Dodaj do ulubionych

sklep 5-10-15 na Starych Tychach

17.07.12, 09:24
wracając do wątku braku możliwości zakupowych w Tychach - w sobotę otwiera się nowy sklep 5-10-15 na Starych Tychach, na rozdrożu ulic Sienkiewicza i Kościuszki, koło starego kina Halka (które obecnie pełni inną rolę...). Pierwszy sklep sieciowy z ubraniami dla dzieci w naszym szacownym mieście, normalnie świat się kończy. I ponoć ma to być duży sklep, największy na Śląsku!
Obserwuj wątek
    • olen-ka38 Re: sklep 5-10-15 na Starych Tychach 17.07.12, 18:22
      Moze bedzie otwarty w miejsce po chińczyku ? On byl naprzeciwko byłego kina Halka
      • lisia312 Re: sklep 5-10-15 na Starych Tychach 17.07.12, 20:24
        tak,tam
    • mazianka Re: sklep 5-10-15 na Starych Tychach 17.07.12, 20:48
      ...taaaa, szkoda tylko,że taki chłam. Jakość tych ciuchów jest po prostu żadna.
      Ja tam wolę Young Reporter albo Coccodrillo (też sieciówki i też obecne w Tychach)
      • kari305 Re: sklep 5-10-15 na Starych Tychach 17.07.12, 22:27
        Hmm... mazianka ponad 84 tyś osób na Facebooku , które kliknęły że lubią tę markę mówi samo za siebie.... Ja od lat kupuję w tej sieci ubranka dla moich dzieci i uważam że są naprawdę super ! Kupuję też w Smyku i Coolclub. Jakość również rewelacyjna...Tyle że używam dobrej jakości proszków do prania no i zamykane siateczki do segregacji ciuszków podczas prania to u mnie podstawa.Aplikacje bardzo długo wtedy się utrzymują i nie odkształcają się ubranka podczas wirowania. Bardzo mnie cieszy że w końcu zdecydowano się otworzyć 5-10-15 w moim mieście i na pewno zawitam tam w sobotę ;D
        • bbuziaczekk Re: sklep 5-10-15 na Starych Tychach 17.07.12, 23:02
          Ja tez nic nie mam do jakosci tych ubran bo zawsze bylam i jestem zadowolona choc nie kupuje czesto a jedynie jak maja wyprzedaze. Dobry proszek, temperatura 40 stopni i z ubraniami sie nic nie dzieje.
          Mogliby jeszcze H&M otworzyc
          • mazianka Re: sklep 5-10-15 na Starych Tychach 18.07.12, 09:26
            Nacięłam się na ciuchach tej marki parkokrotnie-dla mnie to jakość podobna do Pepco, czyli jednorazówki.Szyją z tkanin sztywnych, z dodatkami sztucznych włókien. ZOstanę przy swoich ulubionych markach
            • belleb Young Reporter i Coccodrillo 18.07.12, 09:59
              Young Reporter wypróbuję dopiero jesienią, bo dziecko dojdzie do tej rozmiarówki i coś tam kupilam, zobaczymy, ale niestety obie w/w firmy mają zbójeckie ceny. Lubię kombinezony Coccodrillo (na wyprzedaży oczywiście), nigdy więcej natomiast nie kupię tam rajstop, bo są to jednorazówki - nie w sensie jakości przędzy, ale NIE MOŻNA ICH TRAKTOWAĆ ODPLAMIACZEM (pani zwrócila mi uwagę, że jest napis na opakowaniu - faktycznie jest). Także kupione mojemu dziecku za prawie 20 zl. rajstopy musialam wyrzucić po jednorazowym ubraniu, bo mialy plamy na kolankach, a Vanish do kolorów je odbarwil. Za takie ceny to już wstyd,bo nie znam dzieci,które nie brudzą rajstopek...
              • zielanka84 Re: Young Reporter i Coccodrillo 18.07.12, 10:37
                a kiedy mazianka ostatnio kupowałaś w 5.10.15? bo piszesz jakbyś była stalą klientką. a trzeba powiedzieć, że cały czas poprawiają jakość. więc jak kupiłaś dwa lata temu, to teraz może zmienisz zdanie.
                • mazianka Re: Young Reporter i Coccodrillo 18.07.12, 15:28
                  a faktycznie dawno tam niczego nie kupowałam, bo omijam te sklepy szerokim kołem.
                  Z ciekawości zajrzę do tego nowego salonu ale jakoś zaskoczenia znakomitą jakością czy stylistyką nie oczekuję:)Co do Coccodrillo to rajstop faktycznie nie ma sensu tam kupować bo podobne można dostać gdzie indzej za połowę ceny. Nie kupuję też trampek tej marki bo się szybko rozklejają- natomiast nie ma lepszych kurtek i kombinezonów. Są uszyte z oddychających materiałów, doskonale ocieplane. Nadają się i na narty i na sanki-mają śniegołapy i zaczepy na palce,żeby śnieg nie dostawał się do rękawów, kaptury są idealnie dopasowane co powoduje,że nie spardają z głowy- a po sezonie czy dwóch są w stanie idelnym.Ja np sprzedaję często ciuchy po moich dzieciach na Allegro i w przypadku Coccodrillo czy Next te ciuszki wyglądają często jak nowe.Nigdy nie ryzykowałabym natomiast sprzedaży uzywanego ciucha z H&M czy 5-10-15.Szmatki i tyle. Co do ceny- no cóż, trudno wymagać by ktoś dokładał do interesu. Za jakość się płaci. Jak się kupuje tanio to kupuje się dwa razy.Taka jest prawda
        • afrodytka82 co Wy macie z tym facebookiem ??? 19.07.12, 16:24
          ja nie mam konta,nie zamierzam mieć i mam wrażenie,że przez to za niedługo będę wykluczona ze społeczeństwa...
          wszędzie tylko FB i FB ..... masakra .......
    • belleb Re: sklep 5-10-15 na Starych Tychach 18.07.12, 13:25
      a tak w ogóle - rozumiem, że jedni lubią tam kupować inni nie, ja też nie jestem wielką fanką, ale chodziło mi o fakt, że coś powstaje, jakieś możliwości się otwierają. Rzut kamieniem stamtąd ulubiony przez niektórych Young Reporter i robi się jakiś wybór. Lepsze to niż nic, prawda? A dotychczas było raczej wielkie nic. Więc zmiana na lepsze - pojawienie się konkurencji - cieszy :-)
      • tim-ka Re: sklep 5-10-15 na Starych Tychach 21.07.12, 20:17
        Wszystko ładnie pięknie, ale na otwarciu sklepu nie było... czym oddychać. Wyszły pierwsze mankamenty sklepu - brak jakiejkolwiek wentylacji. Ta nad drzwiami - nie daje rady. Ludzie wychodzili ze sklepu, bo było im słabo.
        • katasia1 Re: sklep 5-10-15 na Starych Tychach 21.07.12, 20:27
          Też wyszłam z niczym , zresztą dla chłopców nic ciekawego nie widziałam i wcale nie taki duży ten sklep - choć reklamowali się jako najwiekszy na Śląsku
          • belleb Re: sklep 5-10-15 na Starych Tychach 21.07.12, 23:25
            duszno było, faktycznie - ponoć klima ma dopiero ruszyć. Ale ko swojemu zaskoczeniu kupiłam coś dla dziecka - super dżinsy i spódniczkę, chyba po raz pierwszy od 4 lat w tej sieci. Cóż, oby się rozwijali
            • kari305 Re: sklep 5-10-15 na Starych Tychach 23.07.12, 08:29
              Oj, było duszno ...ale też ludzi było mnóstwo w chwili kiedy ja byłam w sklepie. Również słyszałam że klima ma być założona. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne , zakupy zrobione nawet na zapas ... ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka