Dodaj do ulubionych

dobry dentysta

11.04.05, 20:57
który? gdzie?
Obserwuj wątek
    • pawel1940 Re: dobry dentysta 11.04.05, 21:02
      Polecam oś. N. Bodajże ośrodek "Arka-Med" (obok jest jeszcze "Ultra-Med" i
      zawsze mi się mylą). Ten taki za Baronem. Nr tel. 217 72 82.

To taka mila Pani. Chodze tam od kilku lat, to jedyny dentysta od ktorego
      wychodze usmiechniety :-).
      • pawel1940 Re: dobry dentysta 11.04.05, 21:08
        Uściślę, że to tel. bezpośrednio do gabinetu dentysty. Nei dzwońcie tam by się
        zarejestrować do lekarza innej specjalności.
    • krzys00 Re: dobry dentysta 11.04.05, 21:57
      w ultra-medzie na N jest tez dobra dentystka
    • hashi-tess Re: dobry dentysta 13.04.05, 20:32
      nikt więcej nie chodzi do dentysty, nie wierzę!!!!!!
      • salo Re: dobry dentysta 14.04.05, 09:27
        Chodzi, chodzi :) Tu znajdziesz więcej:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=11781220&a=11797446
    • Gość: kwachu Re: dobry dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 00:30
      Ja polecam gabinet Janusza Słomki - ul Korczaka (227.36.25 - popołudniami)
      Nie jest tani ale naprawdę dobry.
      Przyjeżdżają do niego ludzie z całego kraju.. w tej chwili wolne terminy to
      chyba koniec czerwca... ( wczoraj się umawiałem ;-) )
      • Gość: solo Re: dobry dentysta IP: 217.96.25.* 14.04.05, 10:20
        rzeczywiście dr Słomka jest niezły, polecam też gabinet Pani Ewy Bortnowskiej-
        Godzik na Myśliwskiej (vis-a-vis kościoła Ducha Św.) - dobry dentysta (a w
        zasadzie to nawet chirurg dentystyczny) i nieźle wyposażony gabinet - to ważne,
        że nie trzeba np. łazić nigdzie za rentgenem - Pani Ewa robi zdjęcie
        natychmiast na miejscu...ale tak na prawde to i tak nikomu nie życze żeby w
        ogóle musiał (poza niezbędną profilaktyką - rzecz jasna) odwiedzać
        jakiegokolwiek dentystę...zawsze siedząc na fotelu zastanawiam się czy ich uczą
        na studiach jak mają mówić to swoje cholerne "..spokojnie, nic nie będzie
        bolało.." :)
        • Gość: kwachu Re: dobry dentysta IP: *.efbud.com.pl 14.04.05, 15:16
          U Słomki też wszystko na miejscu. Jest nawet kamerka - mozna sobie poogladać
          wszystkie swoje ząbki z bliska na monitorze ;),
          ale dla mnie najważniejsze jest urządzonko co się zowie "THE WAND"
          <reklama on>
          www.wand.pl
          <reklama off>
          znieczulenie pierwsza klasa! brrrr... na myśl o starych sposobach znieczulania.

Innych stomatologów nie wymieniam bo ich nie znam :)

pozdrawiam

Grzegorz Kwas
          • katek18 Re: dobry dentysta 14.04.05, 18:40
            > ale dla mnie najważniejsze jest urządzonko co się zowie "THE WAND"

A co to jest i jak to działa?
          • Gość: SAREH 89 Re: dobry dentysta IP: *.unregistered.media-com.com.pl 14.04.05, 18:50
            no mi też się tak wydawało ......do małych dziurek i małych robtek to jest
            dobry - wizyta trwa 3-5 min -----bardzo dobry sprzęt -----ale ja miałem
            kanałowe i jak się później okazało nie miałem wypełnienia do końca i musiałem
            u innego dentysty poprawiać, wszyscy sie napalają że nie boli a to nie
            wszystko ....zresztą opinia przeze mnie wyrażoną słyszałem tez od innych
            osób .....................................

• Gość: kubek Re: dobry dentysta IP: *.crowley.pl 14.04.05, 15:52
      Ja polecam z kolei gabinet dra Viscardii na os W (od przebudowanego
      skrzyzowania w strone Edenu) zapisy na maj a na miejscu 2 fotele, rtg, kamera,
      protetyka, zapisy na maj
      • meaby Re: dobry dentysta 14.04.05, 19:00

tylko i wyłącznie do dr. Darka Pękały obok lodowiska

wszyscy moi znajomi tam chodzą

facet jest niezastąpiony
        delikatny fachowiec

• Gość: dada Re: dobry dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:15
      Czy ktoś wie ile Słomka teraz kasuje za leczenie i koronkę porcelanową? Może
      ktoś zna panią doktor Katarzynę Drożdż Nowak i napisze jakąś opinie o niej.
      • Gość: :) Re: dobry dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 23:05
        A ja polecam gabinet na ul.Czarneckiego obok SP nr 5 standardowy gabinet - ceny
        są niskie i miła obsługa - Pani Doktor zna się na rzeczy
        Pozdrawiam :D
    • Gość: a Re: dobry dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:55
      up, czyżby nikt nie odwiedzał dentysty?
      • Gość: jogurt Re: dobry dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 19:24
        Gość portalu: a napisał(a):

> up, czyżby nikt nie odwiedzał dentysty?

nie, nikt nie odwiedza, czego potwierdzeniem jest całkowity brak postów w tym
        wątku...
        • Gość: barakuda Re: dobry dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 23:52
          dentysta kolego to nie jest miły temat,więc się nie dziw!OJ BOLI,BOLI!!!
          • galanonim77 Re: dobry dentysta 24.04.05, 10:58
            Gość portalu: barakuda napisał(a):

> dentysta kolego to nie jest miły temat,więc się nie dziw!OJ BOLI,BOLI!!!

Twierdzenie "dentysta-sadysta" już nie obowiązuje. Tak sie mówiło w ubiegłym
            tysiącleciu ;)
            Jak ktoś chodzi do stomatologa regularnie na kontrolę co pół roku to takie
            wizty stają sie z czesem nawet przyjemne...i człowiek więcej się uśmiecha do
            życia.
            Co prawda liczy sie to z "kasą", ale w końcu lepiej zapłacić co jakiś czas,
            aniżeli mielibyśmy póżniej cierpieć,bo miało się niby ważniejsze wydatki.

Pozdrawiam...:))

radio94.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka