szczypior74 26.05.04, 15:29 Zaraz wędruję do mojej Mamu z kwiatami. Ciekawe jakiego dobrego ciasta mogę się dziś spodziewać ;o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaner Re: ŚWIĘTO MAM 26.05.04, 15:58 oooo a ja zrozumialem za nagle sie dowiedzialas ze masz dzis swieto...;-) Pozdrooo Odpowiedz Link Zgłoś
basturk wszystkim mamom wszytskiego dobrego niech nam mamu 26.05.04, 16:49 wszystkim mamom wszytskiego dobrego niech nam mamują jak najdłuzej wszystkeigo dobrego i najlespzego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: ŚWIĘTO MAM 26.05.04, 23:45 Mej mamie wcześniej życzyłem, w świat jedynie puszczam za pięc dwanaście:P Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: ŚWIĘTO MAM 27.05.04, 07:59 A ja sobie zrobiłam prezent na Dzień Matki - nie poszłam do pracy i spędziłam z moim dzieckiem cały dzień. A może to był Dzień Dziecka? ;-) A przy okazji sie spytam - czy składacie też życzenia z okazji Dnia Matki swoim teściowym? Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: ŚWIĘTO MAM 27.05.04, 08:39 Zdecydowanie nie. Choć znam osoby, które przez grzeczność to robią. Wydaje mi się, że to w dużym stopniu zależy od relacji jakie ma się z teściową ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: ŚWIĘTO MAM 27.05.04, 14:09 katek18 napisała: > czy składacie też życzenia z okazji Dnia Matki swoim teściowym? Tak, mam bardzo dobrą teściową :) Mąż też :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi a święto ojca??? IP: *.crowley.pl 22.06.04, 14:55 Też tak celebrujecie??? to już w tym tygodniu druga połowa rodziców ma święto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: ŚWIĘTO MAM IP: *.crowley.pl 01.07.04, 16:43 Wiersz, który wczoraj napisała dla mnie Nina (pisownia oczywiście oryginalna): ROSNOA KWIATKI KOŁO MAMY MAMA TAGŻE ROSKWITA PIĘKNIE JAK RUŻA MAMA MA PŁATKI NA GŁOWIE :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: ŚWIĘTO MAM 01.07.04, 16:55 Noo sliczny tylko pogratulowac Młodej :P Pozdroo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Świetne :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:54 Przyłączam, tylko pogratulować pociechy :-). Odpowiedz Link Zgłoś