radexior 07.06.04, 18:52 Właśnie otwieram sezon truskawkowy. Mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaner Re: Truskawki 07.06.04, 18:53 ot dokladnie ;-) ja tam sie nie orientuje ale dzis slyszalem jak ktos nawolywal do truskawek za 4 PLN na malym targu ;-) Pozdroo Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Truskawki 07.06.04, 18:55 Sezon truskawkowy rozpoczęty. Czas wrócić do nauki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Truskawki 07.06.04, 20:13 a i wisnie ic zereesnie nie długo!!! ehhh i ziemniaczki młode juz od dawna są... ehhh same pyszności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Truskawki IP: *.local.pl / 62.233.185.* 07.06.04, 20:58 radexior napisał: > Właśnie otwieram sezon truskawkowy. Mniam:) Ja również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Truskawki IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:19 zaraz mnie obsypie, bo jestem uczulona, ale co tam. Kocham truskawki, najem sie na cały rok!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kyanne Re: Truskawki 08.06.04, 10:33 Żądam niższych cen truskawek! Żądam truskawek przez cały rok! i jeszcze żądam tanich arbuzów :) Pozdrawiam wszystkich żądających :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Truskawki 08.06.04, 10:49 Spożywam truskawki przez cały rok, wprawdzie w formie koktajlowej, ale smakuje jak ze świeżutkich owoców :) Zwykłe mrożonki są be. Uwielbiam truskawki, sezon rozpoczęłam przed miesiącem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Truskawki 08.06.04, 13:15 kyanne napisała: > Żądam niższych cen truskawek! Żądam truskawek przez cały rok! i jeszcze żądam > tanich arbuzów :) > Taaak truskawki i arbuzy az do ... ;-) Pozdrooo Odpowiedz Link Zgłoś
basturk trza sie najeść bo zima za 3 miesięcznym pasem ;) 08.06.04, 17:19 jak by nie było trza sie najeść bo zima za 3 miesięcznym pasem... Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: trza sie najeść bo zima za 3 miesięcznym pase 08.06.04, 22:49 basturk napisał: > .... bo zima za 3 miesięcznym pasem... > > > A ten zaś .... Odpowiedz Link Zgłoś
rad81 Re: trza sie najeść bo zima za 3 miesięcznym pase 08.06.04, 23:41 ;]]]] co zaś??!! dla odmiany dzisiejsze burze a jutro duzo silniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: trza sie najeść bo zima za 3 miesięcznym pase 08.06.04, 23:45 heheheh już taki jestem!!!! aha i jutrzejsze burze potwierdzam i potwierdzam tez ze będą silniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: trza sie najeść bo zima za 3 miesięcznym pase 09.06.04, 08:19 Kolego B. jakim cudem urwałeś się z pręgierza ?! Chyba jednak kupię te szamańskie akcesoria i zacznę Ci robić konkurencję, ale będzie ciekawie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: trza sie najeść bo zima za 3 miesięcznym pase IP: 80.51.254.* 09.06.04, 16:36 heheh wyszarpałem sie i ktoś mi pomógł ;))))) hehe kupuj te szmańskie przyrządy przydasz mi sie ;))) PS 150 km na zachód od nas szaleje gigantyczna burza-mega burza ma troche kierunek bardziej pd-wsch.. szkoda bo przyszłaby do nas mam andzieje ze keirunek zmieni-bede obserwował. Odpowiedz Link Zgłoś
kyanne Re: Truskawki 09.06.04, 08:35 Rano, w Katowicach widziałam truskafki po 4,90zł :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Truskawki IP: *.crowley.pl 14.06.04, 12:46 3.20 za kilo dziś dałam:) Kupując koszyczek wychodziło 3 zł za kilo:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Truskawki IP: *.tychy.pl / *.bioskomp.com.pl 14.06.04, 13:56 Jak kupilaś cały koszyczek to chyba Kaner Cię odwiedzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Truskawki IP: *.crowley.pl 14.06.04, 14:05 Nie kupowałam na koszyczki , bo nie miałam kasy:( Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Truskawki 14.06.04, 14:08 a poza tym koszyczek to by bylo za malo :P :-) Pozdrooo Odpowiedz Link Zgłoś
kyanne Truskawki, rozdaje truskawki... 15.06.04, 08:40 niech ktos je wezmie z mojego biurka bo albo pękne, albo uda mi sie je zjesc :) :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Truskawki, rozdaje truskawki... 15.06.04, 08:47 juz biore...;-) Mniaaam ;-) Pozdrooo Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Truskawki, rozdaje truskawki... 15.06.04, 16:27 kaner napisał: > juz biore...;-) > > Mniaaam ;-) > > Pozdrooo > a my/????????????? no jak to tak?? jak mogłeś sam wszystkie zjesć!!!! przeci8ez jestesmy jak jedna wielka forumowa rodzina... Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Truskawki, rozdaje truskawki... 15.06.04, 22:41 trza bylo tak dlugo spac? ;-) Pozdrooo Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Truskawki, rozdaje truskawki... 17.06.04, 23:19 no dobra to moja wina. przyznaje sie do błędu... byłem rozgoryczony ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Truskawki 17.06.04, 09:20 jak ceny dzis? ohohoooo Pyszne truszkaweczki ;-) pozdroo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Truskawki IP: *.crowley.pl 17.06.04, 09:26 kaner napisał: > jak ceny dzis? Płaciłam 6 zł za koszyczek:))))))))))))))))) Pyszne będą koktajle zimą.... Odpowiedz Link Zgłoś
basturk widze magi ze juz zapasy na zime robisz?? 17.06.04, 23:20 Gość portalu: magi napisał(a): > Płaciłam 6 zł za koszyczek:))))))))))))))))) > Pyszne będą koktajle zimą.... widze magi ze juz nie tylko myslisz o zimie ale i zapasy na zime robisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: widze magi ze juz zapasy na zime robisz?? IP: *.crowley.pl 18.06.04, 13:22 basturk napisał: > widze magi ze juz nie tylko myslisz o zimie ale i zapasy na zime robisz?? Hmmm na pewno dzięki tobie będzie długa i mroźna... trochę zapachu lata się przyda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: widze magi ze juz zapasy na zime robisz?? IP: 80.51.254.* 18.06.04, 23:54 Gość portalu: magi napisał(a): > basturk napisał: > > > widze magi ze juz nie tylko myslisz o zimie ale i zapasy na zime robisz?? > > Hmmm na pewno dzięki tobie będzie długa i mroźna... trochę zapachu lata się > przyda... hehe zapewne tak ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: Truskawki 18.06.04, 14:07 Pozdrawiam serdecznie pana Krzysztofa, który pod szpitalem wojewódzkim sprzedaje ze swojej samochodo-budki pyszne truskawy. Z upustem sprzedaje. Tylko trzeba się umieć targować. Odpowiedz Link Zgłoś
kyanne Re: Truskawki 22.06.04, 07:01 Za dużo ich... zdecydowanie! Zamykam mój sezon truskawkowy :-| Z niecierpliwoscia czekam az ceny arbuzów zaczna się zmniejszac..... :-) :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Truskawki IP: *.crowley.pl 22.06.04, 10:19 kyanne napisała: > Za dużo ich... zdecydowanie! Zamykam mój sezon truskawkowy :-| Nie zamykaj sezonu, tylko kup truskawki i zamroź sobie na zimę. Koktajl truskawkowy zimową porą to może nawet lepsze niż niektórzy bruneci porą wieczorową;) Odpowiedz Link Zgłoś
kyanne Re: Truskawki 22.06.04, 10:33 Gość portalu: magi napisała: > Nie zamykaj sezonu, tylko kup truskawki i zamroź sobie na zimę. Koktajl > truskawkowy zimową porą to może nawet lepsze niż niektórzy bruneci porą wieczorową;) Taaaak? :-) Skoro tak mówisz to tak jest - ide po truskawki, zamroze... tylko nie wiem co na to Ci bruneci.. wieczorową porą :-) :-) :-) Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Truskawki IP: *.crowley.pl 22.06.04, 10:40 kyanne napisała: > Taaaak? :-) Skoro tak mówisz to tak jest - ide po truskawki, zamroze... tylko > nie wiem co na to Ci bruneci.. wieczorową porą :-) :-) :-) Mój jest zawsze na tak:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kyanne Re: Truskawki 22.06.04, 10:44 Gość portalu: magi napisała: > Mój jest zawsze na tak:)))))))))))) a moj Miły nie wiedziec czemu na zmiane mlaska (mniam, mniam) i prycha (;p ;p) :-) :-) aaaaa... moze dlatego, ze On planuje zimą do Ciebie Magi na te truskawki chodzic ? :-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Truskawki 22.06.04, 10:47 a ja tam od wszystkiego wole Moją Zielonooką ;-) :D Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Truskawki 22.06.04, 10:36 Gość portalu: magi napisał(a): > kyanne napisała: > > > Za dużo ich... zdecydowanie! Zamykam mój sezon truskawkowy :-| > > > Nie zamykaj sezonu, tylko kup truskawki i zamroź sobie na zimę. Koktajl > truskawkowy zimową porą to może nawet lepsze niż niektórzy bruneci porą wieczor > ową;) noo pieknie pieknie... Ladnie to tak ? ;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Truskawki 20.05.05, 09:46 Są w sprzedaży od pewnego czasu, ale czy są smaczne ? Próbował ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Truskawki 20.05.05, 10:11 Ja próbowałam i niestety nie są jeszcze, jak te dojrzewające w pełnym słońcu. Chyba warto jeszcze poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re: Truskawki 20.05.05, 15:41 jadłam wczoraj pyszną jedną hahahaha ma pysznych lodach Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Truskawki 10.06.05, 12:18 Znów w podobnym okresie otwieram sezonik:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja2 Re: Truskawki 10.06.05, 14:12 oj, tylko jakoś kwaśne są jeszcze, malutkie... słoneczka im jakby brakuje... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Truskawki 10.06.05, 14:30 ronja2 napisała: > oj, tylko jakoś kwaśne są jeszcze, malutkie... > słoneczka im jakby brakuje... :-( Żartujesz chyba, ja jadłam takie wielkie, czerwone i słodkie jak cukierki... Może to jakieś sztuczne były?? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja2 Re: Truskawki 10.06.05, 14:33 Bądź uprzejma zdradzić gdzie je nabyłaś? Moje dziecko oszalało na punkcie truskawek i wolałabym kupić takie jak te Twoje... P.S. Obawiam się że dorobimy się w tym roku uczulenia... Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Truskawki 11.06.05, 08:09 ronja2 napisała: > Bądź uprzejma zdradzić gdzie je nabyłaś? Moje dziecko oszalało na punkcie > truskawek i wolałabym kupić takie jak te Twoje... > P.S. Obawiam się że dorobimy się w tym roku uczulenia... Na targu przy Piłsudskiego, u pań, u których często kupuję, miały wtedy po 5.50, wszędzie na mieście były po 4 zł, ale ponieważ nie mam dużego zapotrzebowania na truskawki kupiłam tylko pół kilo, wiec nie zbankrutowałam, a ich smak wynagrodził ich cenę, naprawdę:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja2 Re: Truskawki 13.06.05, 10:47 ...dzięki. Te za 5,50 są o niebo lepsze. W zasadzie tańszych w sobotę nigdzie nie widziałam. Ale były juz czeresienki...mmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
j.oker Re: Truskawki 11.06.05, 01:17 A ja własnie sobie ide zrobic zupke chinska i to w dodatku pomidorowa mniammmmmm dodam sobie łyzke smietany i bedzie jak od babuni abo nawet lepsz....... Odpowiedz Link Zgłoś