pawel1940 Re: dobry dentysta 11.04.05, 21:02 Polecam oś. N. Bodajże ośrodek "Arka-Med" (obok jest jeszcze "Ultra-Med" i zawsze mi się mylą). Ten taki za Baronem. Nr tel. 217 72 82. To taka mila Pani. Chodze tam od kilku lat, to jedyny dentysta od ktorego wychodze usmiechniety :-). Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: dobry dentysta 11.04.05, 21:08 Uściślę, że to tel. bezpośrednio do gabinetu dentysty. Nei dzwońcie tam by się zarejestrować do lekarza innej specjalności. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: dobry dentysta 11.04.05, 21:57 w ultra-medzie na N jest tez dobra dentystka Odpowiedz Link Zgłoś
hashi-tess Re: dobry dentysta 13.04.05, 20:32 nikt więcej nie chodzi do dentysty, nie wierzę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: dobry dentysta 14.04.05, 09:27 Chodzi, chodzi :) Tu znajdziesz więcej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=11781220&a=11797446 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwachu Re: dobry dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 00:30 Ja polecam gabinet Janusza Słomki - ul Korczaka (227.36.25 - popołudniami) Nie jest tani ale naprawdę dobry. Przyjeżdżają do niego ludzie z całego kraju.. w tej chwili wolne terminy to chyba koniec czerwca... ( wczoraj się umawiałem ;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: dobry dentysta IP: 217.96.25.* 14.04.05, 10:20 rzeczywiście dr Słomka jest niezły, polecam też gabinet Pani Ewy Bortnowskiej- Godzik na Myśliwskiej (vis-a-vis kościoła Ducha Św.) - dobry dentysta (a w zasadzie to nawet chirurg dentystyczny) i nieźle wyposażony gabinet - to ważne, że nie trzeba np. łazić nigdzie za rentgenem - Pani Ewa robi zdjęcie natychmiast na miejscu...ale tak na prawde to i tak nikomu nie życze żeby w ogóle musiał (poza niezbędną profilaktyką - rzecz jasna) odwiedzać jakiegokolwiek dentystę...zawsze siedząc na fotelu zastanawiam się czy ich uczą na studiach jak mają mówić to swoje cholerne "..spokojnie, nic nie będzie bolało.." :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwachu Re: dobry dentysta IP: *.efbud.com.pl 14.04.05, 15:16 U Słomki też wszystko na miejscu. Jest nawet kamerka - mozna sobie poogladać wszystkie swoje ząbki z bliska na monitorze ;), ale dla mnie najważniejsze jest urządzonko co się zowie "THE WAND" <reklama on> www.wand.pl <reklama off> znieczulenie pierwsza klasa! brrrr... na myśl o starych sposobach znieczulania. Innych stomatologów nie wymieniam bo ich nie znam :) pozdrawiam Grzegorz Kwas Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: dobry dentysta 14.04.05, 18:40 > ale dla mnie najważniejsze jest urządzonko co się zowie "THE WAND" A co to jest i jak to działa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAREH 89 Re: dobry dentysta IP: *.unregistered.media-com.com.pl 14.04.05, 18:50 no mi też się tak wydawało ......do małych dziurek i małych robtek to jest dobry - wizyta trwa 3-5 min -----bardzo dobry sprzęt -----ale ja miałem kanałowe i jak się później okazało nie miałem wypełnienia do końca i musiałem u innego dentysty poprawiać, wszyscy sie napalają że nie boli a to nie wszystko ....zresztą opinia przeze mnie wyrażoną słyszałem tez od innych osób ..................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: dobry dentysta IP: *.crowley.pl 14.04.05, 15:52 Ja polecam z kolei gabinet dra Viscardii na os W (od przebudowanego skrzyzowania w strone Edenu) zapisy na maj a na miejscu 2 fotele, rtg, kamera, protetyka, zapisy na maj Odpowiedz Link Zgłoś
meaby Re: dobry dentysta 14.04.05, 19:00 tylko i wyłącznie do dr. Darka Pękały obok lodowiska wszyscy moi znajomi tam chodzą facet jest niezastąpiony delikatny fachowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Re: dobry dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:15 Czy ktoś wie ile Słomka teraz kasuje za leczenie i koronkę porcelanową? Może ktoś zna panią doktor Katarzynę Drożdż Nowak i napisze jakąś opinie o niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: dobry dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 23:05 A ja polecam gabinet na ul.Czarneckiego obok SP nr 5 standardowy gabinet - ceny są niskie i miła obsługa - Pani Doktor zna się na rzeczy Pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: dobry dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:55 up, czyżby nikt nie odwiedzał dentysty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogurt Re: dobry dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 19:24 Gość portalu: a napisał(a): > up, czyżby nikt nie odwiedzał dentysty? nie, nikt nie odwiedza, czego potwierdzeniem jest całkowity brak postów w tym wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barakuda Re: dobry dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 23:52 dentysta kolego to nie jest miły temat,więc się nie dziw!OJ BOLI,BOLI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
galanonim77 Re: dobry dentysta 24.04.05, 10:58 Gość portalu: barakuda napisał(a): > dentysta kolego to nie jest miły temat,więc się nie dziw!OJ BOLI,BOLI!!! Twierdzenie "dentysta-sadysta" już nie obowiązuje. Tak sie mówiło w ubiegłym tysiącleciu ;) Jak ktoś chodzi do stomatologa regularnie na kontrolę co pół roku to takie wizty stają sie z czesem nawet przyjemne...i człowiek więcej się uśmiecha do życia. Co prawda liczy sie to z "kasą", ale w końcu lepiej zapłacić co jakiś czas, aniżeli mielibyśmy póżniej cierpieć,bo miało się niby ważniejsze wydatki. Pozdrawiam...:)) radio94.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś