magi104 07.07.05, 23:31 Na tym forum już tyle osób dostało odpowiedzi na swoje pytania- mam nadzieję, że mnie to też nie minię:):):) Czy ktoś wie, gdzie obszywają dywany???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lawia Re: Obszywanie dywanów???? 07.07.05, 23:52 Obszywali kiedyś w OBI i w "Komforcie" czy jakos tak to taka hurtownia na terenach przemysłowych:-) Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Obszywanie dywanów???? 08.07.05, 00:03 W OBI obszywają tylko te, które się u nich kupi:( Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re: Obszywanie dywanów???? 08.07.05, 07:55 w tej hurtowni na terenach przemysłowych jeżeli pan nie ma zbytniej kolejki to obszyje też kupione w innym sklepie. Wydaje mi się jednak ,że musi to byc nowy towar,ale zadzwoń i zapytaj /nazywa się chyba DyWyTa albo jakoś tak/ Odpowiedz Link Zgłoś
yossariaan Re: Obszywanie dywanów???? 11.07.05, 20:59 hurtownia na ter. przem. "KAMIX".Obszywa starszy gość(mam nadzieję że jeszcze) troszke nerwowy ale nie zrażaj się.Przynieś tylko wyczyszczony dywan.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś