. smile
                • fenikss.2972 Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 14:15
                  jeszcze jak mi ciśnienie podniesie, to mu wyślę udział w oszczędnościach na kawie... big_grin

tan.nawe napisała:
                  > Eeee, tylko nakręca! Na lokówki. big_grin
                  > A Ty masz talent do... "nakręcania" wątków! I za to chyba Cię lubię. Zwłaszcza
                  > jak po śląsku z Wirującą nawijasz. smile
              • rudka-a Re: PO, PIS, SLD, PSL i.....inne. 15.12.13, 13:21
                Dobrze, że to net..Ty wiesz, ilu rannych by było? big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka