Dodaj do ulubionych

wymarzony domek

18.11.04, 09:49
Pewnie każdy z Was, szczególnie mieszkający w bloku, marzył lub marzy o swoim
domu na swojej działce.
Jak ten Wasz domek z marzeń powinien wyglądać?
Obserwuj wątek
    • dementia Re: wymarzony domek 18.11.04, 10:16
      Oto głos mieszkanki bloku (bleee):
      marzy mi się willa w z lat dwudziestych ubiegłego wieku, z dużym ogrodem i
      starymi drzewami.
      Małe mam wymagania, co? ;-P
    • Gość: zyta Re: wymarzony domek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:45
      mały ok 1oom2, parterowy w spokojnym miejscu, to by było TO. Niestety jest
      blok :(
      • Gość: Tess Re: wymarzony domek IP: 81.210.88.* 18.11.04, 23:47
        Fuuuj...żadnych domków, płoteczków, ogródeczków i szamba w podwóreczku.Moje
        marzenie to elegancki 120m penthouse na 18 piętrze strzeżonego osiedla z
        basenem na dachu i fitnesem w podziemiu, z portierem i windą wprost do
        salonu.Mmmhmm....
        • d.e.f.i.k Re: wymarzony domek 19.11.04, 09:53
          Wymarzony domek... na wsi, gdzies na koncu swiata :) :) Koniecznie z z moim Love i z masa zwierzakow ;) ;) Najlepiej, zeby ten koniec swiata był w gorach :) :) Sam domek moze byc stary... maly... fajnie by bylo gdyby mial strych, który zamieniłabym w pracownie :) :) a weny twórczej by pewnie nie zabrakło.. bo za oknem same cuda :) :)ech, sie rozmarzyłam :) :) :) :)
        • szczypior74 i widokiem na nasze piękne Tychy ;o) n/t 19.11.04, 09:59
        • szczypior74 Re: wymarzony domek 19.11.04, 10:07
          A ja myślę o zgrabnym, symetrycznym domku z użytkowym poddaszem. Powierzcnia do
          130 m - bo więcej nie zamierzam sprzątać. Wpasowanym w architekturę podobnych
          budynków, które znajdują się nie bliżej niż 400 metrów od mojej działki. I
          przestrzeń. I dużo zieleni. Zero widoku na blokowiska i kominy. Cisza i spokój.
          • salo Re: wymarzony domek 19.11.04, 13:28
            Nieduży, jakieś 100 m, bo tak jak Szczypior nie mam ochoty na sprzątanie
            wielkiej chałupy, ale za to na dużej działce. Koniecznie z ogromnym tarasem i
            zimowym ogrodem (też ogromnym). Wokół szumiący las, zapach żywicy, ćwierkające
            ptaszki i takie tam żyjątka różne :) Najchętniej w górach nad morzem i do tego
            ciepłym :)
            • zyta_1 puszczę Totka,jutro wygram,pojutrze kupię dom :D 19.11.04, 13:46
              marzenia są jednak piękne.
              • szczypior74 życzę Ci tego... 19.11.04, 13:59
                ... z całego serca :o)

A wysyłam totki od zawsze i nawet trójka nie chce się trafić.

Mój szwagier wysyłał zawsze te same cyfry. I nic. Zdenerwował się i nie wysłał.
                I padła jego szóstka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka